Pozdrav.
Evo posto je doslo vrijeme bozica, odlucio sam se pocastit darom!
A taj dar ce biti 5.1 Headset do 600kn - Dakle kvalitetan
Do sada sam imao Fatal1ty koji je bio odlican, bolji od svih 10-ak koje sam u zivotu uspio skupit. Padao je svugdje, bacao sam ga (nehotice :D ) itd.
Moram pohvalit creative labs jer su stvarno odlicni sto se tice udobnosti, zvuka a ponajvise kvalitete.
E sad.. u techno maxa mi je za oci zapao isto od creative labsa headset - Sound blaster arena koji je 640kn, i ima ugradenu x-fi zvucnu tako da je to veliki plus.. a i lijepo izgleda, cini se udobna.. Takodjer je tu i fatal1ty professional gaming series MKII headset isto tako usb.
Ovaj moj fatal1ty nije bio preko usb-a, pa ne znam kolika je razlika kvalitete zvuka jer je cijena bome 100kn i vise izmedju usb i obicnog.
Jos mi se svidio plantronics gamecom 777 koji mi jako lici na g35.. design je odlican, i izgledaju udobne.
Plantronics je oko 580 kn dok su ova dva headseta gore navedena skoro pa iste cijene.. sad ne znam iskreno koji uzet.
Cini mi se da jedino sound blaster arena ima ugradenu zvucnu pa bi isao na njega, a i dosta je slican siberia headsetu.. dakle oba su lijepa :D
Eto.. hvala unaprijed