Pozdrav
Kupio bi laserski pisač pa me zanima koji je najbolji po omjeru cijene i kvalitete. Uzeo bi u boji pa bi trebalo uzet u obzir cijenu tonera kad se default istroši. Budžet mi je 1200kn
Pozdrav
Kupio bi laserski pisač pa me zanima koji je najbolji po omjeru cijene i kvalitete. Uzeo bi u boji pa bi trebalo uzet u obzir cijenu tonera kad se default istroši. Budžet mi je 1200kn
Xerox laseri u boji su oko 1200 kn i toneri su mu među najjeftinijima, ali 4 tonera koštaju isto kao i pisač, tako da se ne isplati kupovati laser u boji. Bolje ti je crno bjeli laser i tintni za printanje u bolji. 
Kupi si odvojeno monokromatski laser i inkjet u boji...
Pogledaj si, što se lasera tiče, EPSON M2000D - ima i ugrađeni duplex a toner ti (za razliku od nekih drugih pisača) ispisuje 3500 stranica... Eventualni minus ti je zamjena photoconducter unita na 100.000 ispisanih stranica ali ako dođeš do tog broja već si si taj unit isplatio 6 puta zbog većeg tonera...
Pošto ga osobno imam, moja preporuka je ipak Xerox phaser 6110 ili 6110 N (mrežni). Toneri općenito za color lasere su u prosjeku dosta skupi, ali za neku optimalnu kučnu upotrebu isplativi i dostatni !!