imam doma stari automobil i zelio bih volan od tog auta spojiti na PC. volim simulacije utrka ,a nemam love za G_nesto. cuo sam da samo treba skinuti drivere.
mozda je ovo glupo pitanje ali ja sam tako cuo. nemojte me suspendirati.
imam doma stari automobil i zelio bih volan od tog auta spojiti na PC. volim simulacije utrka ,a nemam love za G_nesto. cuo sam da samo treba skinuti drivere.
Taj te neko dobro zaje..a. To je nemoguće, kako ti misliš spojit volan od auta na komp i kako bi to uopće radilo, na kojem principu...možda telepacki.
Idući BUG donosi samogradnju na ovu temu. Naravno, volan, letva volana i krajnice na stanu u komplet će se moći kupiti naknadno. U dnu će biti Lokalni auto-otpad s brojem i cijenom. Kopčanje će bit na COM port tako da vi što ste mislili to preko USBa, ništa od tog. I da, prespoj svirene i žmigavaca također je razrađen u detalje.
Sljedeci put mućni glavom, kad kreneš nešto ovako pisat, ali svaka ti čast što si nas dobro nasmijao! hehehehe
Sljedeci put mućni glavom, kad kreneš nešto ovako pisat, ali svaka ti čast što si nas dobro nasmijao! hehehehe
Ovo je nasljednjik ludog johhnya i paka,hahah
evo, spoio ja volan na komp ali nikako ne mogu instalirati drivere. ne znam koji je problem. moze li mi netko pomoci?
a jesi slučajno prije na kompu imao neki volan od bickla ili motora???prvo deinstaliraj te programe pa onda nove instalirat.ma daj...
toooo!!!! proradilo je. sad samo moram staviti mjenjac i rucnu.
toooo!!!! proradilo je. sad samo moram staviti mjenjac i rucnu.
nikako ne mogu rucnu spojiti