Ovako.Trenutno se nalazim na lokaciji Tribunj/Vodice i zanmima gdje bih mogao kupiti miša. Zanimaju me neki općeniti modeli od logitecha ili nekih drugih firmi. Imali ovdje uopće koja prodavaonica sa informatičkom robom?
Unaprijed hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Miš*
U Šibeniku najvjerovatnije
Koliko novca imaš, čisto za orjentaciju.
Novci mi nisu nikakav problem. Naime na godišnjem sam tu. Donio sam si laptop i htio sam odigrat jedan game na LOL-u al sam skužio da neam miš sa sobom baš nikakav. Znači treba mi neki Solidan miš bilo kakav da mogu igrat neš malo i surfat netom ko čovjek.
Novci mi nisu nikakav problem. Naime na godišnjem sam tu. Donio sam si laptop i htio sam odigrat jedan game na LOL-u al sam skužio da neam miš sa sobom baš nikakav. Znači treba mi neki Solidan miš bilo kakav da mogu igrat neš malo i surfat netom ko čovjek.
12km imaš do Šibenika
A koji je izbor dućana tamo tj. gdje mi je najbolje ići?
Hm. Znači ja mogu sebi iz portia naručit miša i platit pouzećem tu u Tribunju? I ne treba mi takav miš nego neki obični tek toliko da radi. Imam kod kuće već dosta miševa al sam zaboravio ponijeti.
12km imaš do Šibenika
Pokraj Šibenika ima sokolarski centar, tamo moraju imat miševa i ostalih glodavaca (samo ne znam jel ih drže u živom stanju ili u frižideru), nek tamo pita možda mu daju kojeg besplatno...
Da.
To sam ja samo dao primjer. Izaberi ti sebi izaberi miš kojeg ti srce želi.
Hm, ovisi koliko si dugo na praznicima. Jer možda stigne kad se ti već vratiš kući
Hm, ovisi koliko si dugo na praznicima. Jer možda stigne kad se ti već vratiš kući
Ja bih taj miš odma danas kupio da ga danas i imam. Nemam vremena sad ja čekat još par dana dostavu. Ništa. Idem danas u Vodice pa budem pogledao možda postoji neki dućan sa takvom vrstom opreme. Ako ne nađem ništa idem u Šibenik

A daj imaš u Vodicama trgovina gdje možeš kupit miš, nema tu filozofije...