Headset do 300kn zaključana tema

poruka: 12
|
čitano: 3.073
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Headset do 300kn

Evo čitam reviews ovdje po bugu i naletio sam na neke pristojne headsetove. Ali neki se kvare, neki su neudobni, nekima mikrofon ne vrijedi, neki ovi neki ono.

Spreman sam dat do 300kn, ako ima neki headset koji je 100kn skuplji spreman sam dodat još tih 100kn, ali samo da je s razlogom toliko skuplji i da je ono neki must have detalj.

Što meni treba:
Kvaliteta, najbitnije mi je za gaming, želim čut svaki i najmanji šum koji mi može spasit glavu u igrama tipa BF3, DayZ, znači sorround mi je bitan da lako prepoznam otkuda mi dolazi protivnik.

Drugo također vrlo vrlo, čak možda i bitnije mi je da mikrofon ni slučajno ne prima zvuk koji dolazi iz slušalica i da ignorira šumove i neke manje buke iz okoline, znači da se nebi čulo kako dišem i da onda moji suigrače popi*de zato jer meni mikrofon registrira kako dišem i kako struji zrak pored njega ili šta nešto slično tome i također da je mikrofon vrlo kvalitetan, znači da recimo kada na TSu ili skypeu snimam razgovor, da je moj glas čist.

Treće ali ne i najmanje bitno je da su velike i udobne, glava mi je malo veća pa je veličina dobrodošla, ali udobnost mi je bitnija, planiran ih dosta dugo dnevno imat na učima, i ne želim da su mi uši nakon njih crvene, žare, pale ili ne znam i ja šta.

Uopće ali uopće se ne razumijem u audio tako da ne znam koja je razlika kod real i virtual sorround nit razumijem one 5.1, 7.1 i sta ja znam sta. Nekima je smijesno ali jbg, do sada nisam trazio, i nikad se nisam interesirao za to. Tako da bih molio ako mi netko počne pričat sa nekim malo ''stručnijim'' terminima, neka mi malo više seljački pojasni da ga razumijem.

Do sada sam koristio mikrofon na webcam, ali potreban mi je headset, jer ovo prima zvukove koji izlaze iz zvučnika i to je pravi pakao za one s kojima pričam, ponekad čujem i sam jeku jeke jer mi je jedan frend imao neki poor headset čiji je mic primao zvuk iz slušalica.

Zahvaljujem na odgovoru, znam da svako malo netko pita istu stvar, ali jbg.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.8.2012 1:47 (Tox2401).

0 0 hvala 0
14 godina
Headset do 300kn
Plantronics 380
Nikakve druge ne treba ni razmatrati do 500kn
LoL NordicEU : Heineken01

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: Headset do 300kn
KKristijan kaže...
Plantronics 380

Hm, vidio sam da su te slušalice preporučene mnogima koji su pitali, onda vjerujem da su dobre. Počekat ću još malo da vidim šta i ostali kažu ali vjerujem da će mišljenje bit isto jer kako sam rekao vidio sam da su se preporučivale ostalima.

15 godina
neaktivan
Headset do 300kn

Ja imam Steelseries 4H  -mozes nosit cijeli dan nece usi zabolit xd -napravite za gaming  -nije lose ni za poslusat pjesme  ocjena 9/10  sto se tice ulozeno dobiveno -ovo nemoj da gledas haha ovo je skoro nemoguce napravit  - to je se on vrtio na stolici 100% http://www.bug.hr/forum/topic/periferija/steelseries-4h/83031.aspx

0 0 hvala 0
13 godina
Tox2401 kaže...
KKristijan kaže...
Plantronics 380

Hm, vidio sam da su te slušalice preporučene mnogima koji su pitali, onda vjerujem da su dobre. Počekat ću još malo da vidim šta i ostali kažu ali vjerujem da će mišljenje bit isto jer kako sam rekao vidio sam da su se preporučivale ostalima.

Taman ih i ja mislim nabaviti, obično u nas dođu oko 280 kn. A trenutno u Portia piše da su 215 kn, ako tako i ostane kad ih dođe na lager. Kupujem :)

Aut vincere, aut mori!
15 godina
Tox2401 kaže...

Definitivno Plantronics Gamecom 380 !

Music As A Weapon !!
16 godina
neaktivan
Creative Sound Blaster Tactic3D Alpha Gaming Headset ftw
u svjetu medija 349 kuna, odlican mikrofon udobne odlic i zvucnici ma sve najbolje!!!
GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN
17 godina
odjavljen
Haf932 kaže...
Tox2401 kaže...

Definitivno Plantronics Gamecom 380 !

Upravo ih naručio u mikronisu, ove AKG što imam me živciraju:

Freak Show Inc.
14 godina
MilkMan kaže...
u svjetu medija 349 kuna, odlican mikrofon udobne odlic i zvucnici ma sve najbolje!!!

Čuo sam da se kvare ko lude

LoL NordicEU : Heineken01
16 godina
neaktivan
KKristijan kaže...
MilkMan kaže...

Čuo sam da se kvare ko lude

Dolaze kroz 2 dana pa kažem dojmove...evo ti dojmovi jednog forumaša

Da ne otvaram novu temu vezano sa slušalice (Creative Labs 3D Alpha), napisat ću samo par rečenica.

Kvaliteta izrade me na prvu nije baš oduševila, fino izgledaju slušačice, ali imam osječaj da je to moglo biti bolje riješeno, pogotovo kad se uzme u obzir cijena od 330 kn.

Zvuk je dobar, iako sam i tu očekivao malo više, pogotovo što se tiće dubine i udarnosti bassa, jednostavno ga nedostaje. Visoki tonovi su odlični što do izražaja dolazi u igrama kada se čuju stvari koje prije niste čuli.

Sve u svemu, slušalice su OK, igraći će biti zadovoljni s njima dok audiofilima preporučam da preskoće ove slušalice...

EDIT: Gore navedeno se odnosi na zvuk koji se dobije kada su slušalice spojene preko USB-a na komp i kada koriste zvučnu isporučenu sa njima.

Kada sam slušalice spojio na zvučnu karticu koju imam u kompu (Asus Xonar DG Audio) situacija se bitno popravila, pogotovo što se tiće bassova, postali su puno dublji i definiraniji, čak su se i visoki tonovi, koji su od prije odlični, još dodatno popavili...

Zaključak bi bio da slušalice imaju odlične predispozicije koje softwear (i djelomično hardwear - zvučna koja dolazi s slušalicama) nezna iskoristiti, ali uz neku zvučnu karticu situacija se bitno popravlja

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN
13 godina
neaktivan

Naručen Plantronics GameCom 380 iz Svijeta Medija u Zagrebu.

Hvala svima na odgovorima!

17 godina
neaktivan
Headset do 300kn
World Championships: 7, GP started: 299, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,546

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice