Kupnja gaming mousea

poruka: 5
|
čitano: 940
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kupnja gaming mousea

bok ekipa...uzimam novi gaming mouse i htio bih da to bude nesto extra...najbolje...e sad mi vi predlozite sta uzet...frendovi kazu G9...ali nekak mi je razer...evo sad vi recite moze li se ijedan razer trenutno nositi s Logitech G9...hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Kupnja gaming mousea

Razer Mamba, G9 isto nije loš, kao ni G5. Uzmi jos neku razer podlogu od 100-ak kn.

Evo ide nevjesta preljepa je zaista

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Kupnja gaming mousea

Ako hoces najbolje onda valjda Razer Mamba.

Nisam ga probao, ali uz te specifikacije morao bi biti odlican. Osim toga, bezicni mis sa performansama zicanog = MLJAC!

Mrzim zicu na misu, ali zbog online shootera sam osudjen na nju, pa mi se ideja zicanih performansi, ali bez zice strasno svidja.

Mana: skup kao sam vrag.

Iduca opcija IMHO - Logitech G9. Strasno dobar mis, a trenutno je u HGSpotu akcija na kojoj se moze kupiti za 499kn (inace je preko 600kn).

Imam ga i stvarno je odlican. 

Podloga: G9 sam probao na funcu 1030, razer Exactmatu i Razer Goliathusu Control i mogu raci da mi najvise pase Goliathus.

Stvar osobnih preferencija, tj. da li vise volis cloth ili hard podloge.

16 godina
neaktivan

inace sam strastveni gamer i komp mi 99% sluzi za gaming a ovo ostalo internet...tak da...igram cod2,cod4 i treba mi neki precizni mis...mislim da je moj izbor Logitech g9,samo me jos zanima koju podlogu...treba mi onak brza podloga...(za gaming)

16 godina
protjeran
Jera kaže...

inace sam strastveni gamer i komp mi 99% sluzi za gaming a ovo ostalo internet...tak da...igram cod2,cod4 i treba mi neki precizni mis...mislim da je moj izbor Logitech g9,samo me jos zanima koju podlogu...treba mi onak brza podloga...(za gaming)

Ne valjaju brze podloge, ne mozes ih stic. Kako, molim te, podloga moze biti brza?

Kupi Deathadder, 100% neces pogrijesiti.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice