koji je najbolji od ova tri misa takoder koji je najisplativiji s obziom na cjenu i kvalitetu
sharkoon fireglider
razer deathadder
razer cooperhead
koji je najbolji od ova tri misa takoder koji je najisplativiji s obziom na cjenu i kvalitetu
sharkoon fireglider
razer deathadder
razer cooperhead
sharkoon fireglider
razer deathadder
razer cooperhead
Najbolji je upitno, zavisi šta ti treba i koji ti leži u ruci najbolje, po tom kriteriju trebaš kupovat miš!?
S obzirom na cjenu Sharkoon Fireglider, ako se ne varam košta 200 KN, a miš je sasvim solidan, Copperhead okači mačku o rep po nabavnoj cjeni, jer je po meni bezvezni miš, a DeathAdder je već dosta bolji, sam ne isplativ, košta 450 KN, a za te novce ima boljih miševa, mislim da bi ti sva tri odgovarala ako imaš veliku ruku!?
zasto cooperhead bezvezan
Pa los laser, brzo se kvari....
S obzirom na cjenu, ako ćeš već dat toliko novaca, kupi DeathAdder-a!?
ma uzmi sharkoona, najbolji omjer ulozeno/dobiveno
Samo prije nego ga uzmes, isprobaj ga u ruci, meni nije lezao pa sam ga prodao. Ali ono vremena sto sam ga imao nisam imao nikakve zamjerke
trenutno imam najobiniji ms industrial mis (star 5 gadina) tako da ce bilo koji lezat bolje od njega
trenutno imam najobiniji ms industrial mis (star 5 gadina) tako da ce bilo koji lezat bolje od njega
odi u linksa i probaj, isplati se
a jel on ima kvalitetan laser
evo pa pogledaj tu sta ekipa pise o njemu
http://www.bug.hr/forum/topic/periferija/mis-sharkoon-fireglider/50714.aspx
Deathadder definitivno
Ja bih ti isto preporučio DeathAdder-a ali ne po ovoj cjeni, prije je bio oko 300 KN (prva verzija), što je po meni OK cjena, ali sad daleko preskup, ako nećeš tražit polovnog, onda definitivno idi na Sharkoon, kao što je već neko rekao, odličan omjer cjene i dobivenog!?
a koliko vrijedi polovni deathadder
Deathadder
prodajem ti ja copperheada s garancijom +20mjeseci u admu za 250kn ....
ako si zainteresiran posalji pp ...
koja je razlika izmedu death addera i
RAZER LachesisGledaj ulozis oko 500 kn mozda malo vise i uzmes si g500, a ako ti je on preskup onda si uzmes mx518 obadva misa su zakon.;)Ako te sta vise zanima oko ova dva misa slobodno me pitaj.
narucio sam sharkoon fireglider i roccat taito podlugu iz linksa
svima hvala puno na prijedlozima