Kupovina miseva

poruka: 7
|
čitano: 1.814
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Kupovina miseva

pozzz. sutra bi si iso kupit mis za laptop.zelim bezicni jer mi zica smeta previse.... vidio sam ovaj mis na njuskalu dali je smece ili? nepise marka . sta mozete reci o njemu ..

http://www.njuskalo.hr/tipkovnica-mis/mis-bluettoth-2.4g-gaming-1000-1600-2000-dpi-oglas-2247252 . i aako mozete preporucit neki bezicni manji mis ljepsi ,, iz sb sam ima links pa bi sutra iso vidit sta ima

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kupovina miseva

Vidim da je to neko no-name pa je najvjerojatnije neka kopija (?).

a.k.a. T R 1 P L 3 X ✖✖✖ Prava internet zarada (0.02 $ po kliku) - http://bux.ratovi.net/?r=tripleks667 ✖✖✖ // odesk.com //
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Kupovina miseva

do koliko novaca kupujes

0 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Re: Kupovina miseva

i ja mislim da je kopija, uzeo bi si neki kvalitetniji bezicni mis za laptop  a nebi davao hmm300+ kn

15 godina
protjeran

Malo liči na Cyborg R.A.T 9 bez modificiranja ako nećeš to uzimat i ako nećeš igrat uzmi logitech M305 ja ga koristim za igranje pa nije nešto ali za posao na laptopu dobar izbor.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2011 18:28 (Genije).
14 godina
protjeran

ovaj tvoj mi je ok ima kodnas u linksu sad sam provjerio kosta 219kn sutra cu vidit kako uzivo izgleda i vidit cu jos neke miseve a ovaj sa njuskala sto sam stavio cu uzet ako mi se sutra nijedan nesvidi,al nema marke a nebi neki jadni nekvalitetni mis.nista vise kinesko necu

15 godina
protjeran

Ovo moje nije kinez rekao sam ako nećeš igrat pravi izbor ja igram s njim pa je loš al ako češ s njim poslovno onda ti je dobar jer je:1. malen i praktičan

2. povoljan

3. nekima dobro leži u ruci

4. ako si više od 3 sata bateriju mjenjaš nakon 1mj. (a nekima moraš svaki dan)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice