Ispis na CD/DVD

poruka: 4
|
čitano: 2.373
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Ispis na CD/DVD

Pozdrav,

trebao bih kupcima isporučiti CD/DVD medij sa softwareom.

Zanima me koje je najbolje rješenje za ispis na CD/DVD na način da mogu samo staviti ime softwarea i logo manje više? Moze li za tu svrhu za pocetak posluziti CD/DVD printer, i ako moze, koja je preporuka? Kakva je kvaliteta i trajnost takvog ispisa?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Ispis na CD/DVD
inžinjer kaže...

Moze li za tu svrhu za pocetak posluziti CD/DVD printer, i ako moze, koja je preporuka? Kakva je kvaliteta i trajnost takvog ispisa?

Trajnost ovisi o upotrebljenoj boji.

Obicno izblijedi s vremenom, razlijeva se od vlage i sl...

Uzmi lightscribe diskove pa zapeci gore, i trajnost ti je dokle god traje medij....

Osim toga izgleda profi za razliku od printanih cd/DVD-a koji lice na piratske cd-e sa igricama za klince....

http://postica.net/ - Šalje besplatno elektronske čestitke
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.1.2011 10:40 (postica).
17 godina
neaktivan
RE: Ispis na CD/DVD
inžinjer kaže...

Pozdrav,

trebao bih kupcima isporučiti CD/DVD medij sa softwareom.

Zanima me koje je najbolje rješenje za ispis na CD/DVD na način da mogu samo staviti ime softwarea i logo manje više? Moze li za tu svrhu za pocetak posluziti CD/DVD printer, i ako moze, koja je preporuka?  Kakva je kvaliteta i trajnost takvog ispisa?

ako imaš printer koji ima ladicu za cd/dvd onda možeš direktno na cd/dvd ispisati (samo kupiš cd/dvd koji je za to namjenjen).

ali, imaš i opciju lightscribe - kupiš cd/dvd koji to podržava i onda ti snimać piše po površini cd-a/dvd-a. ovo je dugotrajniji zapis, ali je "crno bijeli"

@postica, sori tek sam sada skužio d asi i ti napisao sve navedeno..

:(

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.1.2011 11:04 (sasa).
15 godina
neaktivan
Ispis na CD/DVD

Da, Lightscribe opcija se ne čini loša za početak, dok imam male serije. Za eventualne veće serije se može naći profi tiskanje u rangu 3,4 kune po cd-u ionako. 

Koja bi bila preporuka nekog design softwarae za lightscribe?

Kakva je ponuda medija? Gdje se može naći povoljno u rinfuzi?

Hvala na pomoći

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice