Evo posto volim igrati u mraku tj nocu zanima me da li postoji nesto s cime bih mogao osvjetliti tipkovnicu i mis?Nesto sto bih stavio kod stola.Npr iznad daske za izvlacenje (mis i tipkovnica su mi na njoj).
Trazio sam po netu ali nisam nasao.
Evo posto volim igrati u mraku tj nocu zanima me da li postoji nesto s cime bih mogao osvjetliti tipkovnicu i mis?Nesto sto bih stavio kod stola.Npr iznad daske za izvlacenje (mis i tipkovnica su mi na njoj).
Lol a kupiš tipkovnicu koja ima osvjetljenje?! G11. G15 itd, ili ako imas onaj stol na razvlacenje kupis najobicniju lampicu onu sitnu na USB i uljucis u komp i zaljepis/zasarafis ispod.
lampa???!!il stavi ledice ispod tipki koje koristis ali mi opet nije jasno sta ce ti???sta gledas u tipkonicu dok igras???
Upali svijetlo
Ili kupi malu lampu, ili pogledaj kipkay-ov video o osvjetljenju tipkala...
Imaš u Bugu 205 kako se pravi LED rasvjeta za tipkovnicu,a ja radije upalim svjetlo
Ja korisstim led lampu kućne izrade naoravljenu prema uputama iz bug-a(ne sjećam se koji broj). Vrlo dobro osvjetljava i daje dobar ugođaj kad igraš po mraku.
Pa ljepse mi kad vidim.A svijetlo mi se neda paliti jer to onda nije ugodjaj.Mogo bi onu lampu iz buga napraviti.A ima li tako nesto gotovo?
Pa ljepse mi kad vidim.A svijetlo mi se neda paliti jer to onda nije ugodjaj.Mogo bi onu lampu iz buga napraviti.A ima li tako nesto gotovo?
Logitech Illuminated :D
http://www.diskont24.com/product.php?productid=74595
Das Keyboard.
Logitech Illuminated :D
http://www.diskont24.com/product.php?productid=74595
Das Keyboard.
Necu toliko da dam za tipkovnicu.Vec imam Logitech Wave s kojom sam ultra zadovoljan.Ima li nesto ko ono u bugu?
Kupis joystick , ja se igram na xboxu, nekoliko tipki na kontroleru, to vec znam napamet i to je to :D, u jednom BUG-u imas tutorial kako napraviti osvjetljenje zatipkovnicu :D
sto je najbolje za zastitu očiju?koji monitor?
ima monitorakoji neštete očima i bolji su od nekih tv-a,
al uvjek je bolji rad na računalu po danu.