Pozdrav ekipa!
Koristim 5.1 audio system na PC-u, do sad sam imao problema s kontrolnom jedinicom, neki zvučnik nekad nebi uopće radio ili bi bio prigušen ( nije do zvučnika, nego kontrolne jedinice ), onda sam morao kabel od zvučnika s kojim je bilo problema iskopčati i ponovo ukopčati u kontrolnu jedinicu, pa bi nekad radio, a puno puta sam i rastavio kontrolnu jedinicu te ponovno lemio konektore da bi neko vrijeme radilo kako treba. Nakon valjda 1000 lemlenja jučer dok subwoofer nije radio sam pokušao odraditi rutinsko iskopčavanje i zaštekavanje, al se komad PCB ploče na kontrolnoj jedinici otkinuo kao čips, vjerojatno zbog puno lemlenja, odnosno zagrijavanja PCB-a na tom dijelu. Uglavnom sad tražim neku sličnu kontrolnu jedinicu, zvučnike nebi mijenjao, jer zadovoljavaju moje potrebe, a opet nebi davao 300+kn za kontrolnu jedinicu, jer za 500kn mogu uzeti pristojne Logitech zvučnike koji će još bolje raditi od trenutnih, tako da to nema nekog smisla, pa jel mi može tko preporučiti neku jeftinu kontrolnu jedinicu s konektorima kao dosadašnja? Gledao sam rabljene i nove, ali nažalost ništa ne mogu naći, tnx!