- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
u mene su trenutno prikljuceni zvucnici i oni ti nemogu jace svirat moras imati neki kao bas jer se oni nemogu samostalno pojacavat i preko necega se moraju prenosit da bi se mogli pojacavat...ako imas neki stare zvucnike 2.1 uzmes bass i na njega prikljucis zvucnike...
nadam se da sam pomogao...
u mene su trenutno prikljuceni zvucnici i oni ti nemogu jace svirat moras imati neki kao bas jer se oni nemogu samostalno pojacavat i preko necega se moraju prenosit da bi se mogli pojacavat...ako imas neki stare zvucnike 2.1 uzmes bass i na njega prikljucis zvucnike...
Kakav bas? Sta pricas?!
Max kupi jednostavno neki jeftiniji 2.1 sistem koji u sebi ima pojacalo (da pojacalo je ono sta tebi treba) i problem rjesen. Ako imas tu staru Vivax liniju jednostavno linijski izlaz iz kompa spoji na linijski ulaz te stare linije koja ce ti sluzit kao pojacalo i to je to.
Kakav bas? Sta pricas?!
Max kupi jednostavno neki jeftiniji 2.1 sistem koji u sebi ima pojacalo (da pojacalo je ono sta tebi treba) i problem rjesen. Ako imas tu staru Vivax liniju jednostavno linijski izlaz iz kompa spoji na linijski ulaz te stare linije koja ce ti sluzit kao pojacalo i to je to.
pa ivo na to sam i mislio samo mi u bih za to kazemo jednostavno bass....
sry na ot
imam na prednjem dijelu kucista dva utora usb-a i ono za zvucnike i mikrofon, ako rade usb-ovi jeli to znaci da bi trebali biti prikljuceni i za mic i zvucnike
na te usb utore i audio jack ljudi ne stavljaju miš i zvuĉnike, već obiĉno usb memoriju i slušalice. na stražnjoj strani kuĉišta trebao bi imati još usb utora i audio jack.