Lijevi klik šteka

poruka: 14
|
čitano: 2.215
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Lijevi klik šteka

Pozdrav!

Ovakva je situacija: imam miša Razer Krait i u zadnje vrijeme je lijeva tipka počela "štekat". Naime, nekada mi neće prihvatit kada stisnem..jako živcira xD. Probao sam ga uštekat kod frenda na laptop i tamo radi savršeno. Imam računalo staro 7 godina, jel možda to? xD

Molim pomoć ^^

fala :)

Druid ftw!

0 0 hvala 0
16 godina
Lijevi klik šteka

Moguće, stavi konfu.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lijevi klik šteka

AMD Athlon XP 2500+ 1,83 GHz

1,25 GB rama

imam 2 harda: 1 od 40 gb de su winsi. na C disku gdje se nalaze imam 900 mb slobodno, problem? :) drugi hard je od 320 gb.

jel treba još šta?

Druid ftw!

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Lijevi klik šteka
_Rainmaker_ kaže...

Pozdrav!

Ovakva je situacija: imam miša Razer Krait i u zadnje vrijeme je lijeva tipka počela "štekat". Naime, nekada mi neće prihvatit kada stisnem..jako živcira xD. Probao sam ga uštekat kod frenda na laptop i tamo radi savršeno. Imam računalo staro 7 godina, jel možda to? xD

Molim pomoć ^^

fala :)

isti problem, ali nije stara konfa..

15 godina
Lijevi klik šteka

Si ga probao ukopcat u drugi USB ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

jesam, ali svejedno, nema što nisam probao i sad neke drivere stavio i izgleda da je dobro, nadam se da će tako i ostati {#}

15 godina

opet se pojavilo štekanje miša, ali čini mi se da kad jako stisnem da niti šteka, niti mi ispadaju npr. kad idem ikone premještati ili kopirati neki text...

15 godina
Lijevi klik šteka
Meni je vijek trajanja miša cca 2 godine (neovisno o tome jeli "kvalitetniji" ili manje "kvalitetniji"). Bavim se projektiranjem te primarno koristim CAD i Office. Broj lijevih klikova dnevno je ekstremno veliki i uvijek sam imao problem upravo na lijevoj tipci. Zadnja dva miša sam reklamirao jer su imali jamstvo od 36 mjeseci. ;) Htjedoh ti reći ako nema jamstvo razmisli o kupnji novog glodavca.
Stručnjak za odmaganje...

0 1 hvala 0
17 godina
Lijevi klik šteka

Pa sigurno! Ako ti ne radi mis ili ga vrati, ako je pod garancijom ili kupi novi. Nemas se sto misliti!

0 0 hvala 0
15 godina

pa sigurno ga imam 3 godine, genius Ergo 555 Laser, ša mislite da je dao svoje, zar se nebi mogao ispuhati ili tako nešto???

15 godina

nacjedio ja svom Ergu malo ženinog acetona za nokte i radi kao nov {#}

15 godina
neaktivan
bobsi kaže...

Možeš mu i promijeniti mikroprekidač ako imaš odakle skinuti odgovarajući...

What Andy giveth, Bill taketh away.
15 godina
rustweaver kaže...
bobsi kaže...

Možeš mu i promijeniti mikroprekidač ako imaš odakle skinuti odgovarajući...

ma dok radi-radi, ionako sam ga već skoro u smeće... više od 3 godine 120kn... nije loše..

12 godina
neaktivan
Lijevi klik šteka

ja sam na prošlom skinuo prekidač od scroll kotačića i stavio ga na mjesto tipke xD inače,scrool tipku baš i ne koristim...

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice