Sharkoon fireglider ili Logitech MX518?
koji se više i dugoročno isplati?
Unaprijed zahvaljujem i ispričavam se ako negdje postoji ovakva tema
Sharkoon fireglider ili Logitech MX518?
koji se više i dugoročno isplati?
Unaprijed zahvaljujem i ispričavam se ako negdje postoji ovakva tema
MX518 svakako.
Da li postoji više verzija MX518 ili mi se učinilo to kod protisa?
Ako postoje koja je razlika?
Mislim da je postojalo, ali sve su revizije davno prestale proizvodit, zadnja je dostupna jedino.
mx518 je bolji, a sharkoon je best buy do 200kn.
mx-518 je puno kvalitetniji i bolji, a ovaj je samo jeftiniji i koliko znam ima utege i to je to
ja imam mx-518 i jako sam zadovoljan
pa razlika u cijeni je nekih 30ak kn
MX518, imam ga nekih 3-4 godine i ni izlizo se nije, tezina savrsena, velicina takoder, preporuka
ovako, postoje 3 "verzije" mx-a. 1. je bila sa 1600 dpi-a i sa malo teflona ( cesto su se ljudi zalili da im se odljeljivao ). 2. verzija ( prezadovoljan sam ) ima 1800 dpi-a ( teflon je isti ). 3. ( tu je i jedino moguce danas kupit ) ima 1800 dpi-a i puno vecu teflonsku podlogu ( nema malih kruzica nego 3 velike teflonske naljepnice ). moj glas naravno ide za logitech ...
moj frend je nedavno u admu kupio mx518 i na webu je pisalo 1600DPI a on je dobio verziju s 1800 DPI ....
1600DPI je starija verzija koje vise ne bi trebalo biti u prodaji.
Fireglider je odlican mis
Kupio sam ga prije mjesec dana... sve najbolje...cijena,performanse, velicina, sve...
Svakako moja preporuka , takodjer sam kupuo i shakroon podlogu i mis leti po njoj
200kn... pa taj mis vrijedi i vise
Kupio sam ga prije mjesec dana... sve najbolje...cijena,performanse, velicina, sve...
Svakako moja preporuka , takodjer sam kupuo i shakroon podlogu i mis leti po njoj
Si uzeo crni ili onaj crveni? Crveni je valjda sa plastičnim tipkama a crni sa gumenim ili?
Si uzeo crni ili onaj crveni? Crveni je valjda sa plastičnim tipkama a crni sa gumenim ili?
Dobio sam dojam od ostalih usera da se radi o nekakvom tepihu,bliže nego gumi..
http://www.pcchip.hr/vijesti/vijesti/hardver/sharkoon-fireglider-black-gamerski-mis
..satenska površina,šta god sad to bilo..
ok a jel zna tko koji je bolji, kvalitetniji?
ok a jel zna tko koji je bolji, kvalitetniji?
Pročitaj članak,ultra je kratak,trebali bi biti jednaki po kvaliteti..iako bi ja osobno išao na crni,što zbog izgleda,što zbog te površine..ne volim plastikanere vulgaris.
Ako ti se znoje ruke onda Fireglider ili SS Kinzu. Frenda mi ima Kinzua i mx518. Sve dosad sam mislio kupit mx518 al pošto mi se ruke znoje a mx518 je lakiran nije mi baš nešta, dok mi Kinzu ne klizi iz ruke i kao da upija znoj
Imo sam mx518 sad imam g5 uopce se nemoj misliti i uzmi mx518 mis je extra od oblika do perfomansi,kvaliteta je super izdrzace ti 4 godina 100 posto.A ako se sam pokvari imas garanciju od logitecha 3 god,pa tako da nemas sta izgubiti.;)
prvo isprobaj negdje,imam sharkoona a bratic mx518 i njemu je mx pet puta bolji a ja ga nemogu smislit,klizav mi je,tipke su nekakve meni cudne,najbolje ti je isprobat pa onda odlucit
uzeo sharkoon black, otpalo mi ovo sa 70kn razlike (nitko ga nema na lageru i ne dolazi :() a ostali su puno para razlike
pa sam uzeo jos podlogu :))))
hvala svima na prijedlozima i savjetima
Nema problema :)