Molio bih savjet za dobar/solidan printer od 700-1000 kn.
Koristio bih ga za printanje tekstova, kuverti i nalijepnica za bočice.
Poželjno mi bilo da boje nisu iznad 200-250 kn.
Hvala unaprijed.
Molio bih savjet za dobar/solidan printer od 700-1000 kn.
Koristio bih ga za printanje tekstova, kuverti i nalijepnica za bočice.
Poželjno mi bilo da boje nisu iznad 200-250 kn.
Hvala unaprijed.
Epson L310 printer sa vanjskim tankovima za boje. pojedina boja (originalna ) je između 70 i 100kn ovisno gdje kupiš
Epson L310 ne zadovoljava postavljene kriterije
epson L310 ne zadovoljava postavljen kriterije
a koje to? cijena mu je oko 1000kn, 4 boje svaka po 70kn zajedno 280kn (ako se nađe najpovoljnijeg prodavača)
Ovaj printer nije pogodan za etikete za bočice je ova Epsonova tinta nije vodo postojana. U vlažnoj prostoriji ili frižideru sav otisk se razlije.
Isto tako koverta malo pokisne ili je netko primi sa morim prstima i evo ti akvarela
Cijena boje mi nije zacementirana na 250 kn to nije problem.
Bitnije mi je da će bez problema biti u mogućnosti printat na kuvertu.
Koliko sam vidio dosta njih ima problema s tim, zbog debljine kuverte.
Ovaj printer nije pogodan za etikete za bočice je ova Epsonova tinta nije vodo postojana. U vlažnoj prostoriji ili frižideru sav otisk se razlije.
Isto tako koverta malo pokisne ili je netko primi sa morim prstima i evo ti akvarela
Koji bi mi ti preporučio?
Hvala.
Tim gore za ovog Epsona. Znači obavezno isprobaj prije kupnje.
a koja boja je vodo postojana u tom cjenovnom rangu?
Sori ali za konkretnu preporuku se moraš raspitati kod nekog domačeg ponuđača sa iskustbom za takve probleme
Vodo postojane su jedino polimer tinte koje otvrdnjavaju na zraku. I koštaju od 100 - 200 kn za 100 ml. Neke su sigurne za stajanje u printeru a neke se zasuše na mlaznicama unutar mjesec dva dana ukoliko se printer svakodnevno ne koristi.
Evo ja sam si prije nekih 3tjedna nabavio Canon Pixma MG7550 i prezadovoljan sam! Pa si razmotri tu soluciju :)
Doduše, mislim da ovo za packanje vrijedi kod svih inkjet printera...
Baš i nije tako
Inače original Eposn T0711 je vodopostjana
Postoje kazete sa polimer tintom za Waterslide postupak
Sam postupak po nazivu kaže da tinta mora bili vodo postojana inače se sve ispere u vodi kad se otisak skida sa papirne podloge. Koliko Vidim ima ih kod nas jedino za Canon iP 4600 i sl i Epsone u koje idu T0711- 714. Malo skupo ali jeftinije od originalnih Epson kazeta
Naime jedna ovakva T0714 košta cca 50 kn sa 10 ml vodopostojene tinte dok ista takva orginal Epson T0 714 sa 3.5 ml tinte košta cca 80 kn
Pozdrav! Molm bih pomoc oko odabira printera... Dakle treba mi Laserki printer koji cu moci koristiti za izradu tiskanih plocica toner transfer postupkom.. Neznam dali je moguce pronaci nesto za oko 600-700kn i ako bih printer u tom cijenovnom rangu mogao uopce posluzit za tu svrhu..
a koja boja je vodo postojana ?
Claria i Durabrite
U tom cjenovnom rangu potraži neki HP LaserJet koji nije GDI
Najbolji je HP LaserJet 4L jer ima najdeblji nanos tonera. A ukoliko ga ne uspiješ pronači u zadovoljavajućem stanju onda možeš uzeti neki drugi HP LaserJet koji koristi PCL 5e komunikaciju,
Zatim provjeri u nekom HP servisu dali ti ga mogu pregraditi na veće zacenjenje. Naime standardni printeri nisu dobri za navedenu aplikaciju jer se od njih zahtjeva što veći broj otisaka iz istog tonera. a na HP laserjet 4L ili uz ovu pregradnju sa dobrim tonerom nanos tonera se osjeti pod prstima.
Ili još bolje provjeri dali možda imaju neki gotov takav prerađeni printer unutar tvog buđžeta
A ukoliko ti to ne uspije onda potraži Lexmark E350. Taj ima mogučnosti za podešavaje sve živog Ali ti je on duplo skulji od navedenog iznosa.
Isto tako možeš probati koristiti neki inkjet sa ljeplivom tintom. Gdje na ljepljiv otisak fiksiraš adekvatan transfer razvijač u prahu.