Brisi to i poslaji mu na pp.
moze 400 troskove snosim ja samo jedno pitanje kolko dpi'a i eo ti moji podatci
nenad novak
VLADIMIRA NAZORA 27
BELI MANASTIR
POSTANSKI BROJ 31300
OCU DA SE SALJE ISKLJUCIVO HP EXPRESOM JEL MI JE HITNO
Ve bus videl dok ti dojdem.
ti ti koji prodajes ajde online si javi se...=)
Čovječe.... Uredi onaj post, i pošalji prodavaču privatnu poruku s podacima... A ne da ti svatko vidi podatke...
Idem objavit na 4chan :P
I adresu i e-mail adresu :D
Ovo ti i nije bas najpametniji potez. Ne ostavljaj podatke ovako javno. Imas pp za to.
A radi se o podacima koji se samo tako mogu pronaci...
Na kraju krajeva mozda i nisu njegovi podaci. Radi se o osobi koja je tek 5 dana na forumu.
hahahahah bas sam cekao na ovo da mi pocnete prgovarat pravi podatci su u pp u haahhaha fools zar mislite da neznam pravila anonimnosti hahahahahah........
hahahahah bas sam cekao na ovo da mi pocnete prgovarat pravi podatci su u pp u haahhaha fools zar mislite da neznam pravila anonimnosti hahahahahah........
Ti si zrel za crni karton (ako postoji)... Pretpostavljam da ti nije niti prvi, a niti zadnji.
...
U jesiii nas zezno.... Nećemo ti ''prgovarat'' :D
Evo baš gledam usporedbu na netu, više je kvalitetniji deathadder, ja bi rađe uzeo Logitecha :)
...
Heh, lukec moj, a da ti thunder nije multi ?!?! Mogli bi malo moderatori to provjeriti...
ti ti koji prodajes ajde online si javi se...=)
Posalo sam ti PM.

da thunder mi je drugi acc, ustvari peti -.-

Edit: Šef je upisao pogrešan model miša.....ali svejedno ljudi trebaju naučiti koristiti Google.
Ja bih ti preporucio Death Addera i to 1800Dpi verziju jer se nevidi razlika izmedu 3500dpi i 1800Dpi, ja svog drzim na 1800Dpi-em i sa smanjenim sensitivitiyem na najmanje u svim igrama i jos uvijek mi je prebrzo,
na lachesisima je znala bijezati strelica, pucati, bilo je i otrgnutih kablova itd...
+ je da je uvoznik Feniks kompjutori i preko njih sam dvaputa dobio novu opremu koji sam stragao ( razer Lycosu i Piranhu )