Headset dilema

poruka: 13
|
čitano: 1.571
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Headset dilema

Evo ovako, dvoumim se između

http://usa.ttesports.com/products/product.aspx?s=7

i

http://www.creative.com/soundblaster/tactic3d/alpha/

Zanima me je li THX i 3d toliko bolji u odnosu na thermaltake?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Headset dilema

Što nitko nema iskustva sa navedenim headsetovima? Inače mi je bitno da je mikrofon što bolji, ali ako ove gore navedene điđe stvarno imaju utjecaj, ravnao bih se po  tome...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Headset dilema

Sound blaster definitivno...ako imas vecu glavu uzmi Logitech Gaming Precision  {#}

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Headset dilema

Ali koliko sam shvatio, Sound blaster je dosta krhak jer je plastičan okvir na kojem se podešava veličina i tip koji je radio review ih je selotejpom ljepio, dok TT ima metalni okvir. A kako ja skidam slušalice jednom ruko i često ih stavljam i skidam, trebao bih nešto robusno i kvalitetno. A ne da moram pazit ko na oko u glavi...To mi je jedini nedostatak jer sa 12 mj jamstva, i nakon godinu dana čestog korištenja mogu se pozdravi s njima jer sumnjam da će trajat duže od toga...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Headset dilema

Sound blaster je jako kvalitetan, a sta znas sta je onaj lik njima radio...mozda je sjeo na njih...Ja imam gaming precision debljine kovanice od 50 lipa, i neunistive su...valjda ce i Creativove bit..one su bolje po pitanju basa i kvalitete, iako je shock glasniji moj izbor bi zasigurno bio Creative  {#}

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Headset dilema

A ne znam, al kad ih je pokazao i malo protresao ja sam protrnuo da im se nebi što dogodilo...Al dobro, vidjet ću još ako budem naručivao neke dodatne stvari jer TT Shock ima samo u ve-milu dok je sound blaster dostupan u 2 trgovine s kojima imam odlična iskustva...Al hvala na preporuci. Imam i ja Philips shp2700 i isto  su plastične i robusne, samo im fali mikrofon :/

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Headset dilema

Topla preporuka http://www.corsair.com/audio/gaming-headsets/gaming-audio-series-hs1-usb-gaming-headset.html odlican zvuk 5.1 , 7.1 robusne a nakon 5 sati i ne osjete se na glavi.

15 godina
Headset dilema

A vjerujem ti da su odlične, ali malo mi prelaze iznos koji sam spreman izdovijiti. Malo puno...Tražim do nekih 350kn otprilike. Al svejedno hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan

NE!

Steelseries headset ? {#}

Okani se steelseries-a ako zelis kvalitet i dobar zvuk, radje uzmi nesto drugo ;)

I failed in some subjects in exam, but my friend passed in all. Now he is an engineer in Microsoft and I am the owner of Microsoft. Bill Gates
15 godina
Headset dilema

Ne bih na rabljeno išao, za 300njak kuna se može nabaviti sasvim solidan headset i to direkt iz trgovine, potpuno nov tako da mi rabljene stvari stvarno ne igraju ulogu. Trebam samo razmisliti  koliko mi zapavo treba kvalitetan headset, jer neću baš cijeli dan ih koristiti pa mi je glupo izdvajati malo više novaca ako me može neki od 100kn usrećiti kao i neki skuplji. Znam da su ovi skuplji i kvalitetniji i udobniji, al treba i na pare pripaziti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Headset dilema

Koji headset mi preporučate do 200kn ? - najviše mi treba za Skype, povremeno za online igranje

Peace.......Ja sam muško, zakaj svi mislite da sam žensko ?
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2011 19:04 (Tinča14).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Tinča14 kaže...

Koji headset mi preporučate do 200kn ? - najviše mi treba za Skype, povremeno za online igranje

Pogledaj si Sharkoona u Linksu, imaš do 200kn ok sluški, ili Canyon-ice.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice