Imam navedeni printer i od nedavno ispisuje sve prljavije i prljavije.
Danas je sipis OČAJAN! Text se nemože ni pročitati.
Tražio sam malo po netu i naišao da bi se trebala očistiti glava?
Dali je to? I kako da očistim glavu ako je potrebno?
Imam navedeni printer i od nedavno ispisuje sve prljavije i prljavije.
Danas je sipis OČAJAN! Text se nemože ni pročitati.
Tražio sam malo po netu i naišao da bi se trebala očistiti glava?
Dali je to? I kako da očistim glavu ako je potrebno?
Ako imaš instalirane sve programe sa driver CD-a, trebao bi imati HP Director ili
Control Center aplikaciju. U njoj možeš pokrenuti proces ćišćenja i poravnavanja
ispisnih glava.
Kod mog ink jet all in one HP-a ovakva procedura...
Ako imaš instalirane sve programe sa driver CD-a, trebao bi imati HP Director ili
Control Center aplikaciju. U njoj možeš pokrenuti proces ćišćenja i poravnavanja
ispisnih glava.
Kod mog ink jet all in one HP-a ovakva procedura...
Hvala na odgovoru,ali moj printer nije podržan od HP Direcotor softwarea.
Šta ću sada?
Možeš ga nositi u servis na čišćenje. Oni ga rastave, očiste i odmah promijene one male valjčiće za uvlačenje papira (ajde priznaj, zna se desiti da i tvoj uvuče 2 ili čak 3 papira ).
Kvaka je u tome da je to (nekad davno) koštalo 500-600kn!
Ja sam od toga odustao, ispuhao ga na kompresor (obuci prljavu robu, zna biti rasutog tonera!) i mislio kupiti neki novi jeftiniji kad ovaj postane neupotrebljiv (ovako kao tvoj).
Moj se vidljivo popravio kad sam ga ispuhao, tako da i 12. godinu radi!
Možeš ga nositi u servis na čišćenje. Oni ga rastave, očiste i odmah promijene one male valjčiće za uvlačenje papira (ajde priznaj, zna se desiti da i tvoj uvuče 2 ili čak 3 papira ).
Kvaka je u tome da je to (nekad davno) koštalo 500-600kn!
Ja sam od toga odustao, ispuhao ga na kompresor (obuci prljavu robu, zna biti rasutog tonera!) i mislio kupiti neki novi jeftiniji kad ovaj postane neupotrebljiv (ovako kao tvoj).
Moj se vidljivo popravio kad sam ga ispuhao, tako da i 12. godinu radi!
Istina,jednom mi je uvukao 2 papira. Hvala na odgovoru. Može li mi netko objasniti kako da ga rastavim? Jer nemam baš para da ga nosim na čišćenje.
Može li mi netko objasniti kako da ga rastavim? Jer nemam baš para da ga nosim na čišćenje.