HDMI kabel 10m

poruka: 10
|
čitano: 4.181
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
HDMI kabel 10m

Zanima me jeli utjece duzina kabela na signal kod hdmi kabela. Naime namjeravam uzeti Hdmi kabel duzine 10m koji bi spojio KOMP>TV za stalno. Cuo sam od ovih trgovaca sta dilaju informaticku opremu da su imali problema sa kabelima od 10m da je duzina prevelika i da signal nemoze doci. Pa bi bio zahvalan ako tko moze dati savjet

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HDMI kabel 10m

Duljina utječe, ali jednostavno ne možeš znati dok ne probaš... solidna je vjerojatnost da će raditi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: HDMI kabel 10m

OK hvala ;)

15 godina
HDMI kabel 10m

Imam HDMI kabel kupljen u chipoteci za stotinjak kn od 20 metara i radi već godinu dana bez greške. Nema nikakvih artefakata ni degradacija slike, slika je identična kao i na kablu od metar za 200 kn.

A.K.A. DuraCell_HR
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
HDMI kabel 10m

Ma 10m je nista. Nemas brige, radit ce 100% ok.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HDMI kabel 10m

Imam doma od 12m, vec ima tema na BUGu, s DVIjem od 10m imao artefakte i platio ga 600kn, a HDMI uzeo neku jeftinjozu, 170kn, kao cisto da probam vratit cu, i ko za vraga radi savrseno!

"Nikad necu protiv toga imat nesto protiv"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HDMI kabel 10m

Hdmi me nesto zeza neradi uglavnom ulaz na televizijji i sada sam iskombinirao sa vga i 3.5mm audio input.

Vga znam da ce na 10m radit jer sam ih vidio da vga radi i na vecim duzinama spojen na projektore a zanima me hoceli 3.5mm audio uspit prinit zvuk na tu udaljenost ako je netko eksperimentirao :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Duje00 kaže...

Hdmi me nesto zeza neradi uglavnom ulaz na televizijji i sada sam iskombinirao sa vga i 3.5mm audio input.

Vga znam da ce na 10m radit jer sam ih vidio da vga radi i na vecim duzinama spojen na projektore a zanima me hoceli 3.5mm audio uspit prinit zvuk na tu udaljenost ako je netko eksperimentirao :P

99% sam siguran da ce zvuk ici neometano.

clock2much
13 godina
neaktivan
HDMI kabel 10m

radit će ;)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

imam HDMI od 10m i slika i zvuk na telki rade savrseno tak da, nemas beda..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice