Koje zvučnike?

poruka: 87
|
čitano: 13.634
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Koje zvučnike?

Kolega u pravu ste. Nespretno sam napisao prethodni post.

Da pojasnim, ako preferira glazbu, u rangu do 600kn preporucam AV20, a do 1000kn AV40 (AV30). Naravno posluziti ce oni i za igre, ali nece biti "bombasticni" kao 2.1 sustav (Z2300).

I dalje mislim da su to puno bolje opcije od raznih Creative-a, Logitech-a i Genius-a.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2010 14:06 (UKiY).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Koje zvučnike?
Balvan8 kaže...
kamilica.jak kaže...

on traži zvučnike do 600kn.

e onda sam se zaejbao:D šalim se, bacio sam komnetar samo radi prethodnog posta

do 600 onda ove!! ili z peticu..

evo tu nekih prijeldoga

15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koje zvučnike?

Sada tek ne znam što da uzmem. Da li da uzmem neke od ova tri Z520, Z523, Z-3E ili postoje neki bolji od njih do 600 kuna?

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2010 15:55 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koje zvučnike?

Ja bi uzeo Z3 ako gledamo 2.1 segment, ili Genius 3000A, odnosno Manhattan 2850,oba vjerojatno možeš preko Konikoma naručiti. Iako ih nema u katalogu.

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Koje zvučnike?

nema više genius 3000a sigurno jer se više ne proizvode.

Nema više ni z3 to je kriva info jer magazin rs osvježi stranicu jednom godišnje a iz3 više nije u prodaji

Ako ćeš 2.1 sustav onda z 523, creative itrgue l3330 ili creative itrgue 3220 

ako ćeš 2.0 onda creative gigaworks t20 nemaš što dalje gledati

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...

Sada tek ne znam što da uzmem. Da li da uzmem neke od ova tri Z520, Z523, Z-3E ili postoje neki bolji od njih do 600 kuna?

Ja sam prije 2,3 mjeseca godine isto tražio zvučnike za komp i nakon tjedan dana surfanja,traženja review-a po netu i neznam čega našao sam u starom broju bug-a test dosta 2.1 zvučnika i vidio da je su z523 dobili jako dobru ocjenu te sam njih uzeo na kraju. Uglavnom nije mi žao ni kune, moja soba ima 15 kvadrata i više nego dobro ispune sobu sa zvukom, bas je jako dobar, sateliti imaju čist zvuk, a pošto slušam uglavnom vocal i uplifting trance za tu vrstu glazbe su po meni super. Uzmi njih i mislim da ti neće biti žao{#}

17 godina
neaktivan
Koje zvučnike?

Mislim da ću uzet Z523. Da li su dosta bolji od ovih što ih imam sad?

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.11.2010 6:25 (Razer_Copperhead).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...

Uzmi,nemoj se mučiti. Radije vidi što se da izvući iz zvučne sa eventualno moddanim driverima.

Imaš prilično solidan Realtek 889A, šteta bi ga bilo ne upariti sa X-Fi softverom.

1. Realtek ALC889A codec
  2. High Definition Audio
  3. 2/4/5.1/7.1-channel
  4. Support for Dolby® Home Theater (Note 2)
  5. Support for S/PDIF In/Out
  6. Support for CD In

Pronađi odgovarajući podforum pa postavi upit, ili jednostavno pregledaj malo Google što se da napraviti. Realtek X-Fi mod ukucaj, za početak.

Zvučnici nek budu Z523. Šteta kažem tako ipak jak codec,za onboard, ne osloboditi malo softverom ako mod uspije. Ako ne - uvijek imaš tvorničke drivere. Zadnje jasno,skini.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.11.2010 7:40 (thedream).
17 godina
neaktivan
Koje zvučnike?

Da li si na ovo mislio?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koje zvučnike?

E tako da, oprosti na poslu sam pa nisam u žurbi našao link. Ima dosta tema vani a i kod nas o tome. Poboljšanje je navodno vrlo ugodno.

Cemetary gates
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
thedream kaže...

E tako da, oprosti na poslu sam pa nisam u žurbi našao link. Ima dosta tema vani a i kod nas o tome. Poboljšanje je navodno vrlo ugodno.

Nema problema. Ovo instaliram umjesto Realtek Function driver for Realtek Azalia audio chip?

17 godina
thedream kaže...

Solidna kupnja,svakako bi prije na njih išao nego na X210 primjerice. Sebi sam uzeo 5mj. stare Divoom Revo-3 sa garancijom,full sve,kutija,stiropori zapakirano. Prodao Z2300 malom Batisti.

Upogonio sam ove koliko sam najbolje mogao, jer se ipak radi o skromnijem ali ipak 60W RMS i to MDF setu. Mislim da sam ih uz pomoć Extreme Musica iscijedio koliko sam mogao, i da bolje ne mogu svirati. Osmijeh Za 150kn,šta reći.

http://www.divoom.com.br/revo-3.asp

Možda napravim review kad mi stigne mob,pa poslikam sve.

Malom ? :D Mi smo ce ocito krivo sporazumjeli :)

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
15 godina
neaktivan
Batista kaže...
thedream kaže...

Solidna kupnja,svakako bi prije na njih išao nego na X210 primjerice. Sebi sam uzeo 5mj. stare Divoom Revo-3 sa garancijom,full sve,kutija,stiropori zapakirano. Prodao Z2300 malom Batisti.

Upogonio sam ove koliko sam najbolje mogao, jer se ipak radi o skromnijem ali ipak 60W RMS i to MDF setu. Mislim da sam ih uz pomoć Extreme Musica iscijedio koliko sam mogao, i da bolje ne mogu svirati. Osmijeh Za 150kn,šta reći.

http://www.divoom.com.br/revo-3.asp

Možda napravim review kad mi stigne mob,pa poslikam sve.

Malom ? :D Mi smo ce ocito krivo sporazumjeli :)

To ja od milja,ili zabunom LOL {#} Pardonček.I hvala na intervenciji.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.11.2010 9:50 (thedream).
16 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...

Mislim da nisu dosta bolji no to će ti reći thedream on ih je imao.

A ja bi ti preporučio one creative itrgiue 3220 jer imaju bolje satelite a i čini mi se da je sub bolji jer je membrana veća

17 godina
thedream kaže...

To ja od milja,ili zabunom LOL {#} Pardonček.I hvala na intervenciji.

Nema veze :)

Glavno da su Z-2300 stigli zivi i zdravi.

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
15 godina
neaktivan
Koje zvučnike?

Nemaš problema, Altec Lansing 221 nisu loši svojedobno bili, ali osobno Z523 je stepenicu iznad po zvuku.

Ovdje imaš jedan zgodan osvrt, mislim da za 550kn predstavljaju dobru kupnju. Teško da se može u od 2.1 sistema više očekivati za tu cijenu.

http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2359961,00.asp

Zgodno je svakako što su sateliti bi-dimenzionalni što pridonosi ispunjenju prostorije zvukom,imaš driver i sprijeda i straga. 2x9.5W su RMS-a, dovoljno ako mene pitaš za sobu do 20 kvadrata. Nisu od lagane plastike i što se kvalitete tiče nikakvu zamjerku nisam imao.

Subwoofer ti je posebna priča, na prvi pogled ipak dosta manji od onoga na Z2300 na kojeg sam navikao, ipak daje dosta topao ali po potrebi,kako bi se izrazio "punchy" Bass. Dakle reagira dobro,nije trom i ima 4" driver okrenut u pod što daje jednu barem prividnu dimenziju veće snage iako ima "samo" 21W RMS-a, Bass Reflex također radi svoj posao.

Ono što bi ja rekao o njima je svakako da kome ne smeta cijena od 500kn, ima sobicu od 15-20 m2 i traži nešto novo,inovativno, oku ugodnog dizajna, svakako topla preporuka.

Ja bi rado, kao i mnogi inozemni recenzenti na njima vidio daljinac i zamjenjive kablove na satelitima, tj. RCA na oba ulaza/izlaza,ali što je - tu je.

Koristio sam ih samo tri dana tako da teško mogu išta bolje i više napisati, vjerojatno ćeš više na netu naći, ali za tu lovu ti se isplate, nemaš jednostavno baš izbora u 2.1 segmentu do 500kn a da je iole kvalitetniji.

Ja bi im dao isto kakvih 70% ocjenu. 3.5 / 5

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.11.2010 10:34 (thedream).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Koje zvučnike?

Ajde thedream vidi malo ove creative ja mislim da su bolji.

http://www.f13pc.com/imagens/produtos/CREATIVE_ITRIGUE_3220.jpg

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koje zvučnike?

Nisam ih slušao, gdje su dostupni i po kojoj cijeni? Mislim, oba seta sigurno imaju svoj + i -, meni se čini da su među sigurno 3 isplativija za 500kn Z523. Nema kod nas jednostavno što više gledati u nedostatku Genius 2.1 drvenih modela, koji su isto apsolutno nedostupni gotovo svugdje.

Hercules ima jedne lijepe 2.1, moram naći link,nema ih isto kod nas pa šta mu vrijedi gledati. A i dizajn nije za svakoga jer imaju valovite satelite, meni su super, frend ih je na ebay-u uzeo.{#}

EDIT : Našao,70$ su davno bili vani, 2008 je osvrt.

http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2287683,00.asp

Frenda su 200kn izašli polovni ali zapakirani i nekorišteni, sa ebaya.

Meni se baš sviđaju, rado bi ih i sebi uzeo da nemam Revo-3. Mislim se njima pozabaviti i satelite malo dumpati materijalom. Vidjeti ću i za driver što se da napraviti.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.11.2010 10:58 (thedream).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koje zvučnike?

kad ćeš napravit recenziju za njih rekao si prije misec dana pa ništa od toga :))

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

kad ćeš napravit recenziju za njih rekao si prije misec dana pa ništa od toga :))

Nemam još mobitel da poslikam, a ni vremena baš. Evo Z2300 su kod Batiste, tako da nema razloga ne vjerovati da se neće pojaviti kakav review ovih Divoom-a, iako iskreno, ne znam što bi pretjerano napisao pametnog ali smislit ću. Prvo i prvo sam ih dobio za 150kn zapakirane i jedva korištene, što mi samo po sebi digne ocjenu 10%. 350kn za njih i bi, i ne bi dao, ovako - za 150kn sam se samo nasmijao.

Čim dobijem natrag sa servisa mobitel, S7350 Ultra-slide Samsunga, poslikati ću i ponešto napisati. Teško mogu definirati datum,ali biti će,ja što kažem - to tako i bude, i napravim.

http://www.divoom.com/revo-3.asp

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.11.2010 11:58 (thedream).
15 godina
neaktivan
Koje zvučnike?

Eh..sad sam vidio i ove, pas mtr..moram ih nabaviti. {#}

http://www.divoom.com/comet-d2.asp

Čini mi se da bi mogli fino grmjeti ako ih ispod 500 nabavim.

Cemetary gates
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koje zvučnike?
vidio sam ih ima vec dosta vremena ali to bi bilo tesko dobavljivo kod nas.
Apsolutni best buy

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koje zvučnike?

Da li netko zna gde ima za kupiti M-audio AV40 zvučnika u Zagrebu?

hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koje zvučnike?

audio pro, sve imamo.com, provox ili njuskalo?

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Re: Koje zvučnike?
jedi master kaže...

Da li netko zna gde ima za kupiti M-audio AV40 zvučnika u Zagrebu?

hvala

ja sam ih vidio prošli tjedan u Elipsu u Arena centru, sad neznam dali ih ima više.

16 godina
neaktivan
Koje zvučnike?
To u Arena centru su av30. Ove av 40 imaš u provoxu

0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice