Genius vs M-Audio

poruka: 4
|
čitano: 2.554
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Genius vs M-Audio

Pozdrav.

Zanima me koje zvucnike preporucujete. Gledao sam i vidim da ljudi preporucuju (bar na ovom forumu) Genius SW-HF 3000. A vidio sam na netu da (uglavnom van hr) da ljudi preporucuju M-Audio AV40 pa me zanima koji su bolji. M-Audio AV40 su oko 1200kn (sto mi je puno) AV30kn su malo manje od 1000 a AV30 oko 800kn a Genius HF3000 su oko 400kn. Da li se isplati dati trostruko vise za M-Audio i dali ima nekih boljih za otprilike

500-600kn i dali su bolji logitech Z2300. Trenutno nemam novaca za ove skuplje ali me zanima isplati li se stediti i koliko je zvuk zapravo bolji.

Hvala.

Guess again, freakshow. I'm coming back to town, and the last thing that's gonna go through your mind before you die... is my size- 13 boot!
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.2.2010 9:45 (ShadoW).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Genius vs M-Audio

a gle ti pokušavaš usporedit stereo zvučnike i 2.1 sistem.

to je totalno druga stvar.

jednostavno ako voliš bas uzmeš 2.1 ako ne uzmeš 2.0 i stvar gotova.

ako slušaš tehno,trance i to uzmi z2300.

za ove ostale neznam jer ih nisam čuo

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
17 godina
Genius vs M-Audio

Jel se isplati kupiti neku liniju i spojiti je (ili samo njene zvucnike) na racunalo? Nesto u stilu Sony linija MHC-EC69 ili Philips FWM143. Jesu li ti zvucnici bolji od nekih Genius ili Creative?

Guess again, freakshow. I'm coming back to town, and the last thing that's gonna go through your mind before you die... is my size- 13 boot!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Genius vs M-Audio
Vidim da ciljaš na stereo zvučnike.
A gle ako nisi nešto zahtjevan ovi genius će ti bit super a za kvalitetu zvuka ti garantiram rekao bih glasniji i zvukovno kvalitetniji od dosta linija koje sam čuo.
Pozdrav
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice