Instaliranje novog misa?

poruka: 20
|
čitano: 10.537
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Instaliranje novog misa?

Dobio sam Sharkoon Fireglider, i sada ga zelim instalirati. Znaci ubacio sam onaj njegov mali cd i pokrenuo se program za instalaciju ali onda mi se otvori neki prozor..Evo mate na slikama->

http://www.pohrani.com/f/3b/nF/1HECR9RH/cats.jpg i kada stisnem pregledaj trazi mi neku datoteku "mouhid"...

Neznam mozda glupo pitanje ali stvarno neznam 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Instaliranje novog misa?

Pusti taj CD sto si dobijo s misem i instaliraj drivere s njihove sranice.

Evo link; http://www.sharkoon.com/sites/default/files/MouseEditor.zip

Bang!

0 0 hvala 1
14 godina
Instaliranje novog misa?

Instalirao sam i te drivere i opet isto opet mis ne radi, znaci instalirao sam te drivere, pobrisao stare, restartao komp i opet mi se otvara ono za instaliranje novog hardwera...?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Instaliranje novog misa?

Možemo se kladiti da imaš neke piratske u{#}rane windowse "by johnny".

Napravi što ti i wizzard kaže - ubaci CD od Windowsa u pogon, odaberi ga u popisu i stisni ok.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Re: Instaliranje novog misa?
Postoji li jos neki nacin? Posto nemam cd jer ja nisam instalirao windowse...Postoji li mogucnost da je mis neispravan posto kada stavim mis onaj gore zeleni laser ili sta vec radi, a donji crveni laser ne radi...
16 godina
moderator
sLim95 kaže...
Postoji li jos neki nacin? Posto nemam cd jer ja nisam instalirao windowse...Postoji li mogucnost da je mis neispravan posto kada stavim mis onaj gore zeleni laser ili sta vec radi, a donji crveni laser ne radi...

ako je laserski miš onda s donje strane ništa ne svjetli, samo na optičkim

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke????
15 godina
protjeran
Instaliranje novog misa?

mislim da ti je problem u windowsima ja ti osobno preporučujem da instaliras windows 7 on ti automatski instalira nove hardvere a ako ti to neuspije odnesi na servis {#}

EDIT:jer ti uopce mozes micat strelicu sa misem

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 18:51 (Stjepan54).

0 0 hvala 1
14 godina
Ne nemogu micat uopce strelicu...
14 godina
Sta da radim ljudi? Instaliram windows 7? ili mis ne radi mozda? ili nesto trece?
15 godina
Instaliranje novog misa?

Ak mislis da mis neradi , probaj ga kod nekog prijatelja!

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ma radi mis, nije do toga...

15 godina
Instaliranje novog misa?

A si ga probao u drugi USB utor ukopčat ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Haf932 kaže...

A si ga probao u drugi USB utor ukopčat ?

Da, ista stvar neznam stvarno sta je...

14 godina
Instaliranje novog misa?

Oprostite na DP ali izgleda da sam nasao rjesenja, valjda mi je  falila datoteka mouhid.sys i sada sam je skinuo s neta i kada je zelim kao instalirati ono ovo mi se pokaze. Trebam li se brinuti, ili mogu nastaviti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

nastavi

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke????
14 godina
Instaliranje novog misa?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
sLim95 kaže...

Oprostite na DP ali izgleda da sam nasao rjesenja, valjda mi je  falila datoteka mouhid.sys i sada sam je skinuo s neta i kada je zelim kao instalirati ono ovo mi se pokaze. Trebam li se brinuti, ili mogu nastaviti?

Dakle, bio sam u pravu. Imaš neke divlje windowse. Taj se file inače nalazi u svim čistim instalacijama.

Očekuj još ovakvih problema ubuduće.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
14 godina
Sum_of_all_fears kaže...
sLim95 kaže...

Dakle, bio sam u pravu. Imaš neke divlje windowse. Taj se file inače nalazi u svim čistim instalacijama.

Očekuj još ovakvih problema ubuduće.

Da imam {#} windowse, ali komp je star nekih 6 godina, tada sam znao upalit komp i to je to, tako da nisam mogao ni birati...Ma prelazim sada na windows 7...

13 godina
neaktivan
Instaliranje novog misa?

Ja imam problem sa mišem minton mcm 5005, stari je bio PS/2 ovaj je HID, i kada ga prikopcam i upalim komp ucitava mi i izadje da install novi hardver nastavim dalje i dodje mi da ubacim CD ( nisam ga dobio u pakiranju ) ili izaberem neki bla bla koji bih kopirao.. ali nemogu ga pretrezi jer miš ne radi PLS Help !!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Instaliranje novog misa?

Imaš identičan problem kao i čovjek koji je otvorio temu. Što je najgore sve ti piše što trebaš napraviti da bi ti proradilo...

Uglavnom skini mouhid.sys dok si na PS/2 mišu i uputi wizard na lokaciju skinute datoteke.

Avatar sadrži sliku igre koju trenutno prolazim.
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.4.2013 21:33 (Alkaline).
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice