Koje zvučnike?

poruka: 87
|
čitano: 13.614
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Koje zvučnike?

Koje zvučnike da kupim za komp? cijena do 650 kn, da je dobar zvuk i dobar bas.

Frend mi ima Logitech x-530 i nije baš zadovoljan(veli da hvata zvukove iz drugih država dok ništa na njima ne svira), jel su 540 bolji?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koje zvučnike?

540 ne hvataju te radio stanice i imaju izdvojen kontroler.

a koja ti je namjena zvučnika igrice glazba film ?

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koje zvučnike?

najviše za glazbu ih mislim koristit.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koje zvučnike?

Ako je isključivo za glazbu odi na kvalitetniji stereo, T20 II.

http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=8003

Cemetary gates
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Koje zvučnike?
takoder t20 ako ti odgovara stereo a ako ne onda neki creative 2.1 ili logitech z 523.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Koje zvučnike?

slušam muziku di ima dosta basa(trance), pa koji bi bili bolji?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koje zvučnike?

Ja sam već dosta dugo na Genius 5.1 i nemam previše zamjerke.

Za kućni party vrlo dobri.

Kada sam ih kupovao cijena je bila negdje oko 800kn

Davorka Ručević - Kasandra... forever :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koje zvučnike?

ak oćeš jak bas onda ovo al je 5.1

Genius sw hf 4000

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Koje zvučnike?

koji su najbolj do 650 kn? ovi genius su jako dobro al nez jel ću skupit tolko para

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Koje zvučnike?
joehrv kaže...

koji su najbolj do 650 kn? ovi genius su jako dobro al nez jel ću skupit tolko para

A ovi?

http://www.links.hr/index.php?naziv=Zvu%E8nici+LOGITECH+2.1+Z-523%2C+crni%2C+retail&option=artikl&id_kategorija=10050309&id_artikl=100.503.193

Lijep pozdrav ;)
15 godina
neaktivan
Koje zvučnike?

Nisu loši,dapače ali čini mi se da ih ima i negdje jeftinijih u drugim trgovinama,treba vidjeti na nabavi.net. Po meni su općenito svi Logitech zvučnici 30% precijenjeni, ni ovaj model nije izuzetak,kad bi bio nov za 400kn ne bi riječ rekao. Ovo je gotovo 600 ipak.

Cemetary gates
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koje zvučnike?

Hvala ljudi na pomoći, puno ste mi pomogli, sad još moram odlučit koje da kupim?

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.10.2010 23:09 (joehrv).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koje zvučnike?

prvo vidi jel imaš mjesta da dobro rasporediš 5.1 sustav da to fino funkcionira a ne ih razbacat oko ekrana ko što rade neki likovi. evo jedna odlična akcija u optimumu inače ih prodaju po 460 kn a sad su srezali cijenu upola Sony srs d211

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koje zvučnike?

Solidna kupnja,svakako bi prije na njih išao nego na X210 primjerice. Sebi sam uzeo 5mj. stare Divoom Revo-3 sa garancijom,full sve,kutija,stiropori zapakirano. Prodao Z2300 malom Batisti.

Upogonio sam ove koliko sam najbolje mogao, jer se ipak radi o skromnijem ali ipak 60W RMS i to MDF setu. Mislim da sam ih uz pomoć Extreme Musica iscijedio koliko sam mogao, i da bolje ne mogu svirati. Osmijeh Za 150kn,šta reći.

http://www.divoom.com.br/revo-3.asp

Možda napravim review kad mi stigne mob,pa poslikam sve.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.10.2010 11:17 (thedream).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Koje zvučnike?

logitech Z3-e...666kn, vec 3+ god sviraju ko urica, bas je jak, visoki izrazeni, zvucnici strava, samo sta im cijena raste iz godine u godinu (pred 3+ god platio ih 520, neko vrijeme bili na akciji 350, pa su nakon toga rasli, i sad su 666kn)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koje zvučnike?
z3 nebi uzimao zbog toga je su precijenjeti trenutno 100% i nemogu za nesto dat 670 kad znam da su prije bili 330km....uzmi ove creative gigawork kao sto je predlozio.
Jahao sam pješice.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
thedream kaže...

Solidna kupnja,svakako bi prije na njih išao nego na X210 primjerice. Sebi sam uzeo 5mj. stare Divoom Revo-3 sa garancijom,full sve,kutija,stiropori zapakirano. Prodao Z2300 malom Batisti.

Upogonio sam ove koliko sam najbolje mogao, jer se ipak radi o skromnijem ali ipak 60W RMS i to MDF setu. Mislim da sam ih uz pomoć Extreme Musica iscijedio koliko sam mogao, i da bolje ne mogu svirati. Osmijeh Za 150kn,šta reći.

Di ima još kod nas kupiti te zvučnike, nasao sam jedni se prodaju na njuskalu, i ovdje ("skupo")?

15 godina
luka_cro kaže...
z3 nebi uzimao zbog toga je su precijenjeti trenutno 100% i nemogu za nesto dat 670 kad znam da su prije bili 330km....uzmi ove creative gigawork kao sto je predlozio.

znam da su precjenjeni, samo probaj ih stalkati, mozda se bude sta spustala cijena oko bozica...nikad neznas

15 godina
neaktivan
SHELBY_09 kaže...
thedream kaže...

Di ima još kod nas kupiti te zvučnike, nasao sam jedni se prodaju na njuskalu, i ovdje ("skupo")?

Te s njuškala sam ja ugrabio,i spustio cijenu na 150kn,momak mi ih dostavio,super korektno,sve zapakirano,kao iz trgovine,vrećice,stiropori,ma sve. Kao da je otiša u dućan po njih.

Nema ih baš više nigdje koliko vidim, realno - vrijede do 300kn novi. Daju se uz solidnu zvučnu prilično fino kalibrirati, iako imaju par evidentnih mana. Napisati ću review kako sam i najavio, samo nemam čime poslikati.

Pa će ti dosta toga biti jasnije. Evo meni sad razvaljuju Bon Jovija - Born to be my baby, pjesma ima mnoštvo Bass-a,a još više srednjih i visokih tonova tj. vokala i zbilja se fino čuje. Za 150kn sam sebi sam šamar od sreće lupio.

Za 350kn koliko koštaju treba vidjeti i XForce-3 set, kakav drveni Genius 2.1 ako ga nađeš di itd.

Ali vrlo vrlo ugodan set uz ponavljam - pravo podešenu jaču zvučnu. Plus što sam zamijenio odmah kabel, 3.5mm > 2 RCA jer je onaj tanki što je doša sa zvučnicima očajan, i evidentan uzrok šuma. Sad se ne čuju apsolutno ništa kad su stišani, a ni pojačani na 100%.

Najbolje od svega - zbilja ne distorziraju, ja sam se iznenadio za tu lovu. Dobro, bio sam upoznat sa Divoom-om odavno, ali uvijek me iznova iznenadi koliko dobiješ za šaku kuna.

Gle foru recimo - nađeš ove Revo-3 kao ja - za 150kn, i uzmeš Xonar DG za 220kn,za 370kn si napravio super posao i super upgrade sa nekih drljavaca i onboard zvučne. Da čuješ kako Bon Jovi cepa,uf. NamigivaNeodlučan

Cemetary gates
15 godina
neaktivan
thedream kaže...

znaći, isplatilo bi se te kupit?

15 godina
neaktivan
Koje zvučnike?

Ha čuj, ne znam što imaš trenutno,što si do sad slušao i što očekuješ. Ja sam ih za 150kn dobio i presretan sam. Brat ih je za 350kn kupio, mislim da ima Genius kakav bolji set ipak za taj novac, a da je drvo u igri. Ili bar 50kn više dodati i onaj stereo uzeti trosistemski 50W. 1800A ili kako mu je već naziv,crni su zvučnici,oko 399kn.

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
thedream kaže...

Ha čuj, ne znam što imaš trenutno,što si do sad slušao i što očekuješ. Ja sam ih za 150kn dobio i presretan sam. Brat ih je za 350kn kupio, mislim da ima Genius kakav bolji set ipak za taj novac, a da je drvo u igri. Ili bar 50kn više dodati i onaj stereo uzeti trosistemski 50W. 1800A ili kako mu je već naziv,crni su zvučnici,oko 399kn.

http://www.svijet-medija.hr/genius_sphf_1800a_drveni_50w,24950,154.aspx  za najbolju cijenu prosnjofaj po netu ovo sam da vidis kak zgleda

je 1800A su ok za te novce i dobri za umpa lumpa glazbu za male novce.Netreba uzimat 2.1 sisteme sa kvazi 'wooferima'

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.10.2010 14:33 (Tcherot).
16 godina
neaktivan
Koje zvučnike?

ajde thedream nabaci recenziju svojih revo 3 jer ću i ja ubrzo svojih xforce 3.Zvučnici u mdf-u, 75 w rms, 6,5 incha bas.Sve se to fino čuje za 400 kn iako se vidi nekvaliteta izrade i prosječni driveri

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koje zvučnike?

Creative Gigaworks T20 definitivno, ili cak T40 koji vrijede dodatno ulozenog novca. Posjedujem oba sustava (T20 u uredu, T40 doma). Nevjerovatno puno dobrih karakteristika za fer cijenu, gotovo pa audiofilski pristup glazbi... Treca, ujedno i najskuplja preporuka su Harman Kardon Soundsticks 2, odlican 2.1 sustav, no to kosta dosta vise od zadanog iznosa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koje zvučnike?

ma ti harman kardon se ne isplate nikako i bas je malo škripav.

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koje zvučnike?

thedream i explorer 4 zasto ste prodali svoje z2300 i pokupovali te losije zvucnike?

Jahao sam pješice.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koje zvučnike?

thedream je svoje predao jer ja mislim da hoće kupit one stereo mission zvučnike.

a ja svoje još imam samo što tu doma imam z 2300 a u zd gdje idem u srednju xforce 3

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

Nisam primijetio, iz mojih izlazi samo dobro zaokruzena glazba :-). Kod njih mi se posebno svidja jer glazba svira, a ne da grmi i mulja. Puni su detalja, odlicni za elektronsku glazbu. Nisam cuo puno sustava koji nude vise za te novce, u biti nisam niti jedan. Mada se slazem s tobom da su sateliti superiorni bas jedinici. 

Eto i par testova:

PC Mag HK soundsticks II Review

Computer Speaker Reviews, Soundsticks on test

CNet review of Harman Kardon Soundsticks II

16 godina
neaktivan
mapir kaže...
explorer 4 kaže...

Nisam primijetio, iz mojih izlazi samo dobro zaokruzena glazba :-). Kod njih mi se posebno svidja jer glazba svira, a ne da grmi i mulja. Puni su detalja, odlicni za elektronsku glazbu. Nisam cuo puno sustava koji nude vise za te novce, u biti nisam niti jedan. Mada se slazem s tobom da su sateliti superiorni bas jedinici. 

Eto i par testova:

PC Mag HK soundsticks II Review

Computer Speaker Reviews, Soundsticks on test

CNet review of Harman Kardon Soundsticks II

imao sam ih prilike jednom slušati i nemogu reć da su loši ali sub zvuči malo krhko vjerovatno zato što je u plastici.Ali nema govora o tome da oni nevaljaju pa ne piše na njima bezveze harman kardon.A cijena je malo veća(mislim da je 1500 kn) ali platiš tu i ime.

BTW.molim te odgovori mi na privatnu

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.10.2010 16:29 (explorer 4).
17 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

koji je bolji z2300 ili taj harmon kardon?

Jahao sam pješice.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice