Laserski pisači u boji

poruka: 4
|
čitano: 1.040
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Laserski pisači u boji

Pozdrav svima!

Nabavljao bih laserski pisaš u boji pa sam pročitao nekoliko testova i recenzija i suzio izbor na ova 3:

Samsung CLP-650N
HP Color Laser Jet 2600N
Lexmark C-530dn

Najradije bih uzeo ovaj Samsungov, ali odgovarao bi i bilo koji. Primjetit ćete sigurno da svi imaju Ethernet konektor, što mi je također potrebno, jer će se koristiti u mreži.

No, s obzirom da su recenzije i testovi nešto stariji, zanima me postoje li neke novije verzije, tj. "nasljednici" navedenih pisača.

...there is no death; there is the God...

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Laserski pisači u boji

oko izbora gledano mogućnosti/cijene svi proizvođači nude dobar izbor, ali prije odluke provjeri cijenu pošrošnog materiala (toner, bubanj...) i trajnost. HP je često 'jedini izbor' (btw, Canon proizvodi HPove, obično je manji izbor ali niža cijena za identičnu stvar).

Samsung, Lexmark, Xerox itd.. imaju ubitačne cijene potrošnog materijala i nisu dobavljivi u većini trgovina. -pa sad 'biraj' ... :))

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
Laserski pisači u boji

Hvala na savjetima, ali to je već sve učinjeno i kako rekoh, izbor je pao na tri gore navedena modela. Mene jedino zanima da li su ti modeli još uvijek u opticaju ili su izašle neke novije verzije dotičnih modela ("nasljednici") i koje su to, da znam što da tražim u trgovinama.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Laserski pisači u boji

na kraju sam naručio Samsung CLP 660ND

kad stigne i kad ga malo isprobam, postat ću dojmove

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice