Izbor dobre podloge za miša izdvojena tema

poruka: 648
|
čitano: 287.670
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Izbor dobre podloge za miša

Na stolu mi nije za sad štekao i kupio sam g.l.i.d.e. 7 i za sad sve pet {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

imam sharkoon drakoniu pa me zanima dal da uzmem tog coolermastera od par postova prije il http://www.links.hr/artikl-101.800.208

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Re: Izbor dobre podloge za miša
simba1892 kaže...

imam sharkoon drakoniu pa me zanima dal da uzmem tog coolermastera od par postova prije il http://www.links.hr/artikl-101.800.208

Coolermasterovu. Te Sharkoon nisu loše u početku, no navodno brzo odu s uporabom.

Twitter: @191x7
18 godina

trazim neku dobru podlogu koja bi bila odlicna za logitech g700s hvala :)

p.s jel ova ok ? 

Podloga za miš, COOLERMASTER STORM Power-RX, SGS-8000-KRSL1, crna
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.6.2013 20:27 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav, htio bi naruciti podlogu za mis sa steelseriesove stranice, pa me zanima jel shipaju oni iz eu ili amerike ako je netko ima iskustva

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.7.2013 15:05 (strojek).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Jednom prilikom sam čuo da Razerove podloge posebno odgovaraju Razerovim miševima jer su rađene za njihove senzore. Je li to istina i da li se isplati dati to nešto više novaca za Razerovu podlogu ili bi bila dobra i neka (doduše duplo,ali..) jeftinija CM-ova ili SS-ova? Miš je Razer Naga Expert 2012.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Bruner kaže...
Jednom prilikom sam čuo da Razerove podloge posebno odgovaraju Razerovim miševima jer su rađene za njihove senzore. Je li to istina i da li se isplati dati to nešto više novaca za Razerovu podlogu ili bi bila dobra i neka (doduše duplo,ali..) jeftinija CM-ova ili SS-ova? Miš je Razer Naga Expert 2012.

Daleko od toga da nisu kvalitetne, ali iskreno govoreći razliku nećeš primijetiti. Većina cijene Razerovih podloga otpada na marku.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.7.2013 14:33 (NiramX).
17 godina

Pozdrav svima! Evo danas je stigao g700 pa ako moze netko  preporucit neku podlogu do jedno 70 kn. Hvala!i

0 0 hvala 0
18 godina
ivan7 kaže...

Pozdrav svima! Evo danas je stigao g700 pa ako moze netko  preporucit neku podlogu do jedno 70 kn. Hvala!i

CoolerMaster Storm Speed RX Medium bi trebala biti tu negdje...

13 godina
neaktivan
ivan7 kaže...

Raspitaj se i za ovu, nisam ju koristio osobno ali ipak je to steelseries.

Malo je iznad budgeta ali nemjenjas ju svaka 3mjeseca {#}

Samo kao opcija http://www.protis.hr/products/details/podloga-za-mis-steelseries-qck/34446

Što hladnije to bolje...
17 godina

0 0 hvala 0
18 godina
14 godina

Pozdrav,narucio sam novi mis i sad ce mi trebati i bolja podloga.Imam dostupne Gigabyte Ghost   Steelseries Qck Diablo III i Razer.Za ovu Razer ne znam specifikacije i ona je najjeftinija (oko 70 kn).Ova GByte je dimenzija 400x300x4 mm,malo je veca i  jeftinija nekih 20ak kn od ove SS, (320x270x2 mm).Molim misljenja i  pomoc pri izboru odgovarajuce podloge u kombinaciji s gore navedenim misem. Hvala

1 Gigabyte Ghost MP8000
1 Razer
3 Steelseries QcK Diablo III
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.8.2013 4:41 (error_666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Nemoj tu Gigabyte. Imao ju je prijatelj i odmah je se riješio. S svim miševima koje je probao ima užasno loše rezultate u MS Paint testu. Jednostavno je loša podloga.

Zar ti CM Storm Speed RX za te novce nije opcija?

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
error_666 kaže...

Pozdrav,narucio sam novi mis i sad ce mi trebati i bolja podloga.Imam dostupne Gigabyte Ghost   Steelseries Qck Diablo III i Razer.Za ovu Razer ne znam specifikacije i ona je najjeftinija (oko 70 kn).Ova GByte je dimenzija 400x300x4 mm,malo je veca i  jeftinija nekih 20ak kn od ove SS, (320x270x2 mm).Molim misljenja i  pomoc pri izboru odgovarajuce podloge u kombinaciji s gore navedenim misem. Hvala

To nije Razerova podloga.

Probaj ovo:  http://www.pik.ba/?trazilica=razer+goliathus

EUW - pomijac, EUNE - ndarko ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.8.2013 22:14 (darko099).
14 godina
191x7 kaže...

Nemoj tu Gigabyte. Imao ju je prijatelj i odmah je se riješio. S svim miševima koje je probao ima užasno loše rezultate u MS Paint testu. Jednostavno je loša podloga.

Zar ti CM Storm Speed RX za te novce nije opcija?

OK,hvala za info....GByte otpada,a sto se tice CM Storm RX,nije mi dostupna.

darko099 kaže...
error_666 kaže...

To nije Razerova podloga.

Probaj ovo:  http://www.pik.ba/?trazilica=razer+goliathus

Imam jos par pitanja ( nista ne znam o podlogama i sl. pa molim forumase koji znaju bolje o ovim stvarima da mi malo pojasne neke stvari i pomognu u izboru )

1.Koju mi preporucujete s linka sto je dao kolega darko099,i na sta obratiti paznju?

2.Razlika izmedju Goliathus Standard Speed,Standard Control i Alpha Control?

3.Zasto je ova Standard M duplo skuplja od ovih ostalih sa linka i u cemu je razlika?

4.Koje su dimenzije ovih Razer podloga tj. da li se iz naziva modela( iz npr. ovo   Standard,Omega ili Alpha,) moze saznati koje su dimenzije podloge, ili  svaka od njih dolazi u tri velicine (mala,srednja,velika),i sta predstavljaju ti pojmovi?

Hvala

2 Goliathus Standard Speed
2 Goliathus Standard Control
1 Steelseries QcK Diablo III
4 Steelseries SP
0 Steelseries SX
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 2:28 (error_666).
18 godina
neaktivan

Zanima me kakva je podloga Roccat raivo. Do sad sam imao Roccat sota ali se podloga napuhala odnosno iskrivila se na mjestu gdje se koristi miš i nemože se izravnat i još se gornji sloj počeo odvajat od gumene podloge. Zanima me od čega je raivo napravljen te da li postoji mogućnost da se i on s vremenom deformira ako je od napravljen slično kao sota. Nebih htio ponovno dati toliko novaca pa da podloga postane neupotrebljiva.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 17:04 (ale329).

0 0 hvala 0
14 godina

Evo danas mi lik nudi nove podloge  za 70 kn, SS SX i SS SP . Sta mislite o njima, i jesu li dobar izbor pored ovih gore Razer Goliathus, i ako da koja od ove dvije? Hvala 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav svima.

Namjeravam ovih dana kupit novu podlogu koja bi bila dobra kombinacija sa G400. Sada koristim Razer Goliathus speed ed. srednja velicina zadovoljan sam samom podlogom al mi ne pase ova velicina treba mi veca podloga jer imam poprilicno mali sens. u igrici (cs go).

Dvoumim se izmedju CM Storm Speed RX Large, SteelSeries QcK+ crna ili QcK Heavy.

E sad jos nesto mnogo vaznije, koja je ona najbolja podloga od ove 4 navedene, ako bih kupio novu volio bih da bude bolja od ove sto sad imam ako imate neke druge podloge za predlozit bilo bi dobro.

Hvala svima ;)

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 23:13 (Zerro Ace).

0 0 hvala 0
15 godina

oce li mi trenutni goliathus m speed raditi kako spada s steelseries senseiem?( buduci da laserski senzori ipak preferiraju tvrde podloge)

LoL eune: Heineken01

0 0 hvala 0
18 godina
Zerro Ace kaže...

Pozdrav svima.

Namjeravam ovih dana kupit novu podlogu koja bi bila dobra kombinacija sa G400. Sada koristim Razer Goliathus speed ed. srednja velicina zadovoljan sam samom podlogom al mi ne pase ova velicina treba mi veca podloga jer imam poprilicno mali sens. u igrici (cs go).

Dvoumim se izmedju CM Storm Speed RX Large, SteelSeries QcK+ crna ili QcK Heavy.

E sad jos nesto mnogo vaznije, koja je ona najbolja podloga od ove 4 navedene, ako bih kupio novu volio bih da bude bolja od ove sto sad imam ako imate neke druge podloge za predlozit bilo bi dobro.

Hvala svima ;)

Speed RX large ili QCK Heavy. QCK+ ni ne gledaj, pretanka je da bi bila dovoljno udobna, pogotovo u usporedbi s navedenim podlogama.

KKristijan kaže...

oce li mi trenutni goliathus m speed raditi kako spada s steelseries senseiem?( buduci da laserski senzori ipak preferiraju tvrde podloge)

Hoće, iako bi za sam senzor bolje odgovarala neka platična, premda ako nisi neki ekstra pro-ovo-ono gamer razliku nećeš osjetiti a tkanina je puno udobnija.

18 godina
neaktivan

S obzirom da pojma nemam o podlogama, a hitno mi treba jedna (trenutno vozim misa po papiru), ako bi mi netko mogao preporuciti nekakvu. Mis je opticki (mozda ga kasnije zamijenim i za neki laserski), povremeno igram (nista pro), odgovarala bi mi srednje velika podloga i zelio bih da bude udobna, ne prespora, ali niti prebrza. Da li se moze nesto takvo naci? {#} Da li je opis uopce kompetentan ili je bezvezan?

EDIT: QcK mass mi izgleda ok.

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.8.2013 13:13 (1domagoj1).

0 0 hvala 0
18 godina
1domagoj1 kaže...

S obzirom da pojma nemam o podlogama, a hitno mi treba jedna (trenutno vozim misa po papiru), ako bi mi netko mogao preporuciti nekakvu. Mis je opticki (mozda ga kasnije zamijenim i za neki laserski), povremeno igram (nista pro), odgovarala bi mi srednje velika podloga i zelio bih da bude udobna, ne prespora, ali niti prebrza. Da li se moze nesto takvo naci? {#} Da li je opis uopce kompetentan ili je bezvezan?

EDIT: QcK mass mi izgleda ok.

Coolermaster Storm Speed RX Medium bi ti morala biti taman.

16 godina
neaktivan

Evo čist da podijelim iskustvo vezano za CM Storm Speed RX kojeg imam priliku koristit na tuđem kompu. Podloga mi je jednako dobra ko i Razer Goliathus Speed kojeg ja imam. Gumeni donji dio je isti ko i na mom Razeru, malo deblji samo, a tkanina je drugačije napravljena al isto super klizi. S tim da CM dodje 55kn a Rzr preko 100 kuna. Da sad idem kupovat podlogu, uzeo bi CM Storm zbog razlike u cijeni. Jedina nepoznanica je trajnost, pošto je ovaj CM Storm još nov.

Moj PC  
0 0 hvala 1
18 godina
neaktivan
FLes kaže...

Evo čist da podijelim iskustvo vezano za CM Storm Speed RX kojeg imam priliku koristit na tuđem kompu. Podloga mi je jednako dobra ko i Razer Goliathus Speed kojeg ja imam. Gumeni donji dio je isti ko i na mom Razeru, malo deblji samo, a tkanina je drugačije napravljena al isto super klizi. S tim da CM dodje 55kn a Rzr preko 100 kuna. Da sad idem kupovat podlogu, uzeo bi CM Storm zbog razlike u cijeni. Jedina nepoznanica je trajnost, pošto je ovaj CM Storm još nov.

S obzirom da je jamstvo u Linksu 24 mjeseca, ako izdrzi dvije godine, mislim da je to jako dobro.

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!
13 godina
neaktivan
Ako moze pomoc pri odabiru podloge za mis do nekih 350-400 kn.
Mis koji koristim je Roccat Kone XTD.
zka
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
zka kaže...
Ako moze pomoc pri odabiru podloge za mis do nekih 350-400 kn.
Mis koji koristim je Roccat Kone XTD.

Zanima te meka ili tvrda podloga? Speed (glide) ili accuracy?

13 godina
neaktivan
Accuracy mi vise odgovara. Moze cak i skuplja biti,nije mi cijena toliko bitna,samo da je podloga vrhunska.
zka
13 godina
neaktivan
Ako moze meka i accuracy,ako ta kombinacija postoji,nisam bas neki ekspert za podloge a dosad sam imao razer mantis speed.. Cijena moze biti i veca samo neka je podloga vrhunska.
zka
18 godina

Razer Vespula ako bi podlogu od tvrdog materijala, a ako bi od tkanine onda Steelseries Qck Heavy XXL.

http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=101800132

http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=101800056

Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice