Laptop zvucnici

poruka: 8
|
čitano: 3.075
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Laptop zvucnici

Koristim ovaj laptop, pod moj PC , i sve je super s njim..ali nisam siguran za zvucnike..a zvuk na njima mi je fkt slab od pocetka kad ga imam..pa sam postao znatizeljan dali je to tako zaista ili nesto nije u redu il treba skinut neki driver..neznam..kako bi mogao pojacat zvuk? u windowsima je do kraja,i kad prikljucim zvucnike oni su glasni, ali sam zvucnik na laptopu je doista tih..kako bi ga mogao pojacat?

0 0 hvala 0
15 godina
Laptop zvucnici

nikako - kaki su takvi su!!

Tko se zadnji smije, nije skužio!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Laptop zvucnici

pozdrav... kad nadje ovu temu, rekoh da je iskoristim, naime ne radi mi zvuk na integrisanim zvucnicima na laptopu dok kad prikljucim druge periferne sve ok i mikrofon radi ali ne i zvuk do drivera nije skidao sam na officijelnom sajtu acera..pregledao sve po winsima sve na 100% pojacano ....ista stvar je i na sedmici i na xp-u...ne znam sta moze vise da bude...hvala i pozdrav

amir sivac

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Laptop zvucnici
A da nisu možda zvučnici riknuli jednostavno :D

Nemaju izlazi za mic i sluške/zvučnike veze sa zvučncima.
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Laptop zvucnici

najvjerovatnije da su crkli, znam da nemaju veze htio sam samo da kazem da su driveri i ostalo ok da ljudi znaju da nije do drivera... pozdrav.....

amir sivac
15 godina
Laptop zvucnici

probaj malo mrdati čačkalicom na ulaz za slusalice.... ali to radi samo ako si prije nego što su ti se zvučnici "utišali" često koristio slušalice jer može biti da ti je taj ulaz sj***

(iz mog iskustva mogu reći da su ti zvučnisi sra*** - 3 laptopa - 3 zvučnika otišla + 1 zvučna {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Laptop zvucnici

Kupite si lapdesk i riješeno.

Jesi te informacije izvuka iz PES-a ili ?

0 0 hvala 0
15 godina
Laptop zvucnici

prije logitech-7205 ali niti to nije nekakvo riješenje!

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice