Kupujem periferiju pa me zanima sta da uzmem od slusalica sa mikrfonom za 200kn bitno je da se podosta jako cuje za tipkaru plus mis sam odabrao MICROSOFT ERGONOMIC paket
TRGOVINA optimum online
Kupujem periferiju pa me zanima sta da uzmem od slusalica sa mikrfonom za 200kn bitno je da se podosta jako cuje za tipkaru plus mis sam odabrao MICROSOFT ERGONOMIC paket
TRGOVINA optimum online
Itko
možda ove sluške http://www.optimum-online.hr/detalji_proizvoda.4ffb444dcd454cacb8a2bd599589cea6.slusalice_creative_labs_hs-450_gaming_headset.aspx
To je bolje sve kupovat zasebno.
Nemora značit da je od istog proizvođača sve najbolje.
Bitno da pie gaming u nazivu ;)
prodajem ti ja sluske .. upakirane... logitech clear chat premium pc .... :)
eto neka logic kaze par rijeci o njima :P
a imam i kvalitetan miš + tipkovnica set Logitech CordLess Desktop LX710 Laser
pa nije to bitno nego je tražio sluške s mikrofonom a creative je u tom segmentu odličan.
Nemam te slusalice pa cu precutati.
pa nije to bitno nego je tražio sluške s mikrofonom a creative je u tom segmentu odličan.
Joj sorry. Nisam mislio nista na racun kolege koji to napisa vec je komentar bio na racun proizvodjacva koji svakakve gluposti pisu u nazivima proizvoda. Sorry jos jednom ako je pogresno protumaceno. Kad ovo gore procitam odmah mi padnu na pamet natpisi recimo na monitoru i napajanju windows 7 ready ili takva neka glupost ;)
za kolko to sve prodas
Nemam te slusalice pa cu precutati.
Joj sorry. Nisam mislio nista na racun kolege koji to napisa vec je komentar bio na racun proizvodjacva koji svakakve gluposti pisu u nazivima proizvoda. Sorry jos jednom ako je pogresno protumaceno. Kad ovo gore procitam odmah mi padnu na pamet natpisi recimo na monitoru i napajanju windows 7 ready ili takva neka glupost ;)
marketinški trikovi što drugo :)))