Dakle, naslov nije u potpunosti točan, ali nisam znao kako ga drugačije postaviti. Radi se o tome što dosta hitno trebam nešto isprintati (neki tekst), ali moj Epson sx205 neće printati dokument iz razloga što je catridge s Cyan bojom (ili valjda plava) prazan. Ta boja mi uopće nije potrebna, već mi treba samo crna (koje imam napretak). I on jednnostavno ne želi printati i kaže mi da umetnem novi catridge. Probao sam ga izvaditi, ali isto ne želi bez njega. Npr. kad nisam imao crnu boju, pitao me je da li hoću korisiti opciju miješanja ostalih boja kako bih dobio crnu. Sada ni riječi za ovu blesavu plavu... Ima li tko kakvu ideju što da radim jer mi je hitno da to isprintam, a nemam gdje drugdje. Postoji li neki način da se zaobiđe blesavost tog printera. Hvala!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kad printaš, u Printing options moraš imati opciju "Print in grayscale" ili sl. To trebaš označiti.
Ne postoji način da se s tim pisačem printa ako nedostaje jedna od 4 boje. Bez obzira printao ti tekst
ili bilo sto drugo. Pretpostavljam da ide catrtidge 712 ili ovaj novi, 892 (govorimo o cyanu, naravno).
Nista najblizi shop i uzimaj zamjensku s cipom i to je to....
Jesi li probao u opcijama ispisa staviti da printa crno-bijelo?
Zanemari, nisam napravio refresh.
Ok...tnx...sve sam probao, ne radi. Kupujem onda...
Npr. kad nisam imao crnu boju, pitao me je da li hoću korisiti opciju miješanja ostalih boja kako bih dobio crnu. Sada ni riječi za ovu blesavu plavu...
Ne mozes mijesati druge boje da bi dobio plavu (ili preciznije - cijan) boju, posto je cijan jedna od tri osnovne boje suptraktivne sinteze.
Ima li tko kakvu ideju što da radim jer mi je hitno da to isprintam, a nemam gdje drugdje. Postoji li neki način da se zaobiđe blesavost tog printera. Hvala!
Nazalost, ako ne zeli printat ni crno-bijelo, mislim da ti nema spasa. Trebaju se uvijek negdje imati rezervni spremnici s bojana, bas za ovakve slucajeve...