Laserski printer za oko 800-900 kn

poruka: 14
|
čitano: 3.364
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav bugovci,

može li mi tko dati preporuku jednog dobrog laserskog printera od oko 800-900 kn. Nemora biti u boji međutim bilo bi dobro da je u boji. Kupujem u Rijeci.

NAPOMENA: Ne predlažite mi EPSON printere jer s njima uvijek imam probleme.

Hvala na pomoći

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Može li mi itko pomoći????

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne vjerujem da postoji laserski printer u boji za ispod 1.000 kn.

Inače, HP LaserJet P1009 je sasvim solidan c/b printer u toj cjenovnoj kategoriji (800 - 900 kn).

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.4.2010 10:35 (macak).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A da se protegnem još 100 kuna pa da uzmem OVAJ. Što mislite o tome?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Laserski printer za oko 800-900 kn

Obzirom na specifikacije ne čini se loš. Ipak, prije kupnje provjerio bih cijenu potrošnog materijala.

16 godina
neaktivan

Pa što nisu laserski printeri dosta štedljiviji od ink-jeta???? Ja neću puno printati....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Crni toner, A0V301H (high-capacity), kapacitet 2.500 stranica - 599,00 kn.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
macak kaže...

Crni toner, A0V301H (high-capacity), kapacitet 2.500 stranica - 599,00 kn.

Jeli to dobro???

17 godina
neaktivan
lordlojkus kaže...

Jeli to dobro???

To bi bilo 0,24 kn po stranici, što je ok.

Ali moraš kupiti još cyan, magenta i yellow toner. Vjerojatno je svaki oko 600 kn. Pa vidi koliko ti se isplati.

16 godina
neaktivan
macak kaže...
lordlojkus kaže...

Jeli to dobro???

To bi bilo 0,24 kn po stranici, što je ok.

Ali moraš kupiti još cyan, magenta i yellow toner. Vjerojatno je svaki oko 600 kn. Pa vidi koliko ti se isplati.

Ali valjda se dobiju toneri odmah kada kupiš printer jer glupo mi je dati još 2400 kn za tonere.

17 godina
neaktivan
lordlojkus kaže...

Ali valjda se dobiju toneri odmah kada kupiš printer jer glupo mi je dati još 2400 kn za tonere.

Ne znam, to moraš provjeriti. Ali, ako i dobiješ tonere s printerom, to sigurno neće biti ovi high-capacity, nego standard, kapaciteta 1500 stranica.

17 godina

Imaš i ovo, trenutno na akciji koliko vidim, pa cijenom ispadne kao ovaj u Linksu (možda koju kunu jeftiniji kada mu dodaš PDV). Sjećam se davno prije da su Nashuatec printeri slovili kao najjeftiniji za održavanje, ali nemam pojma važi li to i danas. Koliko vidim po cijeni tonera, nešto je jeftiniji po otisku (piše u karakteristikama printera 2.000 stranica), ali to ne uključuje ostali potrošni materijal (fuser, bubanj i sl.). U svakom slučaju ima ugrađenu mrežu, za što mi je danas žao da nemam na svom printeru.

Nemam nikakvih osobnih iskustava s njima, tako da ti ne mogu dati konkretnu preporuku, nego samo savjet. Ako ništa drugo, vrijedi se raspitati malo...

Gledam te!

0 0 hvala 0
17 godina

Kupi si neki samsung jeftinjak za 300 - 400 kn... kad se istrosi toner bacis ga ca i kupis novi samsung jeftinjak :)

Btw refill za samsunga ti je nekih 150 kn...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Gađaj Canon, OKI ili Samsung...

Zamjenski toneri po duplo nižoj cijeni, istog kapaciteta...

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice