OK za igre reci da dobro zvuce.
Ali MP3 + 2.1/5.1 za do 700 kn sigurno nije "super zvuk". Pogotovo kada je woofer 3x snazniji od srednjih i visokih pa totalno kompresira stereo sliku.
Ja posjedujem Philips SPA2600 5.1 zvucnike i zadovoljan sam. Dovoljno su jaki, dobar bas, drzim ga na pola jer mi ne treba vise. Imam samo primjedbu sto se moram saginjati uvijek preko stolice jer je prekidac za paljenje na zadnjoj strani subwoofera, i mozda za plavu ledicu koja konstantno svijetli dok zvucnici rade, zna me nekad smetati kad gledam film u mraku..
taj "super zvuk" je relativan pojam i ovdje očito znači super za određenu cijenu...
svima je jasno da za te novce ne moš dobit savršene zvučnike, al zato možeš dobit dobre zvučnike koji daju čist, bogat i relativno ujednačen zvuk koji nije poslije teško izbalansirat prema željama i potrebama sa ekvilajzerom npr.
Ja imam Logitech X-530 sistem 5.1 i prezadovoljan sam.U igricama se fantastično ponašaju kaj se tiče surround-a a za glazbu i filmove su odlični.Samo pazi trebaš imati mjesta gdje zagurati 5.1.Kaj se mene tiče Logitech X-530 u toj klasi savršenstvo!!!!!
pozz narode!!!
evo da se pohvalim upravo sam prije 2 sata kupio nove Logitech Z-4 zvučnike....imao sam X-230 i mogu reći da sam zadovoljan jer je zvuk dosta kvalitetniji i dizajn mi je puno bolji:D
s obizorm da živim u stanu nisam ni razmišljao o Z-2300 jer su i ovi Z-4 prejaki za stan i ne mogu ih u potpunosti iskoristit...Uglavnom evo slušam mjuzu 1 sat i mogu reći da sam jako zadovoljan prvim dojmom:D
ja imam z5500.. ukolkiko ne zivis bogu iza nogu nemoj ih uzimat!! sta je to jakooo.. al evo ako si gamer uzmi g51 oko 1000 kn je + -
uzmi si neki 5.1 nemoj 2.1 od toga nemas one prave snage koje se iz 5.1 daju izvuc
Ja imam Logitech X-240, znači 2.1 i to mi je to: za gaming, internet, muziku (vidi karticu u potpisu) itd. Preporučam! Ako ti je i do surrounda ili 5.1 zvučnika probaj neke slušalice uz njih. Npr. vidi link u Ventex-u http://www.ventex.hr/ProductDetails.aspx?id=166947&pg=9504
Vjeruj mi nećeš požaliti. pozz
najbolji ti je 5.1 sistem za tvog knofu
nije nego ms zvučnici
Ima li pozitivnih ili bilo kakvih komentara na Genius SP-HF-1100X,drvene 2.0 sistemske zvučnike?
Ružni zvučnici.
Samo ružni...?Ima li ih netko?Kakva je snaga i jasnoća zvuka?
pozdrav kompjuteraši!
evo ja planiran uzet ove z-5500 killer zvučnike(jedva san skrpa pare). uziman ih prvenstveno za slušanje muzike. zanima me ako ima ko kakvu primjedbu u vezi njih da se ne zaletin slučajno. i ako ima ko neku alternativu (za iste pare ili manje) a da su možda bolji.. tnx
Samo ne pojačavaj do kraja ne bi želio vidit posljedice.Otpala žbuka i razbijeni prozori.
Imaš loše prozore ako su ti uspjeli puknuti :D
Kolika ti je prostorija btw?
Ma ti zvučnici u nekoj manjoj prostoriji (bez brige, pod manju mislim na normalne sobe u kućama i sl.) bez beda daju disko filing tako da što se glasnoće tiće, super su, a ni kvaliteta ne zaostaje.
Zvučnici strava......pročitao sam na početku ovog foruma da ovi zvučnici ima puno šumova i da krči.......to uopće nije istina jer sam ih ja do kraja pojačao čist zvuk,imam ga već 3 mjeseca.bass je 50w i sateliti 25 wati,bass kad pojačam do kraja tresu se CD na stolu pod od sobe i zidovi a kamoli prozori,ima daljinski i sve je digitalno imaju led svjetla mogu stimati svaki zvučnik posebno(jačinu zvuka) AKO MISLITE POSTO JE JEFTIN 80KM ILI 40 EVRA DA TO NEVALJA NIČEMU VARATE SE,KAD SAM TRAŽIO ZVUČNIKE PO INTERNETU SVAKI subwoofer IMA PO 30 WATI.......A IMAJU ONI SUBWOOFERI PO 70 WATI I VIŠE ALI CIJENA IM JE PREVELIKA U ODNOSU OVOG ZVUČNIKA ONI KOŠTAJU PREKO 100 EVRA....AJ POZZZZZZZZZ........BEZ ZAJEBANCIJE
Zvučnici strava......pročitao sam na početku ovog foruma da ovi zvučnici ima puno šumova i da krči.......to uopće nije istina jer sam ih ja do kraja pojačao čist zvuk,imam ga već 3 mjeseca.bass je 50w i sateliti 25 wati,bass kad pojačam do kraja tresu se CD na stolu pod od sobe i zidovi a kamoli prozori,ima daljinski i sve je digitalno imaju led svjetla mogu stimati svaki zvučnik posebno(jačinu zvuka) AKO MISLITE POSTO JE JEFTIN 80KM ILI 40 EVRA DA TO NEVALJA NIČEMU VARATE SE,KAD SAM TRAŽIO ZVUČNIKE PO INTERNETU SVAKI subwoofer IMA PO 30 WATI.......A IMAJU ONI SUBWOOFERI PO 70 WATI I VIŠE ALI CIJENA IM JE PREVELIKA U ODNOSU OVOG ZVUČNIKA ONI KOŠTAJU PREKO 100 EVRA....AJ POZZZZZZZZZ........BEZ ZAJEBANCIJE