Kupnja Razer gaming miša, ciljam na Death Addera

poruka: 9
|
čitano: 1.282
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Iznenadio sam se kad sam vidio da na forumu nema recenzije ovog toliko hvaljenog miša. Ako sam u krivu, brišite i ovu temu i mene.

Dakle njihov marketing i spektakularni opisi proizvoda napokon su me dotukli. Svog godinu dana starog Kraita mijenjam za neki novi miš, obavezno Razerov i po mogućnosti plave boje. Sve one tehničke specifikacije su mi više-manje nevađne, ne zanima me jel ima 3000 ili 8900 DPI, ali vjerujem ekipi na ovom forumu više nego ikome da će mi na poslijetku dati pravi savjet. Najviše me zanimaju svjedočanstva ljudi koji su imali čast isprobati Death Addera, Copperheada i Lachesisa, odlučujem između ta tri. Fire at will, što više informacija, to bolje.

BTW, 400kn maks, ne planiram prodat kuću za ovo.

Excuse the phun.
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.11.2009 15:57 (Sharps).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

ja imam deathadder i za cod4 mi je super, samo je malo software glup, imo sam problema s njime, ali sada je sve ok

You Pigs Probably Won't Get The Message I Write You, Cuz The Industry Is Racist, Mother Fuckers Just Like You.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imao sam Copperhead i miš je bio zakon. Odlično leži u ruci i nakon više sati igranja uopće se ruka ne zamori s njim. Software mu je po meni odličan i nisam imao nikakvog problema s njime, ali mislim da se njega više ne isplati kupiti pored novog DeathAddera. Lachesis je sigurno najbolji od svih navedenih pa ako imaš novaca uzmi njega, ali prvo vidi koji ti bolje leži u ruci jer to je po meni najvažnija stavka za odabir miša, a to što jedan ima 3500dpi ili 4000dpi to i ne gledaj jer ionako nećeš koristiti više 1800-2000dpi.

Razer_Copperhead

0 0 hvala 0
17 godina

Ja imam Razer Diamonback 3G, i super je mogu pohvaliti ležanje u ruci, softver, mogućnosti, super je za FPS igre detaljno vidi ovdje i moram još napomenuti da je miš dosta lagan u odnosu na Razer Lachesisa.

Dočekali smo 10.11.2009. što sada?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kupnja Razer gaming miša, ciljam na Death Adde
Razer_Copperhead kaže...

Imao sam Copperhead i miš je bio zakon. Odlično leži u ruci i nakon više sati igranja uopće se ruka ne zamori s njim. Software mu je po meni odličan i nisam imao nikakvog problema s njime, ali mislim da se njega više ne isplati kupiti pored novog DeathAddera. Lachesis je sigurno najbolji od svih navedenih pa ako imaš novaca uzmi njega, ali prvo vidi koji ti bolje leži u ruci jer to je po meni najvažnija stavka za odabir miša, a to što jedan ima 3500dpi ili 4000dpi to i ne gledaj jer ionako nećeš koristiti više 1800-2000dpi.

Sad će Božić, čak bi se dalo nakupit neku paru za Lachesisa. Doduše baš nekako slinim za ovim ergonomskim napastima. Koliko vam je to bilo važno ako i kada ste imali asimetrični miš?

Excuse the phun.
17 godina
neaktivan
Sharps kaže...
Razer_Copperhead kaže...

Sad će Božić, čak bi se dalo nakupit neku paru za Lachesisa. Doduše baš nekako slinim za ovim ergonomskim napastima. Koliko vam je to bilo važno ako i kada ste imali asimetrični miš?

Sad imam Mambu i nisam primijetio razliku da mi bolje ona ili Copperhead leži u ruci. Potpuno mi je sve isto.

Razer_Copperhead
17 godina
neaktivan
Sharps kaže...

Ja sam prije svog D'Addera imao Salmosu..Ona je bila asimetrična, imao sam je godinu dana,bila je odlična, razarao sam u Callu 4 sa njom, ali čim sam vidio DeathAddera odmah sam ga kupio..

Vjeruj mi, nisam požalio..Odlično ležanje, vrhunska preciznost, čak ga i u internet caffe na lan partye njega sa sobom nosim...Čim sam ga kupio pokazao ga frendu i on sebi kupio za 5 dana svoj D'Adder...

Čitao sam revieweve (sad se ne sjećam koji), ali vidio sam na više stranica i u više navrata da pišu da je bolji od Lachesisa..U to uopće ne sumnjam..Pa kome treba 4000dpi ako ja na svome mišu na 1800dpi pomaknem kursor od jedne strane do druge u 3-4cm, i to na rezoluciji 1920x1200...

Toplo ti ga preporučujem i nadam se da ćeš upravo njega uzeti..Ja svoj godinu dana imam i NIJEDAN problem nisam imao... Jedino bi pokudio samo 2 dodatne tipke...Ostalo je odlično!

Pozdrav.

Tko leti, vrijedi; tko ne leti ne vrijedi...
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.11.2009 19:21 (AlienWare1).
17 godina
neaktivan

Ja imam DeathAddera i miš mi je super, bolje leži u ruci nego Lachesis... Lachesis bi ti nebi nikako preporučio znam dosta ljudi koji su imali taj miš i nije im odgovarao!

DeathAdder je miš na kojem je ispravljeno ono loše u Dimanodbacku i Copperhedu, i DeathAdder se prodaje kako nasljednik Copperheda

Plusevi kod DeathAdeera su:

odličan oblik i dobar osjećaj pri korištenju

velike tipke sa strane

preciznost i udobnost

mogućnost spremanja profila

minusi:

DPI koji se mora mijenjat preko softvera

problem s driverima je taj što su napravljeni kao user process a ne kao system process i onda se javlja problem u igrama koji zahtjevaju jak procesor tako što se javlja lagg pritiskom na neku od tipki na mišu... no često je ovo neprimjetno pa zanemari..:)

i ja ti preporučavam DeathAddera jer je jednostavno najbolji Smijeh

* exec girlfriend.cfg * Loading...Loading...Loading has failed: there is no such file. * cl_righthand 1

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da, već sam nekoliko puta čuo da je Adder (ili D'Adder, kako ga AW zove, najs Smijeh) čak i bolji od Lachesisa. Dobro onda najvjerojatnije uzimam njega, čim skupim kunu-dvije. Puno hvala na pomoći.

Savjeti su još uvijek dobrodošli, ako netko nešto ima za nadodati, samo pucaj.

Excuse the phun.
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.11.2009 19:00 (Sharps).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice