Koje zvučnike?

poruka: 78
|
čitano: 20.756
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Koje zvučnike?
Da, ja sam se samo osvrnuo na to sto se u ovom topicu puno puta spominje "super zvuk" a prica se o nekim kvazi zvucnicima za 400 kn.

OK za igre reci da dobro zvuce.

Ali MP3 + 2.1/5.1 za do 700 kn sigurno nije "super zvuk". Pogotovo kada je woofer 3x snazniji od srednjih i visokih pa totalno kompresira stereo sliku.
17 godina
Koje zvučnike?

Ja posjedujem Philips SPA2600 5.1 zvucnike i zadovoljan sam. Dovoljno su jaki, dobar bas, drzim ga na pola jer mi ne treba vise.  Imam samo primjedbu sto se moram saginjati uvijek preko stolice jer je prekidac za paljenje na zadnjoj strani subwoofera, i mozda za plavu ledicu koja konstantno svijetli dok zvucnici rade, zna me nekad smetati kad gledam film u mraku..

Philips Philips
"Float like butterfly, sting like a bee" "Suffer now and live the rest of your life a champion" - Muhammad Ali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

taj "super zvuk" je relativan pojam i ovdje očito znači super za određenu cijenu...

svima je jasno da za te novce ne moš dobit savršene zvučnike, al zato možeš dobit dobre zvučnike koji daju čist, bogat i relativno ujednačen zvuk koji nije poslije teško izbalansirat prema željama i potrebama sa ekvilajzerom npr.

17 godina
neaktivan
Koje zvučnike?

Ja imam Logitech X-530 sistem 5.1 i prezadovoljan sam.U igricama se fantastično ponašaju kaj se tiče surround-a a za glazbu i filmove su odlični.Samo pazi trebaš imati mjesta gdje zagurati 5.1.Kaj se mene tiče Logitech X-530 u toj klasi savršenstvo!!!!!Namigiva

Software is like sex: it's better when it's free!!

0 0 hvala 0
17 godina
Koje zvučnike?

pozz narode!!!

evo da se pohvalim upravo sam prije 2 sata kupio nove Logitech Z-4 zvučnike....imao sam X-230 i mogu reći da sam zadovoljan jer je zvuk dosta kvalitetniji i dizajn mi je puno bolji:D

s obizorm da živim u stanu nisam ni razmišljao o Z-2300 jer su i ovi Z-4 prejaki za stan i ne mogu ih u potpunosti iskoristit...Uglavnom evo slušam mjuzu 1 sat i mogu reći da sam jako zadovoljan prvim dojmom:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koje zvučnike?

ja imam z5500.. ukolkiko ne zivis bogu iza nogu nemoj ih uzimat!! sta je to jakooo.. al evo ako si gamer uzmi g51 oko 1000 kn je + -

uzmi si neki 5.1 nemoj 2.1 od toga nemas one prave snage koje se iz 5.1 daju izvuc

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Koje zvučnike?

Ja imam Logitech X-240, znači 2.1 i to mi je to: za gaming, internet, muziku (vidi karticu u potpisu) itd. Preporučam! Ako ti je i do surrounda ili 5.1 zvučnika probaj neke slušalice uz njih. Npr. vidi link u Ventex-u http://www.ventex.hr/ProductDetails.aspx?id=166947&pg=9504

Vjeruj mi nećeš požaliti. pozz

Intel Core 2 Quad Q6600 Gigabyte EX38-DS4 DDR2 4GB, 2x2048 Samsung 320Gb SATA II 16Mb Colors-IT L8029-C43 Chieftec Turbo series 850W ATI Radeon Sapphire HD4870 Creative Labs X-Fi XtremeMusic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koje zvučnike?

najbolji ti je 5.1 sistem za tvog knofu

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Najbolje Logitech Z-5500.Najjači zvučnici na svijetu za komp.Kad ga pojačaš popucaju ti prozori i odpadneti sva žbuka sa zidaViče.Pa jauči cili božji dan.

Z-5500 Z-5500
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.8.2008 12:43 (PC Street Hacker).
17 godina

nije nego ms zvučnici

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 1024 MB (DDR2-667 2x512) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
17 godina
protjeran
Koje zvučnike?

Ima li pozitivnih ili bilo kakvih komentara na Genius SP-HF-1100X,drvene 2.0 sistemske zvučnike?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ružni zvučnici.

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
17 godina
protjeran
Koje zvučnike?

Samo ružni...?Ima li ih netko?Kakva je snaga i jasnoća zvuka?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koje zvučnike?

pozdrav kompjuteraši!

evo ja planiran uzet ove z-5500 killer zvučnike(jedva san skrpa pare). uziman ih prvenstveno za slušanje muzike. zanima me ako ima ko kakvu primjedbu u vezi njih da se ne zaletin slučajno. i ako ima ko neku alternativu (za iste pare ili manje) a da su možda bolji.. tnx

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Samo ne pojačavaj do kraja ne bi želio vidit posljedice.Otpala žbuka i razbijeni prozori.Smijeh

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
17 godina
Koje zvučnike?

Imaš loše prozore ako su ti uspjeli puknuti :D

Kolika ti je prostorija btw?

Ma ti zvučnici u nekoj manjoj prostoriji (bez brige, pod manju mislim na normalne sobe u kućama i sl.) bez beda daju disko filing tako da što se glasnoće tiće, super su, a ni kvaliteta ne zaostaje.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zvučnik MS ML-6015 5.1

Zvučnici strava......pročitao sam na početku ovog foruma da ovi zvučnici ima puno šumova i da krči.......to uopće nije istina jer sam ih ja do kraja pojačao čist zvuk,imam ga već 3 mjeseca.bass je 50w i sateliti 25 wati,bass kad pojačam do kraja tresu se CD na stolu pod od sobe i zidovi  a kamoli prozori,ima daljinski i sve je digitalno imaju led svjetla mogu stimati svaki zvučnik posebno(jačinu zvuka) AKO MISLITE POSTO JE JEFTIN 80KM ILI 40 EVRA DA TO NEVALJA NIČEMU VARATE SE,KAD SAM TRAŽIO ZVUČNIKE PO INTERNETU SVAKI subwoofer IMA PO 30 WATI.......A IMAJU ONI SUBWOOFERI PO 70 WATI I VIŠE ALI CIJENA IM JE PREVELIKA U ODNOSU OVOG ZVUČNIKA ONI KOŠTAJU PREKO 100 EVRA....AJ POZZZZZZZZZ........SmijehBEZ ZAJEBANCIJE

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Zvučnik MS ML-6015 5.1
Pajdo1 kaže...

Zvučnici strava......pročitao sam na početku ovog foruma da ovi zvučnici ima puno šumova i da krči.......to uopće nije istina jer sam ih ja do kraja pojačao čist zvuk,imam ga već 3 mjeseca.bass je 50w i sateliti 25 wati,bass kad pojačam do kraja tresu se CD na stolu pod od sobe i zidovi  a kamoli prozori,ima daljinski i sve je digitalno imaju led svjetla mogu stimati svaki zvučnik posebno(jačinu zvuka) AKO MISLITE POSTO JE JEFTIN 80KM ILI 40 EVRA DA TO NEVALJA NIČEMU VARATE SE,KAD SAM TRAŽIO ZVUČNIKE PO INTERNETU SVAKI subwoofer IMA PO 30 WATI.......A IMAJU ONI SUBWOOFERI PO 70 WATI I VIŠE ALI CIJENA IM JE PREVELIKA U ODNOSU OVOG ZVUČNIKA ONI KOŠTAJU PREKO 100 EVRA....AJ POZZZZZZZZZ........SmijehBEZ ZAJEBANCIJE

Nemojte me nasmijavati s takvim glupostima.... 
A ti ne piši gluposti Bogataš  i nemoj mi dripuckati s tim da nema ŠUMOVA i   da ne cvrče....  Viče   To su zvučnici najdonjeg segmenta 5.1 sistema... 
P.S preseli se iz te kuče jer se bude urušila.. ipak taj subwoofer trga ... 

Dečki hoče ko kupiti moj mob bass je nevjerojatan tresu se susjednima   u Zagrebu prozori dok okrenem preko 50%.. 
Specijalista.. 
E 6600->Gigabyte P35-DS4->X-FI AUDIO-> Seagate barracuda 320Gb,16mb ->HD 4850+ VF 900 ->Z-5500-> MX-518-> Samsung 2232BW...> Fortron 650W...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice