GENIUS SW v2.1 1250

poruka: 15
|
čitano: 5.071
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
GENIUS 2.1, SW v2.1 1250

Dakle, već duže vrijeme imam najobičnije zvučnike od Logitecha koji nisu loši, ali imaju ukupnu izlaznu snagu od oko 3W...Stoga sam malo lutao po stranicama Linksa i pronašao ovaj 2.1 sustav -  http://www.links.hr/index.php?naziv=Zvu%E8nici+GENIUS+2.1%2C+SW+v2.1+1250&option=artikl&id_kategorija=10050350&id_artikl=100.503.177 (ispričavam se što nisam napravio link, ali mi ovaj forum šteka u zadnje vrijeme; ne mogu napraviti poveznicu, ubaciti smajliće i sl. ). Stoga, ako imate kakvo iskustvo o ovom zvučniku, molim vas da me informirate...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: GENIUS 2.1, SW v2.1 1250
Riker kaže...

Dakle, već duže vrijeme imam najobičnije zvučnike od Logitecha koji nisu loši, ali imaju ukupnu izlaznu snagu od oko 3W...Stoga sam malo lutao po stranicama Linksa i pronašao ovaj 2.1 sustav -  http://www.links.hr/index.php?naziv=Zvu%E8nici+GENIUS+2.1%2C+SW+v2.1+1250&option=artikl&id_kategorija=10050350&id_artikl=100.503.177 (ispričavam se što nisam napravio link, ali mi ovaj forum šteka u zadnje vrijeme; ne mogu napraviti poveznicu, ubaciti smajliće i sl. ). Stoga, ako imate kakvo iskustvo o ovom zvučniku, molim vas da me informirate...

Dobri su to zvucnici da mos ih uzet ne bus fullal sigurno i prilicno su jaki, za Genius je poznato da ima dobre zvucnike za malo love ovi usput jos i fino izgledaju nema kaj!Cool

17 godina
neaktivan
rambox kaže...
Riker kaže...

Dobri su to zvucnici da mos ih uzet ne bus fullal sigurno i prilicno su jaki, za Genius je poznato da ima dobre zvucnike za malo love ovi usput jos i fino izgledaju nema kaj!Cool

Hvala, ali me iznenađuje cijena od samo 290 i nešto kuna u linksu...Mislim da je to prilično povoljno za ovakav 'komplet'.

17 godina
Riker kaže...
rambox kaže...
Riker kaže...

Hvala, ali me iznenađuje cijena od samo 290 i nešto kuna u linksu...Mislim da je to prilično povoljno za ovakav 'komplet'.

Da je povoljno je nema kaj Genius nikad niej bio skup ko Logitec koji ima previsoku cjenu za ono kaj nudi ne dosta svojih modela zvucnika. Steta kaj se recimo ovi dole Genius zvucnici ne mogu kupit kod nas uopce kaj je cudno skroz jer su odlicni bestbuy sigurno drveni i jos imaju dvosistemske satelite i jaki su no kaj je tu je. Kod nas obicno i nema sve kaj valja ko da namjerno nece uvest taj model jer bi potukel Logitec modele sigurno s obzirom kaj nudi i kak su napravljeni materijal i konstrukcija zvucnikaNevinašce

15 godina
neaktivan

Pozdrav, do nedavno sam imao te zvučnike i odlični su. Sada sam na Genius SW-T2.1 1800.

I ovi se mogu naći za manje od 300 kuna. Topla preporuka.

17 godina
neaktivan
mci kaže...

Pozdrav, do nedavno sam imao te zvučnike i odlični su. Sada sam na Genius SW-T2.1 1800.

I ovi se mogu naći za manje od 300 kuna. Topla preporuka.

Dimenzije sub-a nisu prevelike?

15 godina
neaktivan

Pozdrav, na http://www.geniusnet.com/ imaš sve detalje

16 godina
neaktivan
rambox kaže...

Da je povoljno je nema kaj Genius nikad niej bio skup ko Logitec koji ima previsoku cjenu za ono kaj nudi ne dosta svojih modela zvucnika. Steta kaj se recimo ovi dole Genius zvucnici ne mogu kupit kod nas uopce kaj je cudno skroz jer su odlicni bestbuy sigurno drveni i jos imaju dvosistemske satelite i jaki su no kaj je tu je. Kod nas obicno i nema sve kaj valja ko da namjerno nece uvest taj model jer bi potukel Logitec modele sigurno s obzirom kaj nudi i kak su napravljeni materijal i konstrukcija zvucnikaNevinašce

SW-HF2.1 2000...odlicni, o-odlicni zvucnici, imam ih 3 mjeseca...i u potpunosti se slazem bestbuy.

EDIT: 279,38kn njihova cijena, kupljeni u PC-automati.(Krapina)

R
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.11.2009 9:15 (robson).
16 godina
neaktivan
GENIUS SW v2.1 1250

evo bas tragam za nekim  zvucnicima logitech x 530 su me privukli ali cijena oko 500kn a sad ovi se cine i vise nego sobri za 280kn...

http://grand-hercegovina.com/default.aspx
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GENIUS SW v2.1 1250

Bio sam sada u Linksu, i zadnji usr.. primjerak je uzeo neki tip koji je došao pet minuta prije mene!!! I htio sam ih naručiti, a prodavačica kaže da ih neće biti još 20-ak dana!!!! Pošto toliko ne mogu čekati, možete li mi preporučiti još neke 2.1 zvučnike do oko 320kn? Hvala...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: GENIUS SW v2.1 1250

Pozdrav,

aj' ako Ti nije teško, provjeri telefonom, možda imaju na lageru?

Mogu Ti poslati busom, hp expres ...

Evo slike

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.11.2009 14:43 (mci).
17 godina
neaktivan
GENIUS SW v2.1 1250

Gledam malo po internetu, i cijena ima se kreće oko 120-160$ što je puno relanije nego 200 i nešto kuna...čudno mi je to...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Istina. Ja sam svoje platio nešto preko 600 kn.

nakon 4-5 dana u Vemilu naletim na iste zvučnike po 300 i nešto sitno kuna.

Čini mi se da naši trgovci imaju problema sa šiframa i cijenama, pa ako negdje naletiš na cijenu 300 kn

Bingo !!! kupuj dok nisu "skontali" grešku u kalkulaciji :-)

17 godina
neaktivan
mci kaže...

Istina. Ja sam svoje platio nešto preko 600 kn.

nakon 4-5 dana u Vemilu naletim na iste zvučnike po 300 i nešto sitno kuna.

Čini mi se da naši trgovci imaju problema sa šiframa i cijenama, pa ako negdje naletiš na cijenu 300 kn

Bingo !!! kupuj dok nisu "skontali" grešku u kalkulaciji :-)

Rijetke su takve prilike...

16 godina
neaktivan

Cisto dobri zvucnici ,neces pozalit ako ih nabavis...No cuj o ukusima se ne raspravlja....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice