Genius slimstar 335 gaming keybord

poruka: 3
|
čitano: 1.847
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozz zanimaju me vasa misljenja o ovoj tipkovnici mislim da za te novce nema bolja gamerska tipkovnica pa ju kupujem.Volio bi vcut i vasa misljenja. Znaci radi se o tipkovnici genius slimstar 335 gaming, a moze se nac u makromikro ducanima i linksu.U linksu je trenutacno nema a u makromikro ducanima ima samo u zadru pa sam narucio jer mislim da se za te novce nemre nac bolja!Volio bih cut vasa misljenja..:D

kŁiX
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Genius slimstar 335 gaming keybord
Čips kaže...

Pozz zanimaju me vasa misljenja o ovoj tipkovnici mislim da za te novce nema bolja gamerska tipkovnica pa ju kupujem.Volio bi vcut i vasa misljenja. Znaci radi se o tipkovnici genius slimstar 335 gaming, a moze se nac u makromikro ducanima i linksu.U linksu je trenutacno nema a u makromikro ducanima ima samo u zadru pa sam narucio jer mislim da se za te novce nemre nac bolja!Volio bih cut vasa misljenja..:D

http://www.nhdoo.hr/shop2/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=1&page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=2181&category_id=351

Za te novce ne moze se naci bolja gamerska tipkovnica.  {#}  Jako isplativa, napredne funkcije (multimedija), dobra kvaliteta tipki.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2011 17:07 (Caesar et Brutus).
15 godina
neaktivan

e jbga kasnis imam je xDDD :D ma solidna tipkovnica al opce mi nije jasno ko da je bitno kakvu tipkovnicu imas ..xD

kŁiX
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice