Google Cardboard kupovina

poruka: 6
|
čitano: 1.377
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Pozdrav svima.

Razmisljam da narucim sa eBay-a Google Cardboard set za mobitel. Ima ih razlicitih, sa razlicitim cijenama, neki od kartona, neki od plastike...

Nisam nikad nista narucivao sa ebay-a, niti znam kako to ide, planirao sam viditi sa kolegama ako ko bude racun imao, da naruci to. Koliko vremena treba da paket stigne?

Koji sad naruciti jbt, ima ih po 2$, pa i do 20$.

Koja je razlika, je li se sve prodaje u kompletu (sociva, komplet za sklapanje..)

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Je li tko kupio i isprobao?

Po kojoj cijeni (e-bay link), koji model (kartonsko ili plastično kućište), sa ili bez BT controler-a?

Tih 50-60kn do 200kn je bačen novac ili je koliko-toliko upotrebljivo?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Google Cardboard kupovina
Ja sam narucio Knox V2...to je kao sluzbeni, 30$ sa shippingom za HR vam je (meni 23 u US)
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
17 godina
Mitch kaže...
Ja sam narucio Knox V2...to je kao sluzbeni, 30$ sa shippingom za HR vam je (meni 23 u US)

Dojam VR-a?

Sa kojim mobitelom si ga upario?

Za što ga koristiš - koje aplikacije/igre?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

Kupio sam na ebay-u ove obične kartonske i mogu reči da sam više nego pozitivno iznenađen.  Mali problem je samo sto zabole oci nakon dužeg gledanja i eventualno se covjeku zavrsti u glavi ( kao meni) kada igra neku pucačinu jer morate stalno micati glavu, gore-dolje, lijevo-desno itd.

Sve sam to testirao na svom LG G3 smartphone-u.

jež ovo ono

0 0 hvala 0
17 godina
Fora je, Nexus 6P...uglavnom za YT 360 jako korisno, a i pojavljuje se sad vec par igara i tako...

Nije skupo, a fora za isprobat...trenutno mi je sad nepotrebno, ali uzeo sam ga jer planiram razvijati
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice