Trebao bih preporuku all-in-one printera koji moze koristiti jeftine zamjenske boje. Do sada sam imao Canon mp210 ali se pokvario i boje su skupe. Koji printer da kupim do cjene od nekih 500 kn?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Je li epson sx 115 ok za tu lovu?
ja imam isti al to sa zamjenskima??!! ja komplet platim 80 kn... ne znam jesi ti mislio na zamjenske il šta???
Može li mi netko napisati koliko točno dođe zajmena svih boja (pretpostavljam da je RGB+crna) za Epson sx 115?
ja sam uzeo sx410 i platio ga 490kn. Inače uzeo sam ga u refill centru pa sam ih odma tamo pitao za boje. Rekli su mi da za taj printer imaju zamjenske boje. Sve 4 boje = 90kn :)
sretno svima sa zamjenskim...ja sam kupio original value pack za 300kn i uzivam...isprintao sam vec 30-40 stranica u crnoj boji (neke i sa velikim slikama) i nije se potrosila nijedna crtica, niti ona najmanja na pokazivacima kolicine dok printa...printajte i vi toliko sa zamjenskim pa se javite koliko vam potrosio...i cujemo se nakon duzeg vremena koristenja, pa koje cete probleme imat...
ne pitajte me da potkrijepim svoje tvrdnje, vec asm obavio to prije u ovom topicu
Nemojte kupovati Epsone. Meni se pokvario sx215 nije htio prepoznavati boju nakon 5mj korištenja,vukao je nekoliko papira odjednom ili bi ih zgužvao. Uglavnom loš printer.
jebeš epson printer.ja imam HP officejet j5780 all in one 1000kn košta boja 100 eura orginal al se isplati brate moj...printa slike dosta kvalitetno nezz točno koliko dpi...al isplati se kupit ga.
jebeš epson printer.ja imam HP officejet j5780 all in one 1000kn košta boja 100 eura orginal al se isplati brate moj...printa slike dosta kvalitetno nezz točno koliko dpi...al isplati se kupit ga.
Za te novce se isplati kupit bilo koji printer, valjda čovjek sa razlogom pita za printer do 500kn