Grado sr60i

poruka: 19
|
čitano: 13.359
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Grado sr60i

Pozdrav svima. Gdje kupiti ove slušalice u Zagrebu? Našao sam da je audiocentar http://www.audiocentar.hr/kontakt/ distributer grado slušalica za Hrvatsku, ali mi je predaleko ići na njihovu adresu Gajščak 33, 10 000 Zagreb. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Grado sr60i
Mozes ih kupiti samo na toj adresi. Ako ti je predaleko ici do tamo, kontaktiraj ih u vezi dostave. Inace, te slusalice su sranje. Naruci si iz Ronisa neki AKG-ov model slicne cijene.
15 godina
neaktivan
The Man kaže...
Mozes ih kupiti samo na toj adresi. Ako ti je predaleko ici do tamo, kontaktiraj ih u vezi dostave. Inace, te slusalice su sranje. Naruci si iz Ronisa neki AKG-ov model slicne cijene.

zašto sranje, pročitao sam dosta dobrih stvari o njima. sačekat ću još da se netko javi {#}

14 godina
Grado sr60i

Ma slusalice su vrhunske i tesko ces naci bolje za tu cijenu...

Evo pogledaj ovdi:

http://www.ekran-avc.hr/p2099/grado-sr-60i/product_info.html?osCsid=2082f99e1fb5a179f47e818b97649d3e

jur300@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.4.2012 15:40 (anarchyST).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Man kaže...

Nemaš pojma stari , Sr 60i su vrhunske slušalice.Vjerovatno je tebi bitan samo bas , tu su ti onda naravno uvijek beats by dr dre s kojima možeš uši razvalit.
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
13 godina
morpheus10 kaže...

Pozdrav svima. Gdje kupiti ove slušalice u Zagrebu? Našao sam da je audiocentar http://www.audiocentar.hr/kontakt/ distributer grado slušalica za Hrvatsku, ali mi je predaleko ići na njihovu adresu Gajščak 33, 10 000 Zagreb. 

Te slušalice su odlične, no obavezno ih poslušaj prije kupnje - iako su vjerojatno najbolje što se može dobiti za te novce, uvijek je moguće da ti zvuk jednostavno ne odgovara.

Tread softly because you tread on my dreams.
14 godina
neaktivan
Grado sr60i

Odlicne sluške u tom cjenovnom razredu,jedina mana za mene je sta su otvorenog tipa,za po doma su ok al nisu za na javna mjesta previse "curi" zvuk u okolinu.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kvaliteta izrade im je origami.
15 godina
neaktivan
Grado sr60i
Tvoje znanje o slušalicama je origami.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ovo si definitivno rekao krivoj osobi. Slusalice iz naslova su lose kvalitete izrade, dizajn im je zaku***, ergonomija takodjer, a izvlaci ih tek solidan zvuk (iako za moj ukus previse isprazan i mrsav) i povoljna cijena. Naprimjer, neznatno skuplje Pioneer HDJ-500 ih totalno rasture u svakoj od gore navedenih kategorija.
15 godina
neaktivan
Grado sr60i

možete zaključati temu. odustao sam od grado slušalica, kupio sam akg k512 za 350 kn u ronisu {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grado sr60i

Odličan izbor! Nadam se da si zadovoljan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Man kaže...
Ovo si definitivno rekao krivoj osobi. Slusalice iz naslova su lose kvalitete izrade, dizajn im je zaku***, ergonomija takodjer, a izvlaci ih tek solidan zvuk (iako za moj ukus previse isprazan i mrsav) i povoljna cijena. Naprimjer, neznatno skuplje Pioneer HDJ-500 ih totalno rasture u svakoj od gore navedenih kategorija.

Krivom ? , neznam baš...

Kvaliteta izrade je odlična , nikakva škripava plastika ili nešto slično , kabel je priča za sebe.Dovoljno je reći da svi kabeli koje imaju slušalice tog i višeg cijenovnog razreda izgledaju kao onaj na slušalicama od 10 kn.Tebe vjerojatno najviše češka dizajn , stari to je subjektivna stvar tako da ti ni ovo ne drži vodu.Ergonomija zavisi od glave do glave , al da , malo je tvrda ono što sjeda na glavu , reć ću ono što je istina.

Sad zvuk je opet subjektivna stvar , možda se tebi ne sviđa ali nikako ne možeš reći da je bzvz.Definitivno nije.

14 godina
neaktivan
morpheus10 kaže...

možete zaključati temu. odustao sam od grado slušalica, kupio sam akg k512 za 350 kn u ronisu {#}

Da li možeš napisati malo kako si zadovoljan s navedenim slušalicama.

I ja sam trenutno u potrazi pa sam isto gledao Grado SR60 ali mi je to puno novaca. Može li neka preporuka za slušalice koje prekriju cijelo uho?

Ima li netko iskustva sa Sennheiser HD419?

16 godina
Grado sr60i

Kupi ove. O njima sam čuo samo pozitivne kritike.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
asibulj kaže...
morpheus10 kaže...

Da li možeš napisati malo kako si zadovoljan s navedenim slušalicama.

I ja sam trenutno u potrazi pa sam isto gledao Grado SR60 ali mi je to puno novaca. Može li neka preporuka za slušalice koje prekriju cijelo uho?

Ima li netko iskustva sa Sennheiser HD419?

nisam sad neki audio stručnjak, ali zasad sam i više nego zadovoljan. ovo su mi prve slušalice koje sam platio više od 50 kn :D. slušalice su udobne za nositi, uši se griju nakon dužeg nošenja. što se tiče zvuka bas se dosta čuje pogotovo kod elektronske mjuze. ne znam što bih više rekao, evo još nekoliko slika :D. 

14 godina
neaktivan

Ovako, da ne otvaram bezveze novu temu odlučih priupitati ovdje.

U nabavci sam novih slušalica zatvorneg tipa isključivo namjenjene za glazbu, budžet je max. 400kn.

Za oko su mi zapela ova tri modela: AKG K 512 MK2, PIONEER SE-MJ5 te SONY MDR-V300, a evo kako vidim kolega poviše je uzeo AKG K 512, pa bi me zanimalo da li je to ujedno i najbolji izbor.

Slobodno dajete još neke prijedloge u navedenom cjenovnom rangu.

Evo i anketa. :D

3 AKG K 512 MK2
1 PIONEER SE-MJ5
1 SONY MDR-V300
1 nešto drugo
heilige
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.5.2012 19:37 (Xash).
17 godina
neaktivan
Grado sr60i

Imam Grado SR-80 slušalice već 7 godina. Koristim ih za igranje i glazbu, spojene su na PC. Na njih sam dodao mikrofon (Genius, 19 kn), jer mi se činilo da bolje zvuče od svih headsetova koji se mogu kupiti za isti novac.

Slušalice su vjerojatno najrobusniji komad hardvera na stolu. Pale su na pod nebrojenu puta, pregazio sam im kabel stolicom valjda svaki drugi dan (žica mikrofona je zacvikala, pa sam je mijenjao, ali slušalicama nije bilo ništa) i općenito ih ne pazim. I rade besprijekorno.

Imaju jednu jedinu manu: spužve je potrebno zamijeniti nakon par godina jer se počnu raspadat, ali zamjenski originali koštaju 80 kn pa ni to nije neka drama. Na mojima su trenutno neke spužve s ebaya, koje zajedno s poštarinom dođu 20 kn.

SR-60 nisam slušao, ali SR-80 su sve samo ne sranje.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grado sr60i

Odlična zvučna i Grado, ne treba bolje hehe.

Razlika između Sr 60i i Sr 80i je u basu koji je malo izraženiji kod 80-ki.Izgledom iste slušalice inače.

Da, spužvice odu nakon 2 godine otprilike ali su jako udobne, opet bolje to nego da stavljaju na njih spužve koje se koriste za prat wc :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 10:46 (explorer 4).

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice