Koje slušalice odabrati?

poruka: 27
|
čitano: 9.325
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Koje slušalice odabrati?

Pozdrav, zanima me koje su najbolje slušalice do 600kn, uglavnom bi ih koristio za muziku, filmove i naravno par igara. Također zanima me da li bi Asus Xonar DG zvučna poboljšala zvuk tim slušalicama jer trenutno su mi Genius zvučnici spojeni na tu zvučnu. U oko su mi upale Sennheiser HD 438 slušalice al zanima me da li postoje koje kvalitetnije? I da, ako je moguće, volio bih da je bass kvalitetan i dovoljno izražen. Dosad sam imao samo mid-range gaming headsetove koji su nula u usporedbi sa pravim slušama. Eto hvala unaprijed na prijedlozima.

EDIT: Evo našao sam i Grado SR60i za 600kn pa me zanima koliko su one u biti bolje od Sennheiserovih (ako su uopće bolje, a mislim da jesu.) E i istaknuo bih da mi zvučna izolacija nije toliko bitna koliko i sama kvaliteta zvuka, ali ne znam kakve su ove SR60i što se tiče elektronske glazbe (Techno, dubstep, d'n'b), rock i hip hop glazbe.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2012 2:19 (puls4R).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koje slušalice odabrati?
sennheiser hd438 nisam cuo, ali sam cuo sr60i i mogu reci da su sluske super, bass je super, best buy do 600kn. uzmi grado.
a vidim da su i ostali super zadovoljni sluskama.
Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Koje slušalice odabrati?

Xonar DG bi donio poboljšanje, to je dobra zvučna

slušalice ne mogu preporučiti jer ih ne koristim, ali nešto iz ponude Sennheisera ili AKGa bi sigurno zadovoljilo. AKG čak više preporučuju na forumu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koje slušalice odabrati?
Za te novce ništa drugo osim Grado sr 60i , za klasu bolji od Sennheisera i AKG-a u tom cjenovnom rangu.
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Koje slušalice odabrati?

za elektronsku glazbu, hip hop i slično best buy slušalice su ti sennheiser HD 205 II

http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headphones_dj-headphones-hd-205?Open&path=private_headphones_dj-headphones

cca. 400 kn

savršeno precizan zvuk uz iznimnu glasnoću bez distorzije zvuka

15 godina
neaktivan
gledam iskustva korisnika grado sr60i i kazu da su neudobne, previse stezu usi i da ih nije pametno koristit duze vrijeme. A zvuk im je odlican koliko cujem. Samo da kazem da mi je udobnost ipak bitnija, a kad bolje razmislim i izolacija zvuka jer cu uskoro premjestit komp u dnevni boravak gdje je tv stalno upaljen, a grado pusta zvuk dosta. Ako imate koji drugi prijedlog slobodno recite.
14 godina
explorer 4 kaže...
Za te novce ništa drugo osim Grado sr 60i , za klasu bolji od Sennheisera i AKG-a u tom cjenovnom rangu.

Možda možeš nekim primjerom ,slušnim testom,kojom recenzijom,možda neki link da staviš gdje se potvrđuju tvoj stav da su za klasu bolje od Sennheisera i AKG!

Ili barem da kažeš na koji model ciljaš,jer kao što znaš i AKG i Senn. imaju malo više modela!!

AUDIOFIL
15 godina
neaktivan
mislim da cu ipak uzet hd 438, izgleda da imaju malo bolji bass od 448, jeftinije su a i imaju dobru izolaciju zvuka i udobne su. Nadam se da ce dobro ic s xonar dg.
15 godina
neaktivan
volegradele kaže...

Možda možeš nekim primjerom ,slušnim testom,kojom recenzijom,možda neki link da staviš gdje se potvrđuju tvoj stav da su za klasu bolje od Sennheisera i AKG!

Ili barem da kažeš na koji model ciljaš,jer kao što znaš i AKG i Senn. imaju malo više modela!!

Imaju veću linearnsot zvuka , bas je mekši i srednji tonovi su mnogo drugačiji nego na svim ostalim slušalicama.

http://ronis.hr/sennheiser/191/slusalice-sennheiser-hd-448/HD448/ , evo ti npr. HD 448 s kojima sam uspoređivao , jednostavno nije to to što daju Sennheiserice naspram Gradosica.Zvuk je malo tuplji i zatvoreniji , nije toliko prirodan i stvara se tunelski efekt radi zatvorenog tipa.

http://ronis.hr/akg/639/slusalice-akg-k-518-dj/K518DJ/ , također i s ovima , ove su čak i lošije od Sennheisera.Je da su jeftinije ali dva koplja ispod Grada.

14 godina
explorer 4 kaže...
volegradele kaže...

Imaju veću linearnsot zvuka , bas je mekši i srednji tonovi su mnogo drugačiji nego na svim ostalim slušalicama.

http://ronis.hr/sennheiser/191/slusalice-sennheiser-hd-448/HD448/ , evo ti npr. HD 448 s kojima sam uspoređivao , jednostavno nije to to što daju Sennheiserice naspram Gradosica.Zvuk je malo tuplji i zatvoreniji , nije toliko prirodan i stvara se tunelski efekt radi zatvorenog tipa.

http://ronis.hr/akg/639/slusalice-akg-k-518-dj/K518DJ/ , također i s ovima , ove su čak i lošije od Sennheisera.Je da su jeftinije ali dva koplja ispod Grada.

Slušao sam te Grado i slušao sam AKG 512 i 514 i slažem se da su bolje Grado ali i znatno skuplje,e sad model 520 i 540(po meni ove puno bolje) nimalo ne zaostaju,sve ovisi o osobnim preferencama pojedinca!Izjavit da su za klasu ili dvi bolje od navedenim mi malo djeluje ishitreno i neutemeljeno!Inače obožava na forumu izjave tipa,pojede za doručak,ubije i sli(ovo govorim opčenito)

AUDIOFIL
15 godina
neaktivan
izgleda da cu uzet sr60i, po netu ih hvale da su daleko najbolje za tu cijenu. Jedini problem je neudobnost na koju se svi zale. Nekako cu to rijesit i nadam se da je bass izrazen kao i elektronska glazba.
16 godina
neaktivan
Koje slušalice odabrati?
Ma do 600kn Grado SR60i je way to go! Uzmi njih i neces pozalit.
Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sad se dvoumim izmedu sr60i i 80i koje su 150kn skuplje, po recenzijama imaju bolji i istaknutiji bass, i nesto bolji zvuk iako su i sr60i fenomenalne. E sad me zanima postoje li koje slusalice do 750kn a da su bolje od sr80i (i po mogucnosti udobnije s zatvorenim dizajnom) Koje god da uzmem ne planiram skoro mijenjat pa zato zelim najbolje.
15 godina
neaktivan
Koje slušalice odabrati?

sennheiser, ne mozes pogrijesiti jer zvuk je savrsen :)

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
volegradele kaže...
explorer 4 kaže...
volegradele kaže...

ko

Slušao sam te Grado i slušao sam AKG 512 i 514 i slažem se da su bolje Grado ali i znatno skuplje,e sad model 520 i 540(po meni ove puno bolje) nimalo ne zaostaju,sve ovisi o osobnim preferencama pojedinca!Izjavit da su za klasu ili dvi bolje od navedenim mi malo djeluje ishitreno i neutemeljeno!Inače obožava na forumu izjave tipa,pojede za doručak,ubije i sli(ovo govorim opčenito)

Ne , daj malo bolje poslušaj , nema uopće usporedbe između tih AKG i ovih Grado.Kažem dvije klase bolje , ne preuveličavam zato jer su moje nego je tako koliko god to netko htio ili ne.

Autoru teme-uzmi sr 60i i neku dobru zvučnu i to je to.

17 godina
Koje slušalice odabrati?

Pe već ima dobru zvučnu (Asus Xonar DG), što će mu bolja.

Sennheiser HD 439 su moja preporuka, čisto zbog izgleda jer probao ih nisam.

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Pe već ima dobru zvučnu (Asus Xonar DG), što će mu bolja.

Sennheiser HD 439 su moja preporuka, čisto zbog izgleda jer probao ih nisam.

to je neka sala ili?

15 godina
neaktivan
dakle da ne duljim, ne pase mi open ear dizajn a i sama neudobnost sr60i, probao sam ih u frendovog kuma i zvuk je fantastican al nisu najudobnije i pustaju zvuk. Dakle koje slusalice do 600kn, zatvorenog tipa s izolacijom i da su udobne, osim hd 438 ako uopce postoje slicne?
15 godina
neaktivan
Ljudi zanima me gdje mogu nabavit Audio-Technica M50 slusalice, jer koliko vidim po recenzijama su odlicne. Odbacio sam Gradosice jer pustaju zvuk a i neudobne su, a mislim da Sennheiserice nisu kvalitetne kao M50. Ako ih se moze nabavit za 750kn ne bi se ni mislio.
16 godina
neaktivan
Koje slušalice odabrati?

Pozdrav,zna li itko postoje li uopće slušalice koji imaju oblik čepića za uši?Ako postoje,može preporuke gdje ih naći u Splitu?

0 0 hvala 0
15 godina
alexspalato kaže...

Pozdrav,zna li itko postoje li uopće slušalice koji imaju oblik čepića za uši?Ako postoje,može preporuke gdje ih naći u Splitu?

Etymotic slušalice su takvog oblika.. a gdje ih naći u Splitu ne bih znao.

16 godina
neaktivan
Lourdin kaže...
alexspalato kaže...

Etymotic slušalice su takvog oblika.. a gdje ih naći u Splitu ne bih znao.

hvala puno na informaciji,a gdje da ih nađem u Zagrebu?

12 godina
neaktivan
Koje slušalice odabrati?

Koje da slusalice uzmem samo za muziku a da su dobre i ne skupe max do 250 kn.????

0 0 hvala 0
17 godina
Mata_1999 kaže...

Koje da slusalice uzmem samo za muziku a da su dobre i ne skupe max do 250 kn.????

Sennheiser HD 201.

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
12 godina
neaktivan

Ako zna ko nek se javi.. hvala unaprijed! :D :P

17 godina
Mata_1999 kaže...

Ako zna ko nek se javi.. hvala unaprijed! :D :P

??? Pa dobio si odgovor!

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
16 godina
neaktivan
Kristina. Najbolje do 250 baksa su ejč di to o van baj senhajzer.
Bare: Huljićeva glazba spušta ljude na razinu australopiteka
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice