Treba mi novi miš i već dulje vrijeme ga namjeravam uzeti ali se nikako ne mogu odlučiti za kojeg. Dvoumim se između Deathaddera i Imperatora al mi je ipak dosta dati 500/450kn za miš...Koji da uzmem??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imperator

imam imperator i toplo ga preporucujem :D
Ako od razer onda je imperator to se ne trebas dvoumiti ali ako moze od logitecha onad g500 za te pare dobijes duplo vise nego kod imperatora.
da g500 ih oboje pregazi kako god okreneš.
jednostavno razer premalo nudi za taj iznos koji platiš.
Probaj oba i uzmi onaj koji ti bolje leži u ruci. Ako imaš malenu rukicu ne bi ti preporučio DeathAddera jer je za malo veće šape.
kupio sam razer abyssus i imam gumbe za narihtavanje dpi i hz dpi sam stavio na 3500 a neznam na kolko da stavim hz imam 125 ili 1000 punudeno za sto sluze i na kolko da stavim?
kupio sam razer abyssus i imam gumbe za narihtavanje dpi i hz dpi sam stavio na 3500 a neznam na kolko da stavim hz imam 125 ili 1000 punudeno za sto sluze i na kolko da stavim?
To ti je polling rate - prevedeno odaziv.
Ja koristim 125Hz za rad u windowsima, a 1000MHz u igrama (ako ti je spor odaziv onda osjetis kako ti komande "kasne").
Većina Razerove cjene je njegov logo...
Znači previše košta,premalo daje!
Radi omjera radije G500 koji pobaca i Imperatora i Deataddera!
Ako želiš svijetleći miš uzet ćeš Razera ali ako hoćeš pouzdanog i dobrog Logitech točnje G500
logitech ne uzimam!!! a razmisljo sam za Saiteka al nisam siguran prvo sto cu uzet vjerojatno sutra a to je Black Ops
Treba mi novi miš i već dulje vrijeme ga namjeravam uzeti ali se nikako ne mogu odlučiti za kojeg. Dvoumim se između Deathaddera i Imperatora al mi je ipak dosta dati 500/450kn za miš...Koji da uzmem??
evo nemoš pogrišit a u dojč je jeftiniji 130kn
ovo je tewbi manji miš a od kojeg molinte
http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=101503&id_artikl=101.503.101