Kupovina novog printera

poruka: 2
|
čitano: 1.228
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Kupovina novog printera
Pozdrav raja, Trenutno sam u njemackoj kod rodbine, rodjak zeli da kupi novi printer posto mu je stari crk'o pa mi treba malo pomo i posto nemam puno iskustva u tom podrucju :) Njemu treba za printanje i faxove, i zeli da je slika kad se isprinta sto bolja (boje i to) pa me zanima na sta da obratim paznju? Imaju li neke stvari koje bih trebao gledati da obavezno ima ili nesto sto trebam izbjegavati? Koji brendovi su najbolji? Ako moze i preporuka par modela pa cu pogledati u mediamarkt-u ili saturn-u da li ima bas tih.. Hvala svima unaprijed
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Kupovina novog printera

Pošto nisi naveo cijenu pretpostavit ću da ti nije bitna.

Ovo ti je nova Epsonova linija koja koristi CISS sistem. Dakle tinte puniš iz bočice. Izuzetno jeftin ispis i poprilično kvalitetan ispis fotografija. Nije najjači fotopisač, no po svim recenzijama ima i više nego dobar ispis fotografija, i solidan ispis dokumenata. A ima i faks što si tražio.

http://www.epson.hr/hr/hr/viewcon/corporatesite/products/mainunits/overview/11856

Cijena ovog uređaja u RH je cca. 2000kn.

Tinte su ti bagatela. Original bočice tinte su 60kn/70ml. Printer koristi 4 spremnika s tintom. Jako jeftin ispis (najjeftiniji na tržištu trenutno ako koristiš originale) bez zezanja sa zamjenskim tintama/punjenjem patrona itd.

Ja si također razmišljam uzeti L seriju, ali ne L550, nego L355 koji je slabiji model bez faksa, ali printer je isti.

Uz printer dobiješ 3 bočice crne od 70ml i po jednu bočicu svake od boja CYM također od 70ml.

Računaj da ti original tinte ostalih proizvođača koje dolaze u patronama dođu 80tak kuna za cca 7-9ml tinte. Ili 120-150kn za cca 11-22ml u XL spremnicima kod Canona recimo. Ako dosta printaš, isplati se začas jer već ona tinta koju dobiješ s printerom je dovoljna za ohohoho stranica/fotografija.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2013 14:58 (lllnuclearlll).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice