ovo pisem vise za svoju dusu, da se istresem, nego sto se nadam da cu pronaci rjesenje...al nema veze :D
naime imam navedeni printer nekih tjedna, dva...i bio sam fasciniran funkcionalnoscu... wifi me odusevio :D svi kompovi doma spojeni na njega bez kablova.. mogu printat s moba bez da koristim komp, ono ja pao na guzicu od srece :D iako znam da cu to koristit mozda jednom godisnje, al nema veze...isprintano par stranica za probu, skenirano nesto...i sve super...kvaliteta koja je meni dovoljna...(relativno) niska cijena uredaja...sa punjenjem tinte (nadam se, bar tako youtube kaze) ne bi trebalo bit problema...mislim si pun pogodak...
e bas i nije tako!
HP se potrudio svojim "bajnim" softwareom sve to unakazit...al onak posteno...prvi problem je bio kad sam trebao isprintat jedan formular od dvije stranice...ali obostrano...trazim tu opciju, al nje nigdje...osjeco sam se ko kreten kad sam guglo kako upalit "print on both side"! kad ono, to se s ovim printerom ne moze!! oke, nije problem ak trebas isprintat 2 stranice...al kaj kad je u pitanju 50? uzas.. moras printat prvo parne...pa neparne...i pritom pazit oce printat od prve prema zadnjoj ili obrnuto..koma...
imao sam HP 5740, star nekih 7-8 godina valjda...s tim printerom sam mogao radit cuda...imao je opcija za podesavanje ispisa brdo...ali on je crko...pa reko ak mi je on bio ok, ovo mora bit jos bolje...pretpostavka je majka svih zajeba...na prilozenim slikama se vidi raskos opcija...
zasto to hp radi? da bi kupili skuplje printere il...??
sad bi volio da mi neko kaze da sam glup i da nisam instalirao sve potrebno, da mi je nesto promaklo.... hvala :D