Izbor dobre podloge za miša izdvojena tema

poruka: 648
|
čitano: 267.439
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Izbor dobre podloge za miša

Podloga za miša Razer Goliathus Standard M - Speed (Fragged)
Razer gejming podloga za miš STANDARD CONTROL

Koja od ove dve podloge bi vise odgovarala za G700s? Ili bi mozda bolja bila neka treca?!

Hvala unapred za svaki koristan savet!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

- Ova prva razerova se cini bolja i kvalitetnija.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

koja je trenutno najbolja podloga za Razer nagu?

ili još bolje, koja je trenutno najbolja podloga na tržištu?

razer ili steelseries?

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

- Bok svima, opet ja :) 

- Znaci dobra podloga za mis(http://online.konzum.hr/products/60085312/mis-minton-mcm-5012) do 15 kn :) da se dobro slaze sa ovim misem:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Izbor dobre podloge za miša
hahhaajaads kaže...

- Znaci dobra podloga za mis(http://online.konzum.hr/products/60085312/mis-minton-mcm-5012) do 15 kn :) da se dobro slaze sa ovim misem:)

17 godina

List a4 papira zaljepljen za stol selotejpom. Ili korice tvrde bilježnice. To furaju oni s takvim miševima.

Twitter: @191x7
Moj PC  
5 6 hvala 0
16 godina
Pozdrav!
Samo da kažem koju pametnu ;)
Prije sam imao onu najmanju Razer Goliathus speed u kombinaciji sa Logi MX 610 i dobro su mi pasali skupa jer sam igrao na užasno visokom sensu. Kasnije sam nabavio RAT 9 koji se naprotiv nikako nije slagao sa tom podlogom. Nakon nekih mjesec dana mi je riknuo laser na mišu tako da nisam uspio isprobati druge podloge.
Onda se priča mijenja, forsirano sam prešao na niski sens i kupio onu najveću Razer Gholiatus Control fraged edition. Podloga je čisti užitak za koristiti, velika, udobna i paše MX 610 jako. Kupio je preko ebaya za nekih $7-8, sitnica.
17 godina
neaktivan
hahhaajaads kaže...
hahhaajaads kaže...

191x7 kaže...

List a4 papira zaljepljen za stol selotejpom. Ili korice tvrde bilježnice. To furaju oni s takvim miševima.

Mozes izrezati karton od Griotta. {#}

To sam koristio godinama. Jednostavno kad se zaprlja, otvoris nove Griotte, smazes ih i evo nove podloge.

A nedavno sam iz za*ebancije uzeo neku podlogu u Inetsparu za manje od 20kn (bio popust).

Iskreno sam se {#}. Puno bolja podloga od Griotta i 20kn jeftinija.

Imam Razer Goliathus Control, CM Storm Speed-RX i ta za 20kn. Iskreno ne znam cime ove skuplje opravdavaju svoju cijenu {#}

Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 9:18 (Chaky).
13 godina
protjeran
Naravno da ne opravdavaju! Razerovu control podlogu tj tocnije model iz 2012god nije mi izdrzala niti god dana unistena gornja tkanina totalno a platio je jbte 170kn, kakva je kod njih podrska hocu se zaliti?...
||| Core™ inside |||
12 godina

- Ja imam trenutno neku crnu podlogu, traje mi vise od 3 godine a kosta 23 kn :) (http://www.protis.hr/products/details/podloga-za-mis-cloth-crna/30574)

- Nije se nigdje oštetila zato preporučujem. 

EDIT: Pa da idem onda na neku novu ? 

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 9:34 (hahhaajaads).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jedno pitanje.

Jel itko ovdje ikada koristio Artisan podloge iz Japana ili čuo što o njima,gledao sam shipping i čini se da dostavljaju u Hrvatsku za 4000+ yena.

Dosta čujem o tim podlogama na ESL forumima i overclock.net

http://www.artisan-jp.com/all_eng.html

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

sry kriva tema

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.12.2013 16:11 (blackon).

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Vidim da vas dosta ljudi hvali ovaj razer goliathus pa ga i ja mislim uzeti. Samo vidim da postoji fragged i control edition pa ako netko zna koja je od njih bolja za fps (bf3/4). Inače koristm razer abyssus

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Volume kaže...

Vidim da vas dosta ljudi hvali ovaj razer goliathus pa ga i ja mislim uzeti. Samo vidim da postoji fragged i control edition pa ako netko zna koja je od njih bolja za fps (bf3/4). Inače koristm razer abyssus

fragget nije nis specijalno perfomanse kao i kod vecinu malo boljih podloga!  no control je nesto sasvim drugo ( mozda cak i najhrapavija podloga uopce ) nekima cak i pre gruba i iritantna, meni osobno jedna od najboljih podloga ikada! no ima jednu ogromnu manu a to je kratak vijek trajanja, gornji sloj se lako dere od ruke,noktiju i samog misa! nazalost kod mene nije uzdrzala niti 1000sati fps-a..( znaci niti 1god koristenja) a kostala je kao suho zlato tocnije 170kn!LP

||| Core™ inside ||| ;http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/SoldierStippy/ ; http://nl.xfire.com/profile/2fu2l/
14 godina
protjeran
Stjepanj kaže...

nazalost kod mene nije uzdrzala niti 1000sati fps-a..( znaci niti 1god koristenja) a kostala je kao suho zlato tocnije 170kn!LP

1000 sati? Haha, onda će kod mene trajati godinama {#}. Ovaj goliathus je najbolje šta se može naći do 200 kn ili imaš kakav bolji prijedlog?

17 godina
Volume kaže...
Stjepanj kaže...

nazalost kod mene nije uzdrzala niti 1000sati fps-a..( znaci niti 1god koristenja) a kostala je kao suho zlato tocnije 170kn!LP

1000 sati? Haha, onda će kod mene trajati godinama {#}. Ovaj goliathus je najbolje šta se može naći do 200 kn ili imaš kakav bolji prijedlog?

Daleko je to od najboljeg što se za do 200 Kn može naći. Daleko i od najboljeg što se za 100 Kn može naći.

CoolerMaster Storm Speed RX, Roccat taito, Steelseries QCK Heavy, to su samo neke od dobrih podloga u kategoriji 100-200 Kn, daleko bolje od Razerovih skupih poluproizvoda.

Twitter: @191x7
15 godina
neaktivan

Da...Razer Gollathus Fragged Control (mala) je ok, ali da vrijedi 130 kuna, to NE!

Možda bi sa Speed Verzijom prošao bolje, ali ipak...

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Volume kaže...
Stjepanj kaže...

Kupi je na ebayu za 7-8 dolara i peglaj {#}

14 godina
protjeran
Arabarran kaže...
Volume kaže...
Stjepanj kaže...

Kupi je na ebayu za 7-8 dolara i peglaj {#}

Imam namjeru uzeti i Reapera od cm storma, on je laserski a čitam po netu da tako grube površine kao šta su na goliathusu nisu baš za tako osjetljive senzore. Ima kakve istine u tome? Mislim se uzeti Control RX, to je valjda ok izbor?

Znam da malo previše ispitujem, ali nikad nisam ni kupio poštenu podlogu. Koristio svakave gluposti pa stvarno nemam pojma o tome šta izabrati jer me nikad baš nije ni interesiralo {#}

16 godina
Da, laserski senzori više vole glatke i tvrde podloge, ali ne mora biti pravilo.
16 godina
neaktivan

Ja peglam razer vespulu i jako sam zadovoljan. Ima dva lica, speed i control i ovaj jastučić s gelom za naslon. (čuvam zglob desnice za druge aktivnosti) Je nesto skuplja, ali stvarno mi je legla. Igrači koji rabe king size podloge, trebat će neko vrijeme da se naviknu, jer vespula je dosta mala. Meni je dovoljna, jer peglam s nešto više dpi-a. ...ali ovaj jastučić je stvarno blagodat za zglob. Vaša ruka će vam biti zahvalna!  http://www.instar-informatika.hr/slike/velike/podloga-razer-vespula-gaming-_1.jpg

je velik, al je mek ko duša..
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ja sam pre neki dan kupio A4 tech-X7-800MP podlogu za 10 EUR. Mogu vam reci da je sjajna. U stvari dobijate dve podloge za iste pare, posto je jedna strana glatka a druga blago hrapava, te u zavisnosti od potrebe koristite jednu ili drugu. Ima svoje plasticno leziste koje ima gumene stopice pomocu kojih odlicno prijanja za glatku povrsinu stola i uopste ne proklizava. Uz to se dobija i drzac za kabl misa koji je vrlo praktican, jednostavan i originalan. Deluje mi vrlo kvalitetno i imam utisak da ce dugo potrajati. Na njoj koristim G700s i radi savrseno. Mislim da je sjajna i da vredi mnogo vise nego sto kosta. Svaka preporuka.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

Nisam htio otvarat bzvze novu temu, pa cu ovdje postavit pitanje. 

Malo mozda glupo, ali.. imam Razer Goliathus podlogu vec vise od 2god, mene sad zanima

kako i sa cim da ju ocistim? 

Podloga je crne boje , napravljena od nekakvih mrezastih vlakana. Nije ona standard glatka povrsina, da se moze

normalno usisat ili nekaj slicno vec ima milijon rupica, u koje se moze bilo kaj zavuc, a kad usisavam ostaju mi tragovi od 

usisavaca i onda se jos gore jer se izlize...

Primjetio sam da se kursor od misa mice, sam od sebe. Znaci ne diram mis, a kursor po destopu ili u igri zna ic u zrak...

Ta pojava nije cesta, al se dogodi. 

E sad, neznam dal je to do podloge ili do misa. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.1.2014 0:52 (Sandro HR Zagorje).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

do podloge je....ja kupio neku u konzuma za 10kn i mis se sam pomice...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
kivic15 kaže...

Problem je taj kaj ta podloga ne dode 10kn. Oko 150-200kn sam ju platio

12 godina
neaktivan
Sandro HR Zagorje kaže...
kivic15 kaže...

Problem je taj kaj ta podloga ne dode 10kn. Oko 150-200kn sam ju platio

znam,samo kazem da je do podloge :)

14 godina

Ak imaš taj RAT 5 kako ti piše pod moj PC onda je do miša, imao sam ga i iste simptome je imao ali zbog kučišta koje je proizvodilo sitne vibracije i ni blizu stola ga nisam smio staviti, cursor od miša bi poludio. Kažeš da nije često pa makni podlogu i samo na stolu isprobaj ili na listu papira makar ja bih rekao da je do miša.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
vrinho kaže...

Ak imaš taj RAT 5 kako ti piše pod moj PC onda je do miša, imao sam ga i iste simptome je imao ali zbog kučišta koje je proizvodilo sitne vibracije i ni blizu stola ga nisam smio staviti, cursor od miša bi poludio. Kažeš da nije često pa makni podlogu i samo na stolu isprobaj ili na listu papira makar ja bih rekao da je do miša.

Ok...vidjet cu! Isao sam sad oprat podlogu sa sapunom i mogu rec da je podloga bila prljava katastrofalno!!

Stavio sam sapun, istrljao to dobro, preprao i stavio na susenje...

Da, imam R.A.T. 5

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.1.2014 0:56 (Sandro HR Zagorje).
12 godina
neaktivan

Ja koristim malu CoolerMaster Storm Speed RX(250mm X 210mm) i mogu samo riječi hvale za nju reći, nemam zamjerke :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja imam mantis control vec 5 godina, izdrzala je 7-8 sati dnevno koristenja i od toga nekih 3500h sati igranja. Jedino je jedan rub malo otiso ali to je zato sto je stalno savinut. Mislim da sam ju svojevremeno platio nekih 230kn

You got to lose to know how to win
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.1.2014 0:59 (R4zOR229).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice