Koji miš nakon G9?

poruka: 8
|
čitano: 1.924
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Koji miš nakon G9?

Najprije da riješimo: ne interesira me ništa osim Logitecha.

Sada kada je taj dio jasan, molim savjet od vlasnika novih Logitechovih miševa: koji miš uzeti nakon G9? - G9 mi je fantastičan: precizan, brz, ugodan za korištenje jer je lagan i lako je s njime puno baratati.

Koji Logitechov miš je brži i precizniji ili lakši? Ili jednako dobar. - Ponekad, zbog laka na stolu, G9 me u posljednje vrijeme zeza, pa moram paziti na zonu upotrebe, zbog čega sam razmišljao o nekom s DarkField tehnologijom.

Igram FPS-ove ponekad, ali najvažnija mi je preciznost, dakle jako visok refresh-rate i zbog FPS igara, ali i posla gdje često pomičem stvari u malim razmacima (par piksela).

Hvala.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Koji miš nakon G9?

po ovom da dolazi u obzir samo logitech... G9 ti može nadmašiti jedino G9x ;)

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji miš nakon G9?

G9x, g700 ili g500

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji miš nakon G9?
World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji miš nakon G9?

Znam da nije Logi, ali je jako kvalitetan i možeš ga podesiti sebi - R.A.T. 5, 7 ili pak 9

Recenzija po forumu pregršt, a i Danny ga ima {#}

Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: Koji miš nakon G9?

Bas sam gledao to isto prije par min na njihovim stranicama ali nisam imao prilike isprobati niti jedan od ta dva miša. Međutim ono što me na prvu ruku odbija je to što su bežična a i vjerojatno bas nisu u rangu G9 :/ ako si navikao na G9 i lijepo ti leži u rucu uzmi G9x i sigurno neces pogrijesiti a što se tiče laka na stolu zar to nebi mogao rijesiti nekakvom podlogom za miša (nemora sad to nužno biti nešto od 250kn)?

17 godina
neaktivan
Koji miš nakon G9?

Nikakve podloge ne želim. Stol je jedina podloga koju trpim:) - Ako treba, ovaj Performance MX jel' možda dobar kao G9x?

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Koji miš nakon G9?
naxeem kaže...

Nikakve podloge ne želim. Stol je jedina podloga koju trpim:) - Ako treba, ovaj Performance MX jel' možda dobar kao G9x?

Ja nisam koristio nijedan iako mi se Performance cini bolji od ovog drugog.

Steta sto ne mozes vise koristiti G9, mis je odlican, ne znam za tebe ja ga ne planiram nikada mjenjati!

Probaj ipak razmisliti barem o nekoj jako velikoj podlozi? ;)

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.2.2011 1:11 (Dragon23288).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice