- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jeis siguran da si u prave rupe uštekao jer ako u 2.1 modu rade sub i centralni to nije ok.
Najbolje sve odspoji i po redu spajaj jedna po jedan 3.5mm konektor i testiraj ga i čuju li se zvučnici koji trebaju da se čuju.
u postavkama naštimaj 5.1
Općenito je 5.1 zvuk na PCu nekada ćudljive naravi :)
Obavezno pogledaj je li ti upaljen Bass Management i jesu li ti zvučnici podešeni u Control Panelu na 5.1
Tako su meni proradili. Bar na Realteku.
Za Creative ti ne znam, ali sigurno da i u njezinim driverima moraš upaliti Bass Redirection / Management, ili podesiti Crossover Frequency.
Velim, ne znam ti točno kad ne koristim Creative.
Sretno!
Imam HT 5.1 wood tj stariji model tih zvucnika, kad sam instaliro 7micu imo taj problem, instalirao sam soundmaxov software za vistu (imam njihovu integriranu zvucnu) i nakon par gasenja i resetiranja kompa uspio natjerat da radi software i u njemu sam ukljucio opciju Sonic Focus pa onda u 7micinom programu za zvuk ukljucio 5.1 pa je proradio. Na XP-u recimo woofer nije radio na youtubu ali u svem ostalom je (na 7mici radi i na youtubu). Jos jedna mogucnost ti je swap center/sub opcija u softwareu od zvucne pa probaj s tim se poigrat. Ukratko moras natjerat win i software od zvucne da je stalno 5.1, ponekad neki programi nepodrzavaju 5.1 pa ti rade samo prednji lijevi i desni (stereo) a ti ga trebas shebat da siba na svih 6 zvucnika.