znaci ovako kupujem novi miš mogu dati max.400 kn trebaju mi prijedlozi :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
btw treba mi gamerski mis :)
Kupi Bug. Tamo su obradili tu temu i imaš na Bug TV-u o tome.
Uzmi razer deathadder, ako nađeš onaj s 3500 dpi.
de mi link plz :)
Ja posjedujem logitech mx620
Kosta nesto manje od 400kn. Bežicni je. Dodju dvoje AA baterije kojima pise da traju oko 300dana tak oda se ne brines oko punjenja i kupovine drugih.
Druga stvar je sto je ugodan za koristenje. Moje misljenje jeste d su veoma posvetili paznje sto se tice ergonomije.
Najveci plus a i po meni sami bit funkcinalnog misa jesu tipke koje se mogu programirati od programa do programa. Zanci.. stavis na listu jedan program, recimo firefox i podesiš tipke onako kako zelis da imaju finkcije.
Poslije uzmes recimo winamp, dodas ga na listu i za njega postavis odredjene komande.
Znaci jedan program moze biti jedan profil. Zaboravi postavlajnje univerzalnih komandi za tipke tako da ti se komande poklapaju sa nekim drugim propgramima. Jednostavno ne moras da brines. Za zeljeni program ili igru postavis komande kao zelis.
Sve se tipke mogu programirati po zelji osim lijevog i desnog klika.
Od ponudjenih komandi na listi, ako ti ne odgovara ni jedna mozes sebi postaviti komadu kombinacije tipi sa tastature. JEdino meni ne prihhvata kombinaciju tipki win+E (kratica za win. explorer)
Evi i prilozena slika kkao izgelda lista programa.
Sto se tice mana, zamjerim mu sto udaljenost od prijemnika utice na preciznost miša. Meni je preskakao ili je jednostavno kursor znao da stane u par navrata. Nasao sam na internetu da mu je to mana.. sada sam uzeo produzni usb kabl i priblizio prjemnik i do sada nije vise pravio takve probleme. NE mora to da te muci jer mozes fino sakrit usb produzni kabl da se ne vidi a da ipak bude blizu samoga misa.
logitech mx518 koristim ga na laptopu i najbolji miš kojega sam imao imam ga več 2 godine
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1011778
sta kazete za g5?