Zanima me jeli utjece duzina kabela na signal kod hdmi kabela. Naime namjeravam uzeti Hdmi kabel duzine 10m koji bi spojio KOMP>TV za stalno. Cuo sam od ovih trgovaca sta dilaju informaticku opremu da su imali problema sa kabelima od 10m da je duzina prevelika i da signal nemoze doci. Pa bi bio zahvalan ako tko moze dati savjet
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Duljina utječe, ali jednostavno ne možeš znati dok ne probaš... solidna je vjerojatnost da će raditi...
OK hvala ;)
Imam HDMI kabel kupljen u chipoteci za stotinjak kn od 20 metara i radi već godinu dana bez greške. Nema nikakvih artefakata ni degradacija slike, slika je identična kao i na kablu od metar za 200 kn.
Ma 10m je nista. Nemas brige, radit ce 100% ok.
Imam doma od 12m, vec ima tema na BUGu, s DVIjem od 10m imao artefakte i platio ga 600kn, a HDMI uzeo neku jeftinjozu, 170kn, kao cisto da probam vratit cu, i ko za vraga radi savrseno!
Hdmi me nesto zeza neradi uglavnom ulaz na televizijji i sada sam iskombinirao sa vga i 3.5mm audio input.
Vga znam da ce na 10m radit jer sam ih vidio da vga radi i na vecim duzinama spojen na projektore a zanima me hoceli 3.5mm audio uspit prinit zvuk na tu udaljenost ako je netko eksperimentirao :P
Hdmi me nesto zeza neradi uglavnom ulaz na televizijji i sada sam iskombinirao sa vga i 3.5mm audio input.
Vga znam da ce na 10m radit jer sam ih vidio da vga radi i na vecim duzinama spojen na projektore a zanima me hoceli 3.5mm audio uspit prinit zvuk na tu udaljenost ako je netko eksperimentirao :P
99% sam siguran da ce zvuk ici neometano.
radit će ;)
imam HDMI od 10m i slika i zvuk na telki rade savrseno tak da, nemas beda..