Trebam headset za~300kn posto igram cod 4 trebao bih neki bolje moze i do 400 kn ako imate neki dobar headset napisite hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovo zasigurno
http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=10050610&id_artikl=100.506.118
Ja bih uzeo te Plantronics za te Creative i nisam cuo bas rijeci hvale.
a ja sam obrnuto čuo al nea veze nek proba ako može pa nek kupi
Koje god od tih dvoje uzmes neces pogrijesiti, ali ja bih ipak uzeo Fatal1ty, imam one sa USBom za 450 kn i ownaju, ove sa jackom nisam probao ali sudeci po ocjenama na linksovoj stranici i po misljenjima korisnika ne mogu biti lose
Plantronics .Audio 615M nisu loše.
Koje god od tih dvoje uzmes neces pogrijesiti, ali ja bih ipak uzeo Fatal1ty, imam one sa USBom za 450 kn i ownaju, ove sa jackom nisam probao ali sudeci po ocjenama na linksovoj stranici i po misljenjima korisnika ne mogu biti lose
kakva je razlika između usb-a i jacka?
kaj se zvuka tiče...
kakva je razlika između usb-a i jacka?
kaj se zvuka tiče...
mislim da jack podrzava samo do 2.1 a usb vise 5.1 +
moje sa usbom su 5.1 a ove creative sa jackom su 2.1
Nemoj te ove uzmi vjeruj mi neces pogrjesiti ja ih isto koristim za gaming LINK
Evo, i ja uskoro kupujem headset i dvoumim se između Plantronicsa 367 i 377. Kojeg da uzmem?