HP Deskjet F2180 print/scan/copy

poruka: 5
|
čitano: 4.544
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Da li je ovo dobar višenamjenski uređaj za kućnu upotrebu s obzirom na cijenu?

http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1040104

Legija je moja domovina!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: HP Deskjet F2180 print/scan/copy

Sve ovisi o tvojim potrebama... ako ti printer sluzi prvenstveno za par stranica ispisa misecno, onda je to ok, ali ako mislis ispisivat nesto vece radove, nece te bas razveselit kad za izmjenu crne i tricolore boje potrosis gotovo polovicu vrijednosti tog MFP-a. Cinjenica je da je sama cijena tih printera/MFP-a debelo podcjenjena, a zarada se vrti na racun skupih tinti... pa stoga dobro razmisli o kakvom obimu ispisa govoris i da li su color ispisi ukljuceni u to (jer boje su sve u jednom cartridgeu). Vrlo cesto "jeftino" zna postat jako skupo u eksploataciji...

Inace sve ove igracke u tom rangu cijena su podjednako "dobre/lose", bilo to HP ili Canon, eventualno Epson ili Lexmark... samo gledaj koji ti pruza najjeftiniju izmjenu tinti, i koliki je njihov kapacitet (5-20 ml).

17 godina
neaktivan

Treba mi za kućnu upotrebu, printao bih nešto više od 50 stranica što u boji što samo crno bijelo mjesečno i to je jedini višenamjenski uređaj koji ima malo bolji skener ugrađen.

Legija je moja domovina!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: HP Deskjet F2180 print/scan/copy

Probaj još malo potražiti ako ima neki sa odvojenim tintama, a ne sve tri boje u jednom.

Užasno brzo se zna potrošiti.

Pozdrav

14 godina
neaktivan

Pozz, nadam se da sam u pravoj temi. Imam HP Deskjet 2054A i kad ga povezem s laptopom mogu samo printati, a hp scan neće da se pokrene. Kliknem da ga pokrenem no nista se ne dogadja,a nema ga ni u task manager-u. Cak sam maknula driver i ponovo ga instalirala i ista situacija.. Printer je ispravan, kod brata na kompu sve normalno skenira.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice