Kupujem miš

poruka: 15
|
čitano: 2.093
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kupujem miš
pitanje

znaci kupujem miš max 200 kn hehe ovaj mi je zapeo za oko ako ima drugih prijedloga neka se kaze znaci za igre samo

http://www.links.hr/index.php?naziv=Mi%9A+OCZ+Equalizer+Desktop+Gaming+Mouse%2C+laserski%2C+USB&option=artikl&id_kategorija=101503&id_artikl=101.503.163

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2009 14:17 (razer1911).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kupujem miš

Ja ti preporučam SHARKOON FireGlider, a najbolje je da kupiš miš koji ti najbolje leži u ruci.

Razer_Copperhead

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kupujem miš
autorov komentar

kuzis ja sam iz virovitice pa kupujem napamet znaci narucio bi iz linksa ako ima drugih trgovina i veci izbor mozete mi reciNamigiva

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Kupujem miš
Razer_Copperhead kaže...

Ja ti preporučam SHARKOON FireGlider, a najbolje je da kupiš miš koji ti najbolje leži u ruci.

Taj ti je mis odlican, za 200kn dobis utege te mozes podesavat osjetljivost.
nemam konja, koza i ovaca samo brdo klokana !
16 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...

Svaka ti cast, ja imam taj mis i prezadovoljan sam, malo kosta a mnogo daje, samo sto onima vece sake malo nece odgovarati, moja ocjena 9,4/10.0...
S obzira na obzir, da tvoj obzir ne dolazi u obzir momu obziru, doci ce u obzir da je moj obzir bolji od tvog obzira...
16 godina
neaktivan
Kupujem miš
autorov komentar

A sta kazete na ovaj plavi sto sam vam dao OCZ sta njemu nevalja

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
razer1911 kaže...

kuzis ja sam iz virovitice pa kupujem napamet znaci narucio bi iz linksa ako ima drugih trgovina i veci izbor mozete mi reciNamigiva

Ja sam svoj Razer Copperhead naručio napamet i nisam pogriješio iako je prilagođen ljevacima, a ja sam dešnjak i tako ću opet, napamet, naručiti i Razer Mambu kada dođe u HR-u. Cool
Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2009 14:45 (Razer_Copperhead).
16 godina
neaktivan
razer1911 kaže...

A sta kazete na ovaj plavi sto sam vam dao OCZ sta njemu nevalja

Ma valja on, ima ga frend, ali ovaj je bolji, zuri u Links i kupi ga...

BTW taj OCZ ima 2500 DPI-a, a Sharkoon ima 3600 a samo 20 kn skuplji...Kontas?
S obzira na obzir, da tvoj obzir ne dolazi u obzir momu obziru, doci ce u obzir da je moj obzir bolji od tvog obzira...
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2009 14:54 (4ucker).
16 godina
neaktivan
Kupujem miš
autorov komentar

kuzim ma uzet cu taj sarkon onda sam mi recite koliko kosta postarina za viroviticu i za koliko bi dana stiglo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
razer1911 kaže...

kuzim ma uzet cu taj sarkon onda sam mi recite koliko kosta postarina za viroviticu i za koliko bi dana stiglo

Ja kada sam naručivao poštarina mi je bila 30 kuna i stiglo mi je u roku od 3 dana u Korčulu.
Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2009 15:57 (Razer_Copperhead).
16 godina
neaktivan
Kupujem miš
autorov komentar

za koliko ti je stiglo to si im uplatio u posti kad je stiglo ili

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
razer1911 kaže...

za koliko ti je stiglo to si im uplatio u posti kad je stiglo ili

Pošalju ti Overseasom ili HP Ekspresom u roku od 3 dana, a platiš pouzećem.
Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2009 15:58 (Razer_Copperhead).
16 godina
neaktivan

Ako mislis kupovati mis za igre probaj skupiti jos 100kn i uzeti Logitech MX518. Imas ga u HGspotu i dobijes besplatno slusalice sa mikrofonom (bila je prije akcija, neznam ako jos uvijek traje). Po meni je to trenutni best buy, nesto izmedu ovih jeftinijih miseva i skupih poput G9 i te ekipe...

Evo LINK

xfire> bmw144 Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
Kupujem miš

Nemoj Sharkoon, fency je ali nije baš dobar. Prijatelj ima Sharkoon rush, miš je ok, ali osjeti se da je nekvalitetna plastika i da ima mane.

Uzmi taj OCZ. Naime ja imam Canyon MSL7 - isti miš kao taj OCZ samo crn (isti proizvođać A4Tech, isti hardware i izgled).

Za 150ak Kn dobiješ Agilent 6010 senzor (koji se koristi u mnogim laserskim Logitech), Philips Twin-eye laser koji je pokupio mnogo nagrada,

tipke koje mogu podnijeti do 8 000 000 pritisaka na njih, dobru ergonomiju, 7 tipki...

Vjeruj mi, više od 2500 dpi ti ni nije potrebno. Vjerojatno miš nećeš držati ni na toliko.

No skill, just 191x7!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
191x7 kaže...

...Uzmi taj OCZ. Naime ja imam Canyon MSL7 - isti miš kao taj OCZ samo crn (isti proizvođać A4Tech, isti hardware i izgled).

...tipke koje mogu podnijeti do 8 000 000 pritisaka na njih, dobru ergonomiju, 7 tipki...

Vjeruj mi, više od 2500 dpi ti ni nije potrebno. Vjerojatno miš nećeš držati ni na toliko.

slazem se, ja imam OCZ i fantastican je. inace kad bi kliknuo svake sekunde po jednom, 8000000 pritisaka bi ti bilo dovoljno za 92 i po dana neprekidnog kliktanja - LOL.
real life is for people who suck at video games
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.5.2009 2:15 (r3d3f1n3).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice