www.pik.ba
Koji gamerski mis do 50 KM (200kn) sa oglasa??
Nije bitno koja je marka!
www.pik.ba
www.pik.ba
http://www.pik.ba/artikal/1461570/razer-deathadder-1800-dp/
Za te pare naruci si sa amazona ili ebaya novi deathadder 1800DPI ili ako nezelis preko neta neki polovan, ja imam deathadder, a mx sam probo kod frenda i jednostavno razlika je ogromna, po meni deathadder je barem 2 puta bolji od mx-a, s deathadderom neces pozaliti garant :)
Ne možeš tako miševe uspoređivat.Tebi npr. Deathadder bolje leži u ruci nego mx 518 dok je kod mene obrnuto.Sad bih ja trebao reći da je mx 5 puta bolji.
Logitech MX 518 legenda od misa.
www.pik.ba
Logitech MX518
rade skupi jos malo pa kupi novi razer abyssus, ja ga imam i zadovoljan sam. samo ti s njim treba i razerova podloga jer ga je inace nemoguce kontrolirat. po mogucnosti uzmi razer goliathus fragged editiion i gejmat ces ko car :D
Treba otis isprobat i deathaddera i mx518
meni se izgledom vise svidja razer al neznam kakav je u ruci
ja imam 14 god koji je bolji.
Treba otis isprobat i deathaddera i mx518
meni se izgledom vise svidja razer al neznam kakav je u ruci
ja imam 14 god koji je bolji.
Meni je sa 14 godina bolje stajao mx518 u ruci, zato ga i imam. Ma ne znam, vidi u trgovini/prodavnici koji ti je ugodniji pa kupi polovno koji odaberes.
www.pik.ba
http://www.links.hr/index.php?naziv=Mi%9A+LOGITECH+MX+518%2C+opti%E8ki%2C+crni%2C+USB%2C+PS%2F2%2C+retail&option=artikl&id_kategorija=101503&id_artikl=101.503.101
premda mi je ovaj dosta bolji
http://www.links.hr/index.php?naziv=Mi%9A+PRESTIGIO+PMSG1%2C+laserski%2C+5040dpi%2C+karbon-crveni%2C+USB&option=artikl&id_kategorija=101503&id_artikl=101.503.264
50-ak kuna vise al vrijedii
www.plus.ba
www.ingel.ba
do 80 KM koji je najbolji??
Mogu ti samo reci da s mx518 nemozes pogrijesiti. Imam ga 3 godine i nemam nikakvih problema (jedino se boja oko logitech loga ogulila kao sto je NexT_T1 napisao iako to i nije nekakav problem)
Preporucujem ga svima koji traze mis za male pare.
Ogulit ce ti se to skroz ne brini se, haha.
Meni se nakon 2 godine korištenja nije nimalo ogulilo, samo su se krajevi malo podtupili
Meni se nakon 2 godine korištenja nije nimalo ogulilo, samo su se krajevi malo podtupili
Pa nece ti se sada zguliti na sredini, i kod mene je skroz malo po ivicama kruga......pa da se pocne guliti po sredini u onom crnom krugu fuj kako bi izgledalo, onda bi ga vjerovatno skroz zgulio nek' bude sive boje :/
Razer deathadder ti je po meni najbolji,ako ces sad odma uzimat onda njega uzmi,izgleda mi odlicno a samo to sto je razer govori da je dobar za igranje taman 50KM isplati ti se,nema veze za ogrebotinu po meni.
Razer deathadder ti je po meni najbolji,ako ces sad odma uzimat onda njega uzmi,izgleda mi odlicno a samo to sto je razer govori da je dobar za igranje taman 50KM isplati ti se,nema veze za ogrebotinu po meni.
Nije fol kako miš izgleda, već kako leži u ruci...
www.plus.ba
www.ingel.ba
do 80 KM koji je najbolji??
MX518
Intelli 3.0
steelseries Kinzu
kao sto svi rekose uzmi mx,ili Intelli 3.0,mis je veoma izdrzljiv moze biti +6godina (ima ga frend) i veoma je dobar za FPS igre,Kinzu ti ne preporucujem ako imas malu ruku.
kao sto svi rekose uzmi mx,ili Intelli 3.0,mis je veoma izdrzljiv moze biti +6godina (ima ga frend) i veoma je dobar za FPS igre,Kinzu ti ne preporucujem ako imas malu ruku.
Ma mjera mu je MX518, balansirani gamerski miš, pogodan skoro svakoj ruci.
http://www.links.hr/index.php?naziv=Mi%9A+PRESTIGIO+PMSG1%2C+laserski%2C+5040dpi%2C+karbon-crveni%2C+USB&option=artikl&id_kategorija=101503&id_artikl=101.503.264 5000 dpi
Bez puno pricanja, mx je mx