Headset - do 350 kn

poruka: 4
|
čitano: 980
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Headset - do 350 kn

Treba mi preporuka nekog best buy headseta. Ne daju mi se neki bijesni novci. Nešto što će me dobro služiti a da je prihvatljiva cijena tipa MX518 u svijetu miševa, jel. Svejedno iz kojeg shopa. Slobodno možete predložiti i jeftinije ali 350 kn mi je negdje granica.

Je li ovo dobro: http://www.links.hr/?naziv=slusalice-steelseries-3h-usb&option=artikl&id_kategorija=10050654&id_artikl=100.506.255

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.1.2012 0:29 (gringo88).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Headset - do 350 kn

5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Headset - do 350 kn

Uuuu ove izgledaju dobro, definitivno. Nisu ni preskupe. Dugo bi ih koristio pa ne kupujem baš totalna sranja.

Jesi li ih imao prilike koristiti il možda poznaš nekoga tko ih ima. Zanima me jel žuljaju imao sam jednom na posudbi izrazito neudobne slušalice.

Aj ako netko ima neke još za nadodati neka slobodno napiše. Ako vrijede ove jeftinije. Vidio sam da su se neke Medusa spominjale itd.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.1.2012 3:13 (gringo88).
15 godina
neaktivan
Headset - do 350 kn

Ja ti imam meduse  danas dobio.Meni su izvrsne, čvrste, dug kabel, savitljiv mikrofon, daju se složit za lakše nošenje.Nešto sam malo igro cod4 i možeš čut od kud ti protivnik dolazi.Uglavnom puno su mi bolje od starih udobnije i malo čvršće.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice