Koji gamerski mis??

poruka: 24
|
čitano: 4.323
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Koji gamerski mis??

www.pik.ba

Koji gamerski mis do 50 KM (200kn) sa oglasa??

Nije bitno koja je marka!

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Koji gamerski mis??
Intelovac123 kaže...

www.pik.ba

http://www.pik.ba/artikal/1461570/razer-deathadder-1800-dp/

14 godina
neaktivan
Koji gamerski mis??
Za ta pare jedino MX518, za 45 KM sam gledao pofino ocuvan ;)
Samo gledaj da je novija ona verzija, sa 1800 DPI.....
"I failed in some subjects in exam, but my friend passed in all. Now he is an engineer in Microsoft and I am the owner of Microsoft." Bill Gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji gamerski mis??

Za te pare naruci si sa amazona ili ebaya novi deathadder 1800DPI ili ako nezelis preko neta neki polovan, ja imam deathadder, a mx sam probo kod frenda i jednostavno razlika je ogromna, po meni deathadder je barem 2 puta bolji od mx-a, s deathadderom neces pozaliti garant :)

đoni
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji gamerski mis??

Ne možeš tako miševe uspoređivat.Tebi npr. Deathadder bolje leži u ruci nego mx 518 dok je kod mene obrnuto.Sad bih ja trebao reći da je mx 5 puta bolji.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

2 0 hvala 0
16 godina
Koji gamerski mis??

Logitech MX 518 legenda od misa.

Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

www.pik.ba

Logitech MX518

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
15 godina
protjeran
Koji gamerski mis??

rade skupi jos malo pa kupi novi razer abyssus, ja ga imam i zadovoljan sam. samo ti s njim treba i razerova podloga jer ga je inace nemoguce kontrolirat. po mogucnosti uzmi razer goliathus fragged editiion i gejmat ces ko car :D

Ovdje treba ici miniprofile od xfirea. Bu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji gamerski mis??

Treba otis isprobat i deathaddera i mx518

meni se izgledom vise svidja razer al neznam kakav je u ruci

ja imam 14 god koji je bolji.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...

Treba otis isprobat i deathaddera i mx518

meni se izgledom vise svidja razer al neznam kakav je u ruci

ja imam 14 god koji je bolji.

Meni je sa 14 godina bolje stajao mx518 u ruci, zato ga i imam. Ma ne znam, vidi u trgovini/prodavnici koji ti je ugodniji pa kupi polovno koji odaberes.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
14 godina
Intelovac123 kaže...

www.pik.ba

http://www.links.hr/index.php?naziv=Mi%9A+LOGITECH+MX+518%2C+opti%E8ki%2C+crni%2C+USB%2C+PS%2F2%2C+retail&option=artikl&id_kategorija=101503&id_artikl=101.503.101 

premda mi je ovaj dosta bolji 

http://www.links.hr/index.php?naziv=Mi%9A+PRESTIGIO+PMSG1%2C+laserski%2C+5040dpi%2C+karbon-crveni%2C+USB&option=artikl&id_kategorija=101503&id_artikl=101.503.264

50-ak kuna vise al vrijedii 

15 godina
neaktivan
Koji gamerski mis??

www.plus.ba

www.ingel.ba

do 80 KM koji je najbolji??

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ja sam u februaru uzeo u plus-u MX518 za 78 km(kad placas keshom 10% popusta)

Mis je meni super, odgovara mi velicinom i ide fino na skoro svi podlogama.

Jedina zamjerka je sto se malo zgulio znak Logitech(onaj crni krug) malo se pocelo guliti po ivicama, mada se i ne primjeti osim kad se bas zagledas jer sam ga bas ono cuvao i to.

Moja topla preporuka, mnogo bolji od malenog Abysusa ili kinzu-a, provjereno su slabije kvalitete izrade(znam lika kome je nakon nekog vremena zakovao klik na abysusu, i na kraju se iznervirao i skroz ga iscupao), a i nemaju nikakvih dodatnih tipki, dok ih MX ima sasvim dovoljno...

Vecina ce ti reci da je MX518 za te pare( u tim radnjama) najbolji izbor !
"I failed in some subjects in exam, but my friend passed in all. Now he is an engineer in Microsoft and I am the owner of Microsoft." Bill Gates
14 godina
neaktivan
Koji gamerski mis??

Mogu ti samo reci da s mx518 nemozes pogrijesiti. Imam ga 3 godine i nemam nikakvih problema (jedino se boja oko logitech loga ogulila kao sto je NexT_T1 napisao iako to i nije nekakav problem)
Preporucujem ga svima koji traze mis za male pare.

how much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NexT_T1 kaže...

Jedina zamjerka je sto se malo zgulio znak Logitech(onaj crni krug) malo se pocelo guliti po ivicama, mada se i ne primjeti osim kad se bas zagledas jer sam ga bas ono cuvao i to.

Ogulit ce ti se to skroz ne brini se, haha.

Mes que un Club! FCBarcelona!
14 godina
neaktivan
Znam, ali nece mi smetati toliko, a i moze se izvaditi i prefarbati jednostavno ofarbam cijelu onakj krug u crno i cao !
16 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...
NexT_T1 kaže...

Meni se nakon 2 godine korištenja nije nimalo ogulilo, samo su se krajevi malo podtupili

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
PLASMAorLCD kaže...
NexT_T1 kaže...

Meni se nakon 2 godine korištenja nije nimalo ogulilo, samo su se krajevi malo podtupili

Pa nece ti se sada zguliti na sredini, i kod mene je skroz malo po ivicama kruga......pa da se pocne guliti po sredini u onom crnom krugu fuj kako bi izgledalo, onda bi ga vjerovatno skroz zgulio nek' bude sive boje :/

14 godina
neaktivan
Koji gamerski mis??

Razer deathadder ti je po meni najbolji,ako ces sad odma uzimat onda njega uzmi,izgleda mi odlicno a samo to sto je razer govori da je dobar za igranje taman 50KM isplati ti se,nema veze za ogrebotinu po meni.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kardred kaže...

Razer deathadder ti je po meni najbolji,ako ces sad odma uzimat onda njega uzmi,izgleda mi odlicno a samo to sto je razer govori da je dobar za igranje taman 50KM isplati ti se,nema veze za ogrebotinu po meni.{#}

Nije fol kako miš izgleda, već kako leži u ruci...

14 godina
protjeran
Intelovac123 kaže...

www.plus.ba

www.ingel.ba

do 80 KM koji je najbolji??

MX518

Intelli 3.0

steelseries Kinzu

kao sto svi rekose uzmi mx,ili Intelli 3.0,mis je veoma izdrzljiv moze biti +6godina (ima ga frend) i veoma je dobar za FPS igre,Kinzu ti ne preporucujem ako imas malu ruku.

Intel Core i7 2600K @ 3.4GHz | Gigabyte GA-Z68X-UD7-B3 | ASUS nVIDIA GeForce GTX580 | WD Caviar Black 2TB 7k SATA600 | 6GB DDR3 2000MHz "Kingston HyperX" | Samsung S
16 godina
neaktivan
BR1cK kaže...

kao sto svi rekose uzmi mx,ili Intelli 3.0,mis je veoma izdrzljiv moze biti +6godina (ima ga frend) i veoma je dobar za FPS igre,Kinzu ti ne preporucujem ako imas malu ruku.

Ma mjera mu je MX518, balansirani gamerski miš, pogodan skoro svakoj ruci.

15 godina
neaktivan
Koji gamerski mis??

http://www.links.hr/index.php?naziv=Mi%9A+PRESTIGIO+PMSG1%2C+laserski%2C+5040dpi%2C+karbon-crveni%2C+USB&option=artikl&id_kategorija=101503&id_artikl=101.503.264  5000 dpi

'pušimo dinamit na krovu nebodera sve se dimi'

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji gamerski mis??

Bez puno pricanja, mx je mx

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice