Pozz zanimaju me vasa misljenja o ovoj tipkovnici mislim da za te novce nema bolja gamerska tipkovnica pa ju kupujem.Volio bi vcut i vasa misljenja. Znaci radi se o tipkovnici genius slimstar 335 gaming, a moze se nac u makromikro ducanima i linksu.U linksu je trenutacno nema a u makromikro ducanima ima samo u zadru pa sam narucio jer mislim da se za te novce nemre nac bolja!Volio bih cut vasa misljenja..:D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozz zanimaju me vasa misljenja o ovoj tipkovnici mislim da za te novce nema bolja gamerska tipkovnica pa ju kupujem.Volio bi vcut i vasa misljenja. Znaci radi se o tipkovnici genius slimstar 335 gaming, a moze se nac u makromikro ducanima i linksu.U linksu je trenutacno nema a u makromikro ducanima ima samo u zadru pa sam narucio jer mislim da se za te novce nemre nac bolja!Volio bih cut vasa misljenja..:D
http://www.nhdoo.hr/shop2/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=1&page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=2181&category_id=351
Za te novce ne moze se naci bolja gamerska tipkovnica.
Jako isplativa, napredne funkcije (multimedija), dobra kvaliteta tipki.
e jbga kasnis imam je xDDD :D ma solidna tipkovnica al opce mi nije jasno ko da je bitno kakvu tipkovnicu imas ..xD