našao sam jedan headset koji mi je zapeo za oko, pa me zanima dali je cijena realna s obzirom na proizvod
jer trenutno imam neki headset koji se sav raspada
planiram danas naručiti pa me zanimaju Vaša mišljenja i savijeti :D
našao sam jedan headset koji mi je zapeo za oko, pa me zanima dali je cijena realna s obzirom na proizvod
jer trenutno imam neki headset koji se sav raspada
planiram danas naručiti pa me zanimaju Vaša mišljenja i savijeti :D
ima li ko ove slusalice http://www.magazinrs.hr/headset-canyon-cnr-hs9-dynamic-20hz-20khz-built-in-microphone-cable-24m-black-retail/CNR-HS9 ....trebaju mi za cod2, ali nisam sada neki no lajfer da bi trebaju neznam kakve...vidim pise mikrofon, makar ga nigdje nevidim, treba mi mikrofon tako da mogu sa frendovima da TS :D ako imaju neke bolje preporucite mi do 100kn
Ja bih rađe uzeo Speedlink Fellow !
Ja bih rađe uzeo Speedlink Fellow !
posto neznam bas o specifikacijama slusalicama reci mi po cemu su te fellow bolje?
a ove http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_35_334&products_id=8980
Te Thebe2 sam nekad davno imao, durale su kojih 5god. , al mi je najvise smetalo sto mi nisu skroz zatvarale usi. Inace dobre sluske, a ove Fellov imaju veće "školjke" kolko vidim !
kupio sam od frenda medusa nx za 100kn...i sad me zanima samo kako da "skoljeke" malo ocistim jer je ovo sta je od spuzve onako ima mucice od njegove majice :)
Te slušalice za tu cijenu su fenomenalne, ispalti se njih uzeti. Moj frend ih ima i prezadovoljan je s njima, on inaće igra CoD4.
kupio sam od frenda medusa nx za 100kn...i sad me zanima samo kako da "skoljeke" malo ocistim jer je ovo sta je od spuzve onako ima mucice od njegove majice :)
Da probas s kompresorom ispuhat !
Selotejpom pređi tako da se mucice zaljepe za selotejp.
Te slušalice za tu cijenu su fenomenalne, ispalti se njih uzeti. Moj frend ih ima i prezadovoljan je s njima, on inaće igra CoD4.
te slusalice imas u konzumu za 29 kn,iste samo se drukcije zovu
te slusalice imas u konzumu za 29 kn,iste samo se drukcije zovu
?
Baš sam i ja kupio te sluške i prezadovoljan sam. Možda neki ne znaju ali mogu se štekati i u 3.5 mm jack (2 utora, jedan za sluške drugi za mic), a također dolaze i sa usb zvučnom karticom u koju se uštekaju ova 2 jacka. To je kao predviđeno za igre i onda dolazi taj 7.1 do izražaja.
Ja sam ih kupio u Sophoslabu za 480 kn. Naručiš, dođu na kućnu adresu i platiš koliko piše cijena na netu. Ne plaćaš dostavu za nigdje u RH ;)
mozda je al da ne otvaram novu temu tu cu pitati...kada sam na TS i kada igram cod2 s frendom, cim mi on nesta kaze stisa mi se zvuk u codu2 i tako je onda 10 sekundi negdje...kad prestane pricat nakon 10 sekundi se vrati normalno zvuk, ali opet cim neko nekaj kaze smanji se...plss help
Da za pocetak probas s nekim drugim headsetom ako ga imas , da vidis jel u headsetu problem !
Nemoj me držati za riječ ali mislim da to moraš u TS podesiti. I ja imam te slušalice i isto mi smanji zvuk kada pričam ali mi to odgovara. Mislim da je bila opcija za namještanje glasnoće kada sam se prijavljivao na TS
Da za pocetak probas s nekim drugim headsetom ako ga imas , da vidis jel u headsetu problem !
nije u headsetu..narikato sam...moras otici ono setup wizard pod option i onda samo idi next ali kad ti pokaze zadnje ono enable overlay i jos nesta nigdje nemoj staviti kvacicu nego ostavi prazno :)